Pieniä salaisuuksia

IMG_9377.JPG

– Arkipäiväinen pahin painajaiseni on ohittaa kadulle pysäköity roska-auto jalkakäytävän puolelta. Mitä pienempi tila, sitä pahempi. Pelkään myös kaikkia rakennustelineviritelmiä kaduilla ja vaihdan mielummin kadun puolta kun kävelen sellaisen alitse. 

– Olen soittanut puhelimellani viimeksi ehkä toukokuussa.

– En ole koskaan käynyt Venäjällä. Varsinkin täällä tämä asia herättää ihmetystä. 

– Syön yleensä yhden lämpimän ruuan per päivä, mutta muutaman kerran kuussa kohdalle osuu Pohjaton maha -päivä. Olen syönyt joskus saman päivän aikana kaksi kokonaista pizzaa; toisen lounaalla ja toisen vielä illalla.

– Minulla on usein ikävä kesäsateen jälkeistä tuoksua. Lissabonissa tuoksuu mielestäni edelleen ulkomailta. 

– Rakastan matkustamista, mutta olen myös tehnyt reissuja, joista toivon etten olisi.

– Vihaan hiusteni luonnollista väriä talvella, mutta rakastan sitä kesällä. 

– Olen oikeasti tosi huono keskittymään yhtään mihinkään. 

– Sisäinen kelloni ei juuri koskaan herätä minua ennen kahtatoista. 

– Kommentoin joskus Lilyssä salanimellä. 

– Voisin syödä savulohta joka ikinen päivä. 

– Elämässäni on ikuisesti yksi mies, jonka vuoksi jättäisin ihan kaiken.

– Tykkään puhua ihmissuhdeasioista enemmän sinkkujen kuin parisuhteessa olevien kanssa. Jopa silloin kun olen itse ollut parisuhteessa. 

– Lissabonissa on kaupunginosia, joissa eksyn edelleen aina. Toisaalta: myös Helsingissä on. 

– Ilman huulipunaa näytän mielestäni oudolta. 

– Olen nykyisin aika pienituloinen, mutta lasken silti että minulla on oikeus käyttää vuodessa keskimäärin 365 euroa hyvään kahviin. 

– Minulla on todella hyvä muisti. Omaa ”uutta” vuoden vanhaa puhelinnumeroani en silti edelleenkään muista. 

– Brittiaksentti vetoaa minuun 99% aina. Ranskan puhuminen 110% aina. 

– Heitän joskus yhden ja kahden sentin kolikoita roskiin. 

– Olen erittäin vaihtelevasti rohkea, puhelias ja sosiaalinen ja sitten taas ujo ja erakko. 

– Jos epäterveellinen ruoka ei lihottaisi, saattaisin elää pelkästään pizzalla ja kaljalla. 

– Yli kymmenen menevät numerot (portugaliksi) tuottavat edelleen minulle suuria ongelmia. Lasken aina päässäni 11, 12, 13, 14, aaah quinze!

– Minua ärsyttää suunnattomasti joka ikinen smoothieresepti blogeissa, lehdissä tai mainoksissa. Kai kaikki osaavat jo tehdä smoothieita?

– Pidän itseäni periaatteessa onnekkaana ja etuoikeutettuna, mutta usein silti kitisen maailman huonoimmasta tuuristani kaiken suhteen. 

—-

Little secrets. Don´t google translate these. 

Kommentit (21)
 1. Toi ”hyvää loppuelämää sinkkuna” -kommentti oli joo vähän tökerö mut (luulen) tajuavani mitä se tarkoitti. Kieltämättä itsellekin tulee mieleen että jos on olemassa mies jota kohtaan on noin valtavia tunteita (”ikuisesti jättäisin sen vuoksi kaiken), niin miten kellään muulla miehellä voi ikinä olla mitään oikeita tsäänssejä vertailussa tähän yhteen? Ja jos jokaisen tulevan kumppanin voisi jättää tämän yhden takia, miten aito sitoutuminen kenenkään muuhun kuin tähän yhteen on edes mahdollista? Täähän nyt toki on kaikki vaan teoreettista arvelua, mut tuli mieleen! Mulla itselläkin oli mies jonka puolesta olin valmis jättämään kaiken – vuosien ajan. Hän jätti mut kuitenkin lopulta. Vaati ihan hemmetisti tahtoa ja yritystä repiä itseni irti niistä tunteista. Mut se oli välttämätöntä jotta sain tämän nykyisen suhteen toimimaan ja pystyn olemaan tässä täysillä ja kokonaan.

  1. Ymmärrän sun pointin 🙂 Mutta harvemmin tunteet jotain ihmistä kohtaan on sellaisia että ne voi vaan ”laittaa pois päältä” näin halutessaan. 

   En voi tietysti mennä vannomaan jättäisinkö ihan oikeasti kaiken tuon tyypin takia, jos sellainen tilanne oikeasti tulisi. Riippuu varmaan ihan sitä mitä se kaikki sillä hetkellä pitäisi sisällään. 

 2. mullakin on sellainen mies. Nyt kun kirjoitin tuon, aloin kyllä miettiä, onko sittenkään. Aika elämän ulkopuolella tuo näyttää olevan. Mut jättäisin silti kaiken jos kysyis matkaan, ikuisesti varmaankin. Eikä se sureta. Onneksi olen tutustunut sellaiseen ihmiseen!

  1. Tavallaan mäkin ajattelen just noin, et on rikkaus kokea niin suuria tunteita. Mielummin niitä kun sellaista haaleeta en nyt tiiä onko tässä mitään -fiilistä!

   Mutta kieltämättä nyt kun tässä tätä oikein puidaan, olen miettinyt että olisinko sittenkään valmis jättämään IHAN kaiken 😀 Riippuu kovasti siitä mitä tuo ”kaikki” juuri silloin pitäisi sisällään 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *