Pitkäikäisin käyttövaatteeni

 

IMG_1627.JPG

 

Facebook ilmoitti minulle eräänän aamuna kuvamuiston kera, että eräästä tekemästäni Berliinin reissusta on 10 vuotta aikaa. No se tuntuukin joltain toiselta elämältä, hyvin kaukaiselta. Sitten katsoin kuvaa tarkemmin: Jaa toi huivi mulla on edelleen käytössä, ostin sen just tolla reissulla!

Huivin ostotilanteen muistan edelleen. Poikkesimme vaatekauppaan, jossa oli vaan omasta mielestäni kamalia juttuja. Ovensuussa lähtiessä huomasin kuitenkin kivannäköisen huivin ja koska olin huivia vailla, ostin sen. Se maksoi muistaakseni 30 euroa ja ajattelin: No aika paljon huivista, mutta ehkä käytän tätä pari vuotta kuitenkin. Huivi pakattiin rumaan paperikassiin jossa luki isolla I`M VERY SEXY.
Ja siitähän matkakumppanini ivailivat minulle koko loppupäivän.

 

IMG_1628.JPG

 

Käytän huivia edelleen usein ja olen käyttänyt koko tämän vuosikymmenen. Muutama lanka siitä on irronnut, mutta muuten huivi on ihan priimakunnossa.

Tietysti aloin tsuumailla sillä silmällä kaikkia muita omistamiani käyttövaatteita: mikä on ollut mukana pisimmän ajan? Tämä huivi taisi viedä voiton omalla kohdallani. Se esiintyy mm. asukuvissa vuodelta 2013.

 

Ja sitten kiinnostaa: mikä on omassa kaapissasi vanhin edelleen käytössä oleva vaate?

 

—-

 

Just realized I´ve been wearing the same scarf for ten years.

 

 

muoti trendit
Kommentit (20)
 1. Veeralehtinen@gmail.com
  12.9.2017, 14:50

  Heh, katsoin myös jotain vanhoja kuvia viime viikolla ja bongasin kuvista nahkaisen olkalaukun joka on edelleen käytössä, ja jonka olen ostanut vuonna 2006(!!)

  Pikkulaukusta tosin on kyse, isommista tuntuu että painovoima vie jossain vaiheessa voiton ja hihnat alkaa repsottaa.

  Samalta aikakaudelta taitaa edelleen olla mukana huivi ja kånkenin reppu.

  Muutenkin kun käy vaatekertaa läpi, parhaimmalta tuntuu kun joku asia on vanha. Semmoinen pieni ”voitonhetki” siitä että tääkin tavara on pysynyt näin pitkään hyvänä.

 2. Mulla on tosi monta mekkoa, jotka on yli kymmenen vuotta vanhoja. Etenkin pellavamekot on todella kestäviä, ostin joskus 15 vuotta sitten Benettonilta. Myös villatakit kestää hyvin, niitä voi aina parsia tai laittaa kyynärpaikat.

  1. Totta! Pellava on yleensä kestävää. Mulla on valitettavan huono kokemus tosi kaikesta Benettonilta ostamastani, jopa vähän kalliimmat neuleet on olleet ihan huonolaatuisia 🙁 Mut sehän usein just on et välillä pysyy hyvänä, välillä ei vaikka kuinka ois tsuumannut tuotelaupusta et ei oo akryyliä jne.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *