Primavera!

IMG_6315.JPG

Onko olemassa ketään, jonka mielestä talvi on ihanampi kuin kevät? En usko että on!

IMG_6319.JPG

IMG_6320.JPG

IMG_6321.JPG

IMG_6318.JPG

Tällä viikolla oli päivä, jolloin laajan työn presentoimiseen varatut neljä tuntia korvattiinkin yllättäen luennolla, joka oli espanjaksi. En siis nähnyt tarpeelliseksi mennä paikalle. Ulkona satoi kaatamalla vettä, minä mökötin sisällä.  

Kunnes sitten yhtäkkiä alkoikin paistaa aurinko. Laitoin villatakin nahkatakin alle, lähdin ulos ja ostin kahvilasta takeaway -kahvin ja hedelmäkaupan hymyilevältä sedältä pussin mansikoita. Villatakin sai aika äkkiä riisua ja kahvikin meinasi kaatua, piti nimittäin kuvailla kevättä niin innostuneena. 

Vaikka talvi ei ole täällä samanlainen kuin Suomessa, odottaa sitä kevättä ihan yhtä lailla. Eniten odotan että syväjäätymistila, joka vallitsee kaikissa sisätiloissa, loppuisi. Nyt kaipaa jopa niitä helleaamuja, kun heräsi hikisenä ääneen, joka kuuluu siitä kun naapuri hyppää uima-altaaseensa. 

IMG_6317.JPG

Ja mikäs pytinki se tässä sitten vielä on? 

Eräs sellainen, josta ensimmäisellä Lissaboni reissullani julistin Tuolla mä meen sit naimisiin. Ei ole tullut vielä ajankohtaiseksi, mutta hieno se on silti. Sekä koko ympäröivä puisto, Jardim da Estrela nimeltään. 

Mutta mikä Suomen kevättilanne onkaan? Toisissa blogeissa näytetään menevän jo ihan kevätvaatteissa, toisissa taas valitellaan ikuiselta tuntuvaa talvea. Sisko onneksi jo raportoi jokakeväisestä ihmeestä: ehtii töiden jälkeen lenkille valoisaan aikaan! Muistan tunteen. 

—-

Spring feelings in Jardim da Estrela. 

 

Kommentit (7)
  1. Kuulostaa tutulta 🙂

    Täällä on myös joku todella ihana keväinen kukkivan kasvin tuoksu. Ehkä jasmiini!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *