Ranskalainen siveyskoru

visual diary

Parasta mitä taannoiselta Pariisin reissulta ostin, oli iso ja painava, vähän outo kaulakoru. Löysin sen sattumalta pienestä vintagekaupasta ja onnekseni se olikin -40% alennuksessa. En ollut ihan varma oliko se kamala vai kamalan ihana, mutta päätin antaa sille mahdollisuuden. 

Tämä parinkympin löytö onkin osoittautunut uudeksi suosikkiasusteekseni useastakin syystä: no se on tietysti ihanan kasari ja todellinen statement-koru joka piristää hyvin perus-uniformuani: farkkuja ja harmaata t-paitaa. Kuumaverisenä ihmisenä olen myös avarien kaula-aukkojen ystävä ja pian ostohetken jälkeen jo ristimme korun ystäväni kanssa siveyskoruksi. Se nimittäin kokonsa, muotonsa ja painavuutensa vuoksi kätevästi peittää kaiken sen, mitä kaula-aukosta muuten voisi kumartuessa vilahdella. (En kyllä omista paljoakaan sellaista mitä sieltä voisi liikaa vilahdella, mutta silti.)

(Hmm. Luin juuri uutta Imagea, jossa kerrottiin Cheekin esiintyvän kuvissa aina kallistaen päätään oikealle, koska silloin hänen parempi puolensa tulee esiin. Enpä ole ennen tiedostanut omaa kallistuskulmaani, mutta tässähän sekin näkyy aika selvästi.)

-----

Best thing I bought from Paris this summer was this statement necklace. I found it in this small vintage-shop and it was on  -40% sale, so I had to give it a try, even I wasn´t sure if it was reaaally cool or just really weird. 

Later we started calling it The Chastity Necklace because of its´ size and heaviness. It covers pretty much everything you might accidentally show when wearing a low cut neckline shirt. 

How convenient!

Kommentit

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Kuulostan varmaan ihan hullulta, mutta me taidetaan olla aika samannäköisiä?! Tuo eka kuva on kuin peiliin katsoisi! Hullua mutta hauskaa :D

saarah
visual diary

Hullua!

Tietty mä kävin vakoilemassa vielä tarkemmin sun kuvia, ja on meillä kyllä tosi samanlaiset piirteet :D

Laura Pollari
Laura de Lille

Ihana kaulakoru! Mäkin haluun :)

saarah
visual diary

Tää kyllä sopis sulle :)

Miia H
Kaunis päivä

Toodella hieno, tykkään :)!

saarah
visual diary

Kiitos!

anni panni
Elämää Hesassa

Aaah! Ostin Monkin alesta samaa kokoluokkaa ja henkeä olevan korun, mutta se on jäänyt harmillisen vähälle käytölle. Nyt tajusin että voin hyvin pukea sen arkenakin jos vaan maltan pukea vähän simppelimmät vaatteet. Kiitos!

Joskus kyllä toivoisin, että mulla ei olisi niin paljoa sitä, mikä kaula-aukosta vilahtaa. Mutta onneksi on nämä isot korut joilla voi vähän peitellä! :)

terveisin Yksi ahkera lukija, joka on laiska kommentoimaan

saarah
visual diary

Kiva että kommentoit :)

Oon ite yrittänyt ihan tietoisesti tuoda sellasia vaatekappaleita ja asusteita, jotka helposti jäisivät vähälle käytölle, myös arkipukeutumiseen. Tää koru ainakin toimii sellasena tosi hyvin!

Kommentoi