Ranskalainen siveyskoru

Parasta mitä taannoiselta Pariisin reissulta ostin, oli iso ja painava, vähän outo kaulakoru. Löysin sen sattumalta pienestä vintagekaupasta ja onnekseni se olikin -40% alennuksessa. En ollut ihan varma oliko se kamala vai kamalan ihana, mutta päätin antaa sille mahdollisuuden. 

Kuva otettu 31.08.2013 klo 10.29.jpg

Kuva otettu 31.08.2013 klo 10.30 #2.jpg

kuva_otettu_31.08.2013_klo_22.20_4_0.jpg

Tämä parinkympin löytö onkin osoittautunut uudeksi suosikkiasusteekseni useastakin syystä: no se on tietysti ihanan kasari ja todellinen statement-koru joka piristää hyvin perus-uniformuani: farkkuja ja harmaata t-paitaa. Kuumaverisenä ihmisenä olen myös avarien kaula-aukkojen ystävä ja pian ostohetken jälkeen jo ristimme korun ystäväni kanssa siveyskoruksi. Se nimittäin kokonsa, muotonsa ja painavuutensa vuoksi kätevästi peittää kaiken sen, mitä kaula-aukosta muuten voisi kumartuessa vilahdella. (En kyllä omista paljoakaan sellaista mitä sieltä voisi liikaa vilahdella, mutta silti.)

Kuva otettu 31.08.2013 klo 10.27.jpg

Kuva otettu 31.08.2013 klo 10.28.jpg

Kuva otettu 01.08.2013 klo 17.51 #2.jpg

(Hmm. Luin juuri uutta Imagea, jossa kerrottiin Cheekin esiintyvän kuvissa aina kallistaen päätään oikealle, koska silloin hänen parempi puolensa tulee esiin. Enpä ole ennen tiedostanut omaa kallistuskulmaani, mutta tässähän sekin näkyy aika selvästi.)

—–

Best thing I bought from Paris this summer was this statement necklace. I found it in this small vintage-shop and it was on  -40% sale, so I had to give it a try, even I wasn´t sure if it was reaaally cool or just really weird. 

Later we started calling it The Chastity Necklace because of its´ size and heaviness. It covers pretty much everything you might accidentally show when wearing a low cut neckline shirt. 

How convenient!

Kommentit (8)
  1. Kiva että kommentoit 🙂

    Oon ite yrittänyt ihan tietoisesti tuoda sellasia vaatekappaleita ja asusteita, jotka helposti jäisivät vähälle käytölle, myös arkipukeutumiseen. Tää koru ainakin toimii sellasena tosi hyvin!

  2. Aaah! Ostin Monkin alesta samaa kokoluokkaa ja henkeä olevan korun, mutta se on jäänyt harmillisen vähälle käytölle. Nyt tajusin että voin hyvin pukea sen arkenakin jos vaan maltan pukea vähän simppelimmät vaatteet. Kiitos!

    Joskus kyllä toivoisin, että mulla ei olisi niin paljoa sitä, mikä kaula-aukosta vilahtaa. Mutta onneksi on nämä isot korut joilla voi vähän peitellä! 🙂

    terveisin Yksi ahkera lukija, joka on laiska kommentoimaan

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *