Riisuttu koti

visual diary

En ole himosiivooja, enkä muutenkaan kovin järjestelmällinen ihminen. Olen myös aika kova hamstraaja. Työpöydälläni on 20 senttiä korkea kasa papereita, kotona säilytän samassa keittiön kaapissa jauhoja, ruuvimeisseleitä ja tärkeitä veropapereita. Joskus vasaran etsimiseen menee kauemmin aikaa kun menisi siihen, että kävisin ostamassa uuden. Teen myös vaatekaapistani jatkuvasti löytöjä. Kas, tällainen oli tuolla perimmäisessä nurkassa! Aika kiva!

Viime viikonloppuna se kuitenkin iski, hurja siivousbuumi.

Roskiin meni viisi kassillista epämääräistä roinaa, kirpparivalmiuteen neljä kassillista. Järjestin vaatekaapin, imuroin kirjahyllyn takaa, vaihdoin järjestystä (ja vaihdoin sen takaisin hetken päästä). Lopuksi otin vielä kaiken pois seiniltä. Tuli totaalinen tavara-ahdistus.

Seuraavana aamuna heräsin asunnossa, joka näytti siltä että olisin muuttamassa pois.

Tänään naulasin kaksi taulua takaisin seinälle. Loput näyttävät aika kivoilta lattialla seinään nojailemassa.
Ehkä tämä joskus vielä valmistuu.

Tuleeko teille koskaan oloa: NYT koko homma uusiksi?

-----

Last weekend I got a sudden urge to take everything off from my walls.

-----

Kommentit

annaandandyathome

Tavara-ahdistus on hyvinkin tuttua! Se on siitä hyvä ahdistus, että rahat säästyy pitkän aikaa, kun ei vaan voi ostaa mitään.... Mulla meinaan ahdistaa se tavara kaupassakin! Haha, ei tod uskois ihmisestä joka säästää kaiken (esim miehen vanhoja vaatteita, jos mä niistä tarviin kohta kankaita???)

saarah
visual diary

Kyllä!

Mulle iskee se pari kertaa vuodessa, just niinkuin viime viikonloppuna. Sitten oon pitkään ostamatta mitään. Yleensä kun sesonki vaihtuu, tulee taas tarve hankkia jotain.

Mäkin oon kova säästelemään kaikkea. Nyt meni aika kovalla kädellä roskiin kaikkea epämääräistä. Kuka tarvii esim viittä kulahtanutta teepaitaa lenkkipaidaksi? Ehkä kaksi riittää :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Tuli sellainen olo ainakin nyt! :D missä kirpparilla myyt tavaraa? :)

saarah
visual diary

Ajattelin mennä heinäkuun alussa Hietsun kirpparille myymään. Lupaan ilmoitella tarkemmin. Sitä ennen (jos saan aikaiseksi) tulee myös Huuto.nettiin tavaraa :)

Venlakarpalo

Todellakin tulee sellainen olo! Viimeksi pari päivää sitten, kun kävin yhden ystävän luona kylässä. Omaan kotiini verrattuna siellä oli niin vähän tavaraa, siistiä ja valkoista. Pidän kyllä kotini värikkäästä ilmeestä, mutta vähempi tavara olis niin paljon helpompi pitää järjestyksessä yms.  Aina välillä saankin karsittua tavaraa, mutta jotenkin se jonkin ajan kuluttua taas lisääntyy... Tavaraa tulee yleensä sen tyyppisissä tilanteissa, kun kaveri muuttaa ulkomaille ja laittaa suurimman osan omaisuudestaan kiertoon. Kaupoilla en onneksi käy :)

Tavaran karsimista vaikeuttaa se, että teen jonkin verran ompelu- ja puvustustöitä kotoa käsin. Suurin osa muuten "turhasta" tavarasta saattaa edesauttaa niitä töitä. Mulla on esimerkiksi laatikoittain kankaita, tuunattavia vaatteita, nappeja, neppareita, nauhoja ja alan kirjallisuutta..

saarah
visual diary

Sama juttu. Ja jos näkisit ton mun "riisutun seinän" nyt viikkoa myöhemmin... No siellähän on jo vaikka kuinka monta taulua taas :D

Kommentoi