Riisuttu koti

IMG_4919.jpg

En ole himosiivooja, enkä muutenkaan kovin järjestelmällinen ihminen. Olen myös aika kova hamstraaja. Työpöydälläni on 20 senttiä korkea kasa papereita, kotona säilytän samassa keittiön kaapissa jauhoja, ruuvimeisseleitä ja tärkeitä veropapereita. Joskus vasaran etsimiseen menee kauemmin aikaa kun menisi siihen, että kävisin ostamassa uuden. Teen myös vaatekaapistani jatkuvasti löytöjä. Kas, tällainen oli tuolla perimmäisessä nurkassa! Aika kiva!

Viime viikonloppuna se kuitenkin iski, hurja siivousbuumi.

Roskiin meni viisi kassillista epämääräistä roinaa, kirpparivalmiuteen neljä kassillista. Järjestin vaatekaapin, imuroin kirjahyllyn takaa, vaihdoin järjestystä (ja vaihdoin sen takaisin hetken päästä). Lopuksi otin vielä kaiken pois seiniltä. Tuli totaalinen tavara-ahdistus.

Seuraavana aamuna heräsin asunnossa, joka näytti siltä että olisin muuttamassa pois.

IMG_4920.jpg

IMG_4921.jpg

Tänään naulasin kaksi taulua takaisin seinälle. Loput näyttävät aika kivoilta lattialla seinään nojailemassa.
Ehkä tämä joskus vielä valmistuu.

Tuleeko teille koskaan oloa: NYT koko homma uusiksi?

—–

Last weekend I got a sudden urge to take everything off from my walls.

—–

Kommentit (6)
  1. Sama juttu. Ja jos näkisit ton mun ”riisutun seinän” nyt viikkoa myöhemmin… No siellähän on jo vaikka kuinka monta taulua taas 😀

  2. Todellakin tulee sellainen olo! Viimeksi pari päivää sitten, kun kävin yhden ystävän luona kylässä. Omaan kotiini verrattuna siellä oli niin vähän tavaraa, siistiä ja valkoista. Pidän kyllä kotini värikkäästä ilmeestä, mutta vähempi tavara olis niin paljon helpompi pitää järjestyksessä yms.  Aina välillä saankin karsittua tavaraa, mutta jotenkin se jonkin ajan kuluttua taas lisääntyy… Tavaraa tulee yleensä sen tyyppisissä tilanteissa, kun kaveri muuttaa ulkomaille ja laittaa suurimman osan omaisuudestaan kiertoon. Kaupoilla en onneksi käy 🙂

    Tavaran karsimista vaikeuttaa se, että teen jonkin verran ompelu- ja puvustustöitä kotoa käsin. Suurin osa muuten ”turhasta” tavarasta saattaa edesauttaa niitä töitä. Mulla on esimerkiksi laatikoittain kankaita, tuunattavia vaatteita, nappeja, neppareita, nauhoja ja alan kirjallisuutta..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *