Siskon vaatekaapilla

visual diary

 

 

 

En voi käsittää ihmisiä, jotka valittavat siitä, miten hankalaa pakkaaminen on.
Niin, laitat sun vaatteet matkalaukkuun ja sen kiinni. Ja sitten ne valittavat myös: Vika ilta reissussa on niin kamala, kun pitää taas PAKATA. Niin, laitat taas ne vaatteet sinne matkalaukkuun ja sen kiinni.

Reissaan itse Suomi-Portugali väliä yleensä vähin tavaroin, ainakin mennessä. Tullessa laukkuni onkin sitten täynnä ruisleipää, kardemummaa, lakua, salmiakkia ja suomenkielisiä kirjoja. Vaatteita ja kosmetiikkaa kuljetan mukanani tosi vähän, koska lainailen niitä aina yöpaikoista. Suomessa käydessäni vietän yleensä eniten aikaa siskoni luona, jonne mennessä huudan aina ensimmäisenä: Hei lainaa mulle sukkia! (Talvella villasukkia, kesällä ihan tavallisia, joita en vaan ikinä muista pakata mukaan).

Viimeisimmällä Suomireissulla pukeuduin siskon hameeseenkin.

 

 

Se on suomalaista designia, Papustoriesin (joo, emmäkään tiennyt että niillä on aikuistenkin vaatteita) ja ihana.

Mekon printti, väri ja matsku olivat kaikki aika nappivalintoja ja vaikka yleensä vierastankin vähän pitkiä helmoja, olo oli tässä jotenkin tosi kotoisa.

 

 

Vikaan kuvaan pääsi myös kuvausassari, joka oli osasyy Suomessa vierailuun. Leikin kotiäitiä neljä päivää ja sehän sujui yllättävän hyvin. Opin paljon uutta, mm. sanat Robinin Puuttuvaan palaseen. Huh.

 

Hame Papustories Paita Lindex Lato & lapsi siskon

 

----

 

Countrylooks from my trip to Finland

Skirt Papustories T-shirt Lindex Kid my sister´s

 

 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Ihanat ja tunnelmalliset kuvat! Tuo Papun hame sopii sulle :)

saarah
visual diary

Kiitos paljon :)

Kommentoi