Spontaanin sisustajan tunnustuksia

Vaihdoin viime viikolla jälleen kerran järjestystä. Homma jäi tietysti puolitiehen.

(Kerrostalossa kun ei arkisin kehtaa yhdentoista jälkeen enää rymsteerata)

a6.jpg

Lauantaina havahduin siihen, että olin kutsunut ihmisiä kylään ja taulut olivat kasassa lattialla. Nakuttelin ne hetken mielijohteesta eri seinille kuin ennen. Tai no, rymsteerasin viimeksi pari kuukautta sitten kaiken uusiksi ja nyt vähän niinkuin palasin entiseen. Siinä vasaralla nakutellessani muistelin huvittuneena sitä, kun kotiani kuvattiin viime talvena Trendi-lehteen ja toimittaja Liisa Jokinen kyseli multa siitä, miten seinilläni ja pöydilläni olevat asetelmat ovat syntyneet.

No vahingossahan ne. 

a3.jpg

a5.jpg

Siirtelen spontaanisti tavaroita; tauluja, verhoja, lamppuja ja muuta sälää paikasta toiseen. Kirjahylly on esimerkiksi palvellut keittiön astiakaappina ja jääkaappikin on vaihtanut paikkaa muutamaan kertaan. Tauluja järkkäilen joskus värien mukaan seinälle. Toisinaan ne taas tuntuvat parhailta lattiatasossa nojailemassa seinään. Jokaisessa taulunkehyksessä on tallessa ainakin kolme eri kuvaa odottamassa vuoroaan. Kaappini pursuilevat tyynynpäällisä ja verhoja. Verhoja vaihtelisin useamminkin, mutta nykyisessä asunnossani en ylety tuonne katonrajaan kuin tikkailla (joita en omista) Ehkä ihan hyvä.

asetelma2.jpg

a8.jpg

as.jpg

as3.jpg

as5.jpg

as6.jpg

a10.jpg

as2.jpg

a7.jpg

Joskus mietin, että haluaisin olla ihminen jolla on todella vähän tavaraa. Kaksi harkittua koriste-esinettä ja yksi taulu seinällä. Ja kaikki ne mätsäisivät toisiinsa. Mutta en ole. Olen hamstraaja ja muistojen kerääjä. Ja hetken mielijohde- ihminen. Vaatekaappini pursuilee värejä ja kuoseja ja eri materiaaleja; farkkua, nahkaa, kukkakuoseja, pitsiä ja kaikkea siltä väliltä.

Mutta näyttää minulta. Ihan niinkuin kotinikin.

—–

Ja lopuksi FUN FACT: kaikki naiset, jotka tulevat kotiini, ihailevat aina sisustustani.

Joka kerta kun joku mies tulee kotiini, kuulen saman: hienot puitteet. Aina yhtä huvittavaa!

—–

Just some random shots from my home (that show how randomly I decorate.)

Kommentit (2)
  1. Niin, ihan sama juttu. Pitäähän se oma persoona näkyä 🙂

  2. Ihan samaa mietin joskus (varsinkin siivotessa), että voi kun olisin ihminen, jolla on vähän tavaraa. Toisiko rauhallisen värinen tavaraton asunto rauhaa ja stressittömyyttä myös elämään… Mutta päädyn aina siihen, että se ei ole minua. Haluan, että asunnossa näkyy persoonaa ja elämää. Samaa pätee myös vaatteisiin täälläkin.

    http://learningtosee-tanja.blogspot.fi/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *