Suojaava seerumisuosikki

Anti-Pollution Facial Serum

Viettäessäni kuukautta Tokiossa viime vuoden lopulla, huomasin miten suurkaupungin ilma vaikuttaa ihooni. Sanomattakin selvää on se, ettei kovin hyvin. Tokion kaltaisessa käsittämättömän kokoisessa kaupungissa ilmanlaatu ei ole paras mahdollinen, eikä se sitä ole kyllä Lissabonissakaan. Aina tullessani Suomeen, tekee mieli hengailla ilman meikkiä ja antaa ihon hengittää puhdasta ilmaa, varsinkin sellaista ihanaa hapekasta sateen jälkeistä.

(Olen myös ihminen, joka uskoo sokeasti siihen, että Suomessa ilma on puhtaampaa kuin missään muualla. Siis uskoo ilman mitään todistusaineistoa, vaikka sellaistakin varmasti olisi saatavilla. Vähän samaan tapaan kuin ne mummot, jotka ajattelevat että kaikki Suomessa viljelty on luomua, koska me ollaan niin rehellistä ja puhdasta luontoa arvostavaa sakkia. Hah).

Anti-Pollution Facial Serum

Miten ilmansaasteilta sitten voi suojautua kosmetiikan keinoin? Itse olen ainakin tottunut ajattelemaan jostain syystä että iholle on parasta olla ihan ilman meikkiä, mutta eihän se ihan niin mene. Suurin osa meikkituotteista sisältää uv-suojan, joka tekee iholle hyvää. Samoin ihonhoitotuotteiden iholle muodostama ”kalvo” suojaa ihoa, kuten tässäkin tuotteessa. Silloin esimerkiksi ilmasta ei pääse kaikki epäsuotuisa imeytymään suoraan ihoon.

Suomalainen Frantsila on aika tuttu merkki lähes kaikille suomalaisille. Merkki on tekemässä juuri isoa brändiuudistusta ja tämä tuote on yksi niistä ensimmäisistä uusista, jotka tuotiin markkinoille viime syksynä. Upea pakkausdesign on ihan erilaista kun merkin entisillä tuotteilla ja selkeästi tässä on ajateltu nyt myös maailmanvalloitusta. Ja niin pitääkin ajatella! Suomessa tehdään paljon loistavaa kosmetiikkaa, jonka soisi myyvän myös muualla maailmassa.

Tämä Frantsilan Anti pollution face serum-öljy sisältää yrttejä Frantsilan omalta tilalta: ratamoa, siankärsämöä ja mäkikuismaa. Öljyssä on myös mustikkauutetta, tietysti suomalaista sellaista. Tuotelupauksena öljyn sanotaan uudistavan ihoa, korjaavan pieniä ihovaurioita ja kirkastavan ihoa.

Anti-Pollution Facial Serum

Olen käyttänyt tätä öljyä muutaman kuukauden ajan ja pakko hehkuttaa: se on yksi parhaista kokeilemistani ihoöljyistä. Koostumus on kevyt mutta silti hyvin kosteuttava. Oma atooppisuuteen taipuvainen ihoni kun imaisee aina kaiken kosteuttavan sisäänsä suurella innolla. En käytä öljyä joka päivä, vain muutaman kerran viikossa sellaisena tehoiskuna. Öljyä saa hieroa kasvoihin vähän tavallista kosteusvoidetta enemmän ja ainakin oma iho tuntuu tykkäävän myös siitä. Öljyn tuoksu on kevyen yrttinen, omaan nenään ainakaan ei yhtään liian voimakas.

Ja se pullo: kaunis kun mikä. Innolla odotan sitä, mitä muita uusia juttuja Frantsilalta tuleekaan. 
Hyvä Suomi, hyvä luonnollinen kosmetiikka ja mikä tärkeintä: hyvä iho. 

*sain tuotteen testiin blogin kautta. Kiitos!

Kommentit (7)
 1. Näetkö jotain käyttäjätilastoja blogistasi? Erityisesti kiinnostaisi media queryt, että millä laitteella näissä Lilyn blogeissa käydään eniten?
  Mietin nimittäin sitä, kun vaikuttaa, että tämä uudistettu leiska on tehty lähinnä mobiilia varten, ja desktop-versio on sitten sutastu nopeasti sen mobiiliversion perusteella.

  1. Oman blogini tiedot tietysti näen ja mobiililaitteilla selausta on noin puolet enemmän kuin desktopilla.

   1. Ok, näköjään sitten suurin osa on mobiilikäyttäjiä (olettaen että tarkoitit n. 1/3 desktopilla ja 2/3 mobiililla). Harmittaa vaan, kun nykyään laiskuuden/ budjetin pienuuden takia tehdään monesti desktop-versio mobiiliversiota vain hiukan virittäen. Ihan yhtä huonoa designia responsiivisuuden kannalta kuin sekin, että tehtäisiin hyvä deskariversio ja sen pohjalta surkea mobiiliversio.

 2. Kiitos, tämä oli kyllä kiinnostava tuote 😊

  1. Kiva kun tykkäsit 🙂 On kyllä huipputuote!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *