Suosikkisarja just nyt

 

1*Z0tbLOVPRpRFcgzUpKH2WQ.jpg

 

Ah! Tässä näyttelijänainen, jonka naamaan en kyllästy koskaan. 

Lahjakas Toni Collette on pääosassa Wanderlust-sarjassa jota olen tuijottanut intensiivisesti viime viikkoina. Sarja on ihanan realistinen ja samaistuttava, vaikka se kertookin aiheesta joka ainakaan itselleni ei ole tuttu: avoimesta suhteesta. Muitakin teemoja käsitellään, mutta ennenkaikkea Wanderlust kertoo ihmissuhteista: samaan aikaan niin vanhempien kuin heidän lastensakin. 

Tykkään katsoa paljon sellaista hämppää, jota ei tarvitse seurata silmä kovana (kuten vaikkapa Frendejä), mutta aina välillä tekee hyvää seurata myös sarjaa johon täytyy keskittyä. Silloin laitan puhelimen tyynyn alle piiloon enkä räplää sitä samaan aikaan. Se tekee erityisen hyvää aivoille. 

Ja aina on myös kiva katsoa sarjoja, joissa ihan tavallisilla ihmisillä on tavallisia ongelmia ja he näyttävät myös, no normaaleilta, ei liian silotelluilta ja stailatuilta. 

 

Wanderlust löytyy Netflixistä. 

 

 

 

 

—-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (5)
  1. Jes, tämä oli kyllä mainio. Jostain syystä terapia-aiheiset sarjat yleensä kiinnostaa, hmm!

  2. Oi Toni Collette on mieletön <3

    Vaikka Hereditary leffana itsessään oli vähän "nojoo", niin Colletten rooli siinä(kin) oli tajunnanräjäyttävä (ei yhtään siksi, että jälkikasvu naureskeli roolihahmon muistuttavan minua - LEFFAN ALKUPUOLELLA siis, kaikessa askarteluhöperöinnissään).

    Collette-faneille (ja kaikille muillekin) suosittelen myös sarjaa United States of Tara, missä päähenkilön monet persoonat tekevät elämästä, sanoisinko mielenkiintoista...

    1. Kiitos suosituksesta! Toi leffakin mulla on näkemättä, täytyykin tutustua 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *