Tarkisteluneuroosi, hammaskolo ja 9 muuta faktaa minusta

 

 

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_19ee.jpg

 

1) Minulta on poistettu hammas ehkä kymmenen vuotta sitten. Pidän kieltäni lähes aina siinä kolossa, joka hampaasta on jäänyt. Se näyttää varmasti erittäin viisaalta. 

2) Olen ylisosiaalinen ja super-erakko samaan aikaan. Saatan olla supersosiaalinen aamupäivän ja sitten haluan olla täysin hiljaa yksin loppupäivän. 

3) En muista mitään asioita ellen kirjoita niitä ylös. Kirjoitin ala-asteella kokeisiin lukiessani kolmekymmentäsivuisia muistiinpanosivuja ja sain aina hyviä numeroita. Kun lopetin sen tekemisen, en enää muistanut mitään ja numerot tippuivat. 

4) Otan lähes joka päivä saman kuvan puhelimellani, mutten ole koskaan laittanut sitä instagramiin. Siinä kuvassa on hella, joka ei ole päällä. Kyllä, minulla on tarkisteluneuroosi. 

 

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_19f2.jpg

 

5) Vihaan sotaelokuvia. Uusi Tuntematon sotilas… Joo, merkittävä leffa jonka aikana katsoin kelloa ehkä tuhat kertaa. 

6) Joku päivä jään vielä hissiin jumiin ja pelastan muut ihmiset nälkäkuolemalta, koska joka kerta ostaessani kahvia, laitan sokeripussista kahviin vain kolmasosan ja loput talteen laukun sivutaskuun. Sugarmama to the rescue!

 

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_19f0.jpg

 

7) Saan hirveästi mielihyvää symmetrisistä asioista. 

8) Saan hirveitä raivareita epäsymmetrisistä kulmakarvoistani, jotka ovat vaaleat ja olemattomat. 

 

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_19f9.jpg

 

9) Minulla on tosi usein mieliteko kadota pariksi päiväksi ilmoittamatta kenellekään ja matkustaa vaikka lähikaupunkiin yksin, olemaan tekemättä juuri mitään. 

10) En ole koskaan nukahtanut elokuviin. Kotona leffaa katsoessa ehkä kerran. 

11) Minulla on AINA nälkä.

 

—-

 

Kuvista kiitos: Anna Kauhala

 

 

Kommentit (16)
  1. Kohta 9!! Mäkin haluun karata! Tää oli niin kiva postaus, ihan huippua lukea asioita susta joita ei koskaan tiennyt. 🙂

    1. Eikä 😀 Joo, toi on ollut mulla suunnilleen aina, se on vaan houkutteleva asia 🙂

  2. Täällä toinen tarkasteluneurootikko! Paitsi että viime syksynä homma eskaloitui niin pahaksi, etten uskonut hellan olevan pois päältä ja oven kiinni pelkän kuvan perusteella. Nykyään sitten videoin lähtöni kotoa. Viimeksi tänään tuli vähän nolo tilanne, kun rappukäytävään osui naapuri yhtä aikaa kun selostin siinä että ”levyt on pois, valot on pois, nyt ovi kiinni, eikun onko mulla avaimet….” Finnish nightmares ja noin.

    Oli pakko aiempien kommenttien takia palata katsomaan kengät, ja ovat kyllä hienot!

    1. Hahahhaa, mä niin nään itseni tekemässä tota. On myös aina noloa selata kuvia puhelimesta kun haluaa näyttää jollekin jotain ja sit siinä on hellan levyistä kuvia 😀 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *