Tavarataivas (ja itseinho)

Vietin eilen aamupäivän kotona siivoillessa. Napsin sitten pari kuvaa, kuten aina siivouspäivänä, jos sen ehtii valoisan aikaan tehdä. Nättejä tavara-asetelmia, pinoja lehtiä, sohvatyynykasoja. Kaikkea sitä, mikä on minun sisustustyylini.

IMG_0711.jpg

IMG_0693.jpg

IMG_0715.jpg

IMG_0710.jpg

IMG_0714.jpg

IMG_0712.jpg

Ah. Sitten keitin kupin teetä ja selasin Yle Areenaa ja kas,

Tavarataivas -dokkari, jota en ollutkaan vielä nähnyt.

VIRHE! Puoltatoista tuntia myöhemmin myllään vaatekaappiani raivolla ja vihaan kaikkia tavaroitani. Ahdistaa omistaa kolme talvitakkia, hirveä määrä kahvikuppeja ja kirjoja. Ja miksi ihmisellä on kymmenet kengät? APUA! Tahdon elää askeettisesti ja luopua kaikesta roinasta.

Pari tuntia myöhemmin olen saanut vaatekaapista ison säkillisen vaatetta UFFin keräyslaatikkoon ja toisen ison säkin kirppismyyntiin. (Blogikirppis, kiinnostaisko?) Ja vähän rauhoittunut. En enää vihaa uutta sohvapöytääni, enkä kirjahyllyä.

Chättään ystävälleni: Turhaa dissasin sitä Tavarataivas -dokkaria (että eikö tosta aiheesta oo tehty jo sata juttua) Sehän oli tosi hyvä. PS. Vaatekaappi siivottu. Ole hyvä UFF. PS 2. Onko kaikki 26-vuotiaat pojat NOIN fiksuja ja sööttejä?

—–

Ketä muuta ahdistaa tavarat aina toisinaan?

—–

Seeing this documentary called Tavarataivas made me want to throw away all my stuff.

Anyone else hate all their stuff every once in a while?

Kommentit (24)
  1. Hyvä kirjoitus 🙂 Sattui osumaan silmiin oikeaan aikaan. Harmi, että Tavarataivas jäi näkemättä.

    Täälläkin turha tavara aiheuttaa ahistusta. Siksi aina säännöllisen epäsäännöllisesti vien vaatteita ja tavaroita kierrätykseen. Samalla oon pyrkinyt tietysti vähentämään turhaa kulutusta. Uuden vuoden kunniaks päätin toteuttaa hieman rankempaa karsimista pidemmällä aikatähtäimellä, mistä tulen myös kirjoittamaan omassa blogissa. Tavoitteena olisi vihdoin päästä hitaasti mutta varmasti riittävän minimalistiseen tavara- ja vaatemäärään.

  2. Kiitos että vinkkasit dokkarin, ehdin katsoa sen juuri ennen sen poistumista Areenasta!

    1. Joo, aika viime metreille meni tämä vinkkailu. Hyvä että ehdit 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *