Turvasarja se ihmisen tiellä pitää (+Netflix 6kk arvonta!)

Yhteistyössä Netflix

Näyttökuva 2014-06-24 kohteessa 21.35.09.png

Olen maininnut monesti aiemminkin siitä, kuinka ihminen tarvitsee turvasarjan. Jopa kesällä.

Oma selviytymiskeino aika moneen vaivaan on levittää vuodesohva, ottaa paksu peitto, kasa herkkuja ja katsoa pari tuntia putkeen jotain turvallisen ihanaa hömppää. Parasta on, jos se on jotain, minkä on nähnyt jo aiemminkin. Osaa ehkä jopa ulkoa. Silloin ei tarvitse keskittyä liikaa ja pelätä että putoaa aivan täysin kärryiltä jos nyt samalla esimerkiksi instagrammaa kissakuvia.

Näyttökuva 2014-07-01 kohteessa 18.20.24.png

Kaksi vuotta sitten kesällä katsoin kahdessa kuukaudessa viisi kautta How I Met Your Motheria. Se kesä oli vähän tylsä. Olin töissä koko kesän ja se kaikki aika jolloin en ollut töissä, no silloin satoi vettä. Omissa muistikuvissani oli kuitenkin aika ihanaa. Saatoin valvoa kolmeen yöllä Tedin, Robinin ja Marshallin kanssa ja viihdyin oikein hyvin. Sinkkuelämää -sarjan olen myös katsonut varmasti viiteen kertaan kokonaan ja saan kaikissa aiheeseen liittyvissä tietovisoissa aina täydet pisteet. Viime talvena taas huomasin olevani vähän stressaantunut, kun peruin usein töiden jälkeisiä menoja vain ehtiäkseni kotiin kuudeksi, jolloin AVA esitti kaksi jaksoa putkeen vanhoja Frendejä. Stressikausi meni ohitse, mutta ysärinostalgia ei. Tänä kesänä olen katsellut monena sadeiltana juurikin tuota samaista sarjaa, monta jaksoa putkeen.

Rakastan myös ihmisiä, jotka siteeraavat hyviä sarjoja juuri sopivalla hetkellä. (Enkä ymmärrä ajatusta siitä, miten paljon teeveetä katsova ihminen olisi jotenkin huonompi kuin vaikka paljon lukeva. Huvinsa kullakin ja piste.)

Näyttökuva 2014-07-01 kohteessa 14.51.41.png

(Ysärinostalgiasta kun nyt puhutaan, Phoeben tyyli vetoaa tällä hetkellä ihan täysin. Esimerkiksi samettimekko ja puoliponnari, joita molempia harrastin 90-luvulla, Oh!)

Ja joka kerta kun näen Phoeben, muistan tämän hassun sattuman: ostin New Yorkin reissulla vintagehuivin, jossa oli tosi outo ja mieleenpainuva kuosi. Katselin kuosia aika pitkään yksi aamu miettien onko tää nyt ihan kamala vai tosi hieno, mutta kiedoin huivin kuitenkin kaulaan. Myöhemmin illalla katsoin samaan kaupunkiin sijoittuvaa sarjaa, Frendejä ja mitä ihmettä:

huivi2.jpg

huivi ei ollutkaan jonkun random-mummon vanha, vaan Phoeben mummon vanha! Hah!

—–

Pointtina oli siis se, että huvinsa kullakin, ja samoin turvasarjansa. Mikä on sinun turvasarjasi, johon palaat aina uudestaan? (Tai voit myös vastata toiseen mieltäni askarruttavaan kysymykseen: Kenet heistä valkkaisit: Ted, Marshall vai Barney?)

Kommentoijien kesken arvotaan 1kpl Netflix -jäsenyyttä kuudeksi kuukaudeksi. Osallistumisaika 19.7. asti.

—–

Frendien alkukaudet (1-3) ovat nyt Netflixissä, samoin How I Met Your Mother (jonka typerää suomennettua nimeä en suostu käyttämään).

—–

I´m giving away 6 months of free Netflix. Only in Finland, sorry.

 

Kommentit (72)
  1. Sinkkuelämää ja Frendit tietty, onneksi ne sarjat on tehty, mitä sitä muuten fiilistelisi niin antaumuksella 😀

  2. Mun turvasarja on dvd:ltä katottu Musta Kyy, jos ei telkusta tule muuta katsottavaa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *