Tylsillä deiteillä

Mistä erottaa ravintolassa

seurustelevan parin ja deiteillä olevan parin?

No yleensä siitä, että pitkään yhdessä ollut pari ei puhu juuri mitään, ystäväni väitti minulle. 

lon6955.jpg

Brittiläinen valokuvaaja Martin Parr ikuisti tällaisia hetkiä ja kokoelman nimeksi tuli Bored Couples.

Kuvat näyttävät ysäricoolilta, tällä kertaa siksi, että ne ovat 90-luvulta. 

lon19069.jpg

lon22878.jpg

lon26241.jpg

lon26242.jpg

lon26246.jpg

lon53622.jpg

lon76497.jpg

lon81357.jpg

Nämä ovat huvittavia, mutta laittavat pohtimaan ystäväni teoriaa.

Eikä saisi yleistää, mutta katso seuraavan kerran ulkona syödessäsi tai baarissa ympärille. Ne seurueet, joissa näyttää olevan kaikista hauskinta, ovat harvoin pariskuntia kaksin liikkeellä.

Miksi? Sitä en tiedä, mutta aiemmissa parisuhteissani olen usein istunut ravintolassa puolilamaantuneena: nyt on kerrankin aikaa olla kahdestaan, hyvää ruokaa eikä tarvi tiskata, kynttilänvaloa ja viiniäkin. Ööö, niin mistäs me yleensä puhutaan? Tai kahdestaan bailaaminen. On sekin vähän outoa. 

Vai olenko minä se outo?

—– 

 Martin Parr´s Bored Couples-series.

 

Kommentit (28)
  1. Ah, myohassa tahan keskusteluun, mutta yllatyin miten monella on pulaa keskustelunaiheista! Ollaan asuttu yhdessa kohta kaksi vuotta ja kaydaan saannollisin valiajoin kahdestaan kaljalla tai ulkona syomassa (kaljalla useammin), ja ollaan paatetty pitaa tasta kiinni, koska meilla on aina parhaat jutut, kun ollaan poissa kotoa (vaikka sitten kulman takana lahipubissa) eika arkisia hairiotekijoita oo mailla halmeilla. Puhutaan kylla  kotonakin, mutta kaikki parhaat, holmoimmat, syvallisimmat , tarkeimmat ja rakkaimmat keskustelut on aina kayty ulkona.

    Ehka meilla on jaanyt paalle treffailu, jota harrastettiin aktiivisesti ennen kuin oltiin oikeesti kimpassa tai ehka ollaan kotona supertylsia, en tieda mista taa johtuu, mutta oon siita onnellinen! Enka vahiten siksi etta naita treffeja oottaa, niista innostuu ja niihin panostaa (lue: vaihtaa verkkarit farkkuihin) ihan vahan enemman kuin koti-iltaa.

    Toisaalta sitten, vaikka bailataankin yhdessa ja joskus jopa ihan kahdestaan, ollaan todettu etta meilla on kummallakin hauskinta eri porukoissa tai yhdessa isossa ryhmassa, kuin ihan kaksin! 🙂

  2. Voi apua, onneksi ei siis olla ainoita! Tosin itse yritän saada jotain keskustelua aikaiseksi, mutta mies puolestaan ei tunnu keksivän mitään sanottavaa ja jokainen keskusteluyritys tyrehtyy alkuunsa. Parempia siis ovat vähän aktiivisemmat treffit. Ja reissussa voi sentään katsella oppaasta mihin mennä seuraavaksi ja arvuutella mitä syö! 

    1. Joo, reissut on parisuhteelle aika usein kyllä hyväksi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *