Tyylikkäintä (ikinä) kotiin!

No huh, oli eka ajatukseni kun ajauduin Black List Storen sivuille. Niin tyylikästä!

Ensin fiilistelin vaan printtijulisteita (oikea käsinkirjoitusbuumi taitaa olla sisustustrendeissä meneillään) mutta sitten huomasin nuo tekstiilit. Ja ihanat kangasliput. Oi että.

Itsekin tykkään tehdä tosi paljon käsikirjoitettuja juttuja, joissa yhdistyy teksti ja kuvitus. Omille seinille ja muistikirjoihin onkin syntynyt ”taidetta”, mutta oman julistekaupan perustaminen on edelleen haave vaan. Pitäisi vaan tehdä se!

(En halua kahdeksankymppisenä hokea tätä samaa pitäisi -mantraa, nimittäin!)

Black List Storen löydät siis täältä.

Ehkä omassa julistekaupassani olisi myös hieman kohtuullisemmat hinnat. Sata dollaria julisteesta on kuitenkin jo vähän huh huh -kamaa.

—–

In love with the Black List Store.

Kommentit (4)
  1. Voi, on kyllä siistejä! Mutta tosiaan aika suolainen hinta. :/ Mä oon miettinyt jo kauan oman julistekaupan perustamista, mutta tuntuu ettei muka koskaan aika riitä moiseen. Ja varmaan vähän sama kuin sulla; kun tekee työkseen tän tyyppistä duunia, niin sitä ei aina jaksa vapaalla, vaikka miten siistiä olisikin. Mutta ehkä joskus, tulisi ainakin just sellaista jälkeä kuin oikeasti haluaisi.

    1. Niin, toi on just se vaikea puoli. Tuntuu tyhmältä istua vielä iltaisinkin samojen asioiden äärellä, kuin päivällä. Mutta silti, olis ihana olla oma pikku kauppa 🙂

  2. Jose / ajastaika.com
    29.4.2014, 06:48

    Vau, huikeita nuo kaikki! Hinta estää kyllä suuremmin innostumisen… Onneksi tai valitettavasti. 🙂 Mut hei peukku ylös omalle julistekaupalle, täällä ainakin ois yks potentiaalinen ostaja.

    1. Ihanaa! Jospa kesällä saisi tämän ikuisuusprojektin toteutettua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *