Baola – kaunis ratkaisu selkäkipuun

 

 

Asia josta lähempänä-neljääkymppiä-kuin-kolmeakymppiä -ihmisryhmä puhuu jatkuvasti: selkään ja hartioihin koskee.
Toinen aiheeseen liittyvä asia josta tunnutaan puhuvan koko ajan:
 Tähän särkyyn auttaisi varmasti jooga. Pitäisi istua paremmin. Ei saisi tehdä töitä sängyssä, sohvalla, huonoilla kahvilan tuoleilla…
ja sitten sama valitus viikosta toiseen 😀

 

 

Teen itse töitä kotona ja istun lähes aina joko sängylläni tai erittäin epäergonomisella tuolilla ruokapöydän ääressä. Siksi olenkin osa juuri tuota valitusryhmää. Hetki sitten silmiini osui tuoli, joka saattaisi ratkaista tämän ongelman ja näyttäisi myös erittäin kauniilta.

 

 

Näiden kauniiden ja ergonomisten pallojen takana on Baola.

Pitkään aikaan en ole tainnut haluta mitään näin paljon. Plussaa myös siitä että näinkin kaunis ja Euroopassa valmistettu designtuote maksaa alle kaksisataa euroa.

koti sisustus
Kommentit (4)
  1. Mahtavaa, että näitä tehdään myös nätteinä! Oma työtuolinihan on just se marketista ostettu vihreä jumppapallo. Ei hivele silmää, mutta toimii istuimena erinomaisesti. Tosin pallokaan ei takaa hyvää asentoa, osaan kyllä asettua epäergonomiseen asentoon senkin päällä… Mutta kyllä se enemmän liikuttaa kuin tavallinen tuoli.

    Vähän aikaa sitten tutkiskelin myös Vluv-merkkisiä istumapalloja, niissä olisi hillitympiä (=tylsempiä) kuoseja. Ja sitten tietenkin: hmm, osaisinkohan ihan itse ommella pallolle päällisen?

    1. Joo, nää on kyllä niin kauniita ettei tarvis piilottaa käytön jälkeen pois silmistä 🙂

  2. Kokeile ensin jumppapallolla, pystytkö tekemään töitä pallolla istuen. Maksaa alle kympin ja sitten jos osoittautuu hyväksi, voit pistää 200e (!!!?!) kauniiseen kuosiin.

    1. Haha, en halua nurkkiini enää yhtään rumaa esinettä, maksoi mitä maksoi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *