Uudessa valossa

visual diary

Pidän lähes aina hiuksiani auki kun olen ihmisten ilmoilla. Hiukset kiinni vaan olo on jotenkin outo. 

Mutta kun tulen kotiin, suoritan aina saman rituaalin: 

laitan hiukset nutturalle päälaelle, otan rintsikat pois ja keitän teetä. (Paitsi jos tulen baarista, juon teen sijaan vettä. Juo vettä niin kauan että oksettaa, niin sitten ei okseta aamulla. Kiitos tästä opetuksesta Julia).

Eräänä tällaisena päivänä istuin kotisohvalla juurikin sitä teetä juomassa. Yhtäkkiä kevätaurinko paistoi niin kirkkaasti että otin ihan vahingossa hyvinkin taiteellisia selfieitä. 

Ihmiset, jotka näkee mua aina vaan tukka auki ja rillit päässä, sanovat näistä luultavimmin että näytän ihan eriltä kuin yleensä. Itse sanon näistä vaan sen, että pitäisi aina hymyillä kuvissa. Tuo tuijotan viettelevästi kameraan -look kun ei vaan onnistu multa :D

----

Ja kiinnostaa: olenko ainoa kaavoihin kangistunut kotirituaalien noudattaja? No en takuulla ole!

----

Took accidentally artistic selfies on a very sunny day. 

Kommentit

Juliaihminen
Juliaihminen

<3 

Baarista tullessakin pitää muistaa ottaa rintsikat poijes!

Mun kotiintulorituaaleihin kuuluu aina et korut pois (etenkin sormukset), pesen kädet ja sit on ihan pakko ottaa lepii 5-10 minsaa sohvalla tai sängyssä.

Oot muuten aika eteerinen beibe noissa kuvissa.

saarah
visual diary

Ah, unohdin mainita et pitää pestä kans aina kädet. AINA!

Baarista tullessa usein myös riisun kaikki vaatteeni jo eteisessä olevalle vaatetuolille, no lukuunottamatta alusvaatteita. Kämppis kertoi tästä aina tietävänsä heräänkö seuraavana aamuna krapulassa vai en :D

miija (Ei varmistettu)

Mulla aika samat rituaalit! Useimmiten tulee oltua hiukset auki kun on ihmisten ilmoilla, mutta kotiin tullessa tulee heitettyä aina tukka kiinni. Yleensä pakko myös ottaa rintsikat pois ja vaihtaa jotkut kotivaatteet sekä heittää vedenkeitin päälle. :D

saarah
visual diary

Hah, niin samat! Mä kans laitan kotihousut jalkaan yleensä aina nopeasti. PAITSI jos pitää vielä lähteä jonnekin, silloin en laita, koska helpoin tapa jämähtää illaksi kotiin on laittaa kotihousut ja sit aatella: en jaksa vaihtaa vaatteita, jäänki kotiin. :D

riik
3h+kasvimaa

On mulla. Päästän koirat ulos ja laitan pyykkikoneen päälle.

Ai että, miten hohdokasta!

saarah
visual diary

Hitto! Pitäs hankkia jotku oikeesti hohdokkaat rituaalit: kotiin tullessani aina kietoudun silkkikimonoon, kaadan lasin shamppanjaa ja menen vaahtokylpyyn. Vähän niinkun silloin muinoin Prahassa :D :D

riik
3h+kasvimaa

niin pitäis! Koirat ja pyykkikone ei oo ihan kauheen hohdokasta... Oon jopa kateellinen noista tukka- ja teerituaaleista, mulla menee jokunen tunti että edes ennättää ajatella itseä :D.

Voi Praha, se oli niin ihanaa.

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

- upea tuo eka!

Mahtavaa viikonloppua!

saarah
visual diary

Kiitos Isla. Samoin sinne :)

Kaima (Ei varmistettu)

Upeita! :-D Sulle sopii todella hyvin myös nuo nutturat, rohkeasti vaan :-)

Mun rituaalit on AINA (tulin sitten töistä, baarista tai uimahallista) samat: roikkuvat korvikset pois, hiukset kiinni, rintsikat vähintäänkin auki (vapaudu vankilasta!), ja jos housut puristaa niin nappi auki tai mekko päälle :-D Tsihih.

saarah
visual diary

Kiitos kaima! Pitäsi rohkaistua ton nutturalookin kanssa, ehkä siihen ajanmittaan tottuis sitten. 

Ja todellakin BOOB JAIL -fiilis! Tähän mun piti laittaa se kuva New Girlistä missä Jess kertoo kuinka ihana on olla työtön koska no more boob jail every day. Mut kuvakommentointi ei taida nyt onnistua :(

Hauskaa, että monella on tuo "vapaudu vankilasta"- kortti käytössä. Mua alkaa ahdistaa ajatus siitä, jos vielä vapauduttuani pitääkin virittää ne liivit takaisin. Kun en halua.

saarah
visual diary

Ihan sama! Aina on kivempi olla ilman :)

Öööö? (Ei varmistettu)

En ymmärrä tuota rintsikkajuttua. Onko teillä vääränkokoiset liivit vai miksi ne ahdistaa? en edes tunne että mulla on liivit päälle.

saarah
visual diary

Mä en tiedä mistä se on kiinni, tuskin väärästä koosta, mutta aina rintsikoissa on vähän boob jail -olo ja ilman on vaan niin paljon kivempi olla :)

tanjatanja
Ei Beigeä

Mullakaan ei ikinä rintsikka-ahdistusta ole mutta housut! Niistä on päästävä eroon!

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Voi kyllä! Rintsikat ehdottomasti pois. Voi kuinka kaipaankaan sitä nyt, kun imetysliivit pitää aina olla päällä! Kotivaatteet päälle, eli jotain rentoa. Hiukset kiinni. Korut pois. 

Nämä aina, kun tulen kotiin. Baari-iltoina, hmmm, en edes muista. Edellä mainittujen jälkeen ehkä mainoslehtiä ja leipää?

Ihania kuvia ja nuttura päässä vaan pihallekin! :)

saarah
visual diary

Kiitos!

Joo ja ehdottomasti korut pois aina kans heti :D

Hanna Maria
Hanna Maria

Hienoja kuvia! Toi baarin jälkeen kaikki vaatteet pois johonkin läjään on ainakin mulle tuttua :D

saarah
visual diary

Kiitti! Hah, hyvä etten oo ainoa :D

Kommentoi