Vaatetavoitteet: kiinnostavampi tyyli

 

turband_web_denim.jpg

 

Mulla oli joskus aika kiinnostava ja kiva tyyli. Käytin paljon erikoisia kenkiä, lähes aina korkkareita, mekkoja, hameita, koruja ja kaikkea muuta. Ostelin ulkomailta ja pikkuputiikeista, käytin paljon rahaa koko hommaan. 

Sitten muutin Portugaliin, vaihdoin korkkarit kumipohjaisiin mataliin kenkiin ja aloin pukeutua tosi simppelisti ja huomiota herättämättömästi. Ihan siksi että Lissabonissa lähes kaikki pukeutuvat tosi tavallisesti ja rennosti ja jo pelkän pitkän hameen käyttäminen tuntuu ylipukeutumiselta, saati sitten kirkkaanpunainen huulipuna. Blogissa esittelen yleensä ne rohkeimmat ja värikkäimmät asut, sitten arkena näytän ihan tylsältä harmaissa hameissa ja teepaidoissani. 

 

Ark_Sand_Web.jpg

cultgaia4-square.jpg

IMG_0692_Web.jpg

IMG_1187-WEB.jpg

IMG_1734_Web.jpg

IMG_2490_Web.jpg

IMG_3054_Web.jpg

IMG_9388WEB.jpg

IMG_9425WEB.jpg

Kennedy_Earring_Sand_Web.jpg

Kennedy_Sand_Model_Web_2.jpg

 

Nyt taas tekisi mieli olla jotain muuta kun tylsän tavallisesti pukeutuva harmaavarpunen. Kiinnostaa älysti: isot korvikset, päähuivit, täydellinen statement-vyö ja mekot. Täydellinen kesämallisto siis!

 

Nämä upeat vaatteet on Cult Gaia:n. Kelpuuttaisin ihan jokaisen näistä komerooni.

 

 

—-

 

 

Loving EVERYTHING from Cult Gaia. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (14)
  1. Mistähän tollasen ihanan hiuspannan saa? Ja hei jännä että koet Lissabonin tyylin puolesta tavallisena. Mä taas usein Portugalissa koen itseni alipukeutuneena ja pitkät helmat ja korot mun mielestä näkyy paljonkin katukuvassa. Näissäkin varmaan kaupungin sisällä paljon alue-eroja. Mutta hauskaa lukea miten eri ihmiset näkee kaupungin katukuvia 🙂 Anyway, kivoja outfittejä oot löytänyt kuviin <3

    1. Aah, hassua! Musta tuntuu että pitkässä hameessa tai korkkareissa saa ihan liikaa tuijotusta aina 😀 Mutta ihan totta, varmaan tässä on paljon alue-erojakin. Mä käyn myös aika paljon sellaisissa low key nuhjubaareissa et niihin ei voi laittautua 😀 

      1. Heh tai sitten se on vaan sun vaalea tukka joka näkyy koroissa kauemmas ja kerää katseita  😉 😀 

  2. Näyttipä tuo vihreämekkoinen neito hauskasti nuorelta Brooke Shieldsiltä tai Riitta Väisäseltä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *