Vainoharhainen varmuuskopion ottaja (+ kirja omista valokuvista)

Kuvaan päivittäin jotain. Puhelimella ja kameralla. Ja reissussa homma riistäytyy ihan käsistä. Viimekesäisen kuusipäiväisen Pariisin reissun kuvasaldo taisi olla lähemmäs tuhat kuvaa.

Kuvaan ja varmuuskopioin. Ja panikoin. Entä jos tulee tulipalo? Entä sitten kun tekniikka kehittyy ja cd-levyt ei enää toimi? Entä sitten kun ulkoinen kovalevy hajoaa? 

Siksi ehkä kerran vuodessa teen kuvakirjan kuvistani. 

kirja1.jpg

kirja2.jpg

kirja3.jpg

kirja5.jpg

kirja6.jpg

kirja7.jpg

kirja8.jpg

kirja9.jpg

kirja10.jpg

kirja11.jpg

BLURB tarjoaa tähän mainiot työkalut. Valmiita pohjia, eri kokoja (neliökirja!) eri paperimatskuja (pokkarimaisen pehmeät kannet)  ja mahiksen myös taittaa ihan itse ja lähettää vaan sinne painettavaksi (graafikkoja varten). Hinnatkin ovat varsin kohtuulliset: 18x18cm neliökoko ja 40 sivua maksoi suunnilleen 15€. 

Tästä matkakuvakirjasta (jonka nimesin luovassa jetlag-maniassa näinkin luovasti kuin Matkoilla) alkaa olla jo vuosi. Pitäisi taas ottaa aikaa projektille ja saada tehtyä uusi. Ehkä joululomalla?

Olenko ainoa vainoharhainen varmuuskopioija ja muinaisjäänne, joka haluaa selata kuvia paperisena, ei nuolinäppäimillä näytöltä? Missä teidän kuvat on tallessa jälkipolvia varten?

—-

Year 2013 is coming to an end, so it´s time to make another photo book. I usually use BLURB 

´cause they offer so stylish ways to make your own photobook. This one I made about a year ago contains my travel photos. 

Kommentit (23)
 1. Noora Shingler
  23.11.2013, 13:38

  Oi, mä oon päässyt sun kirjaan. 😀

  1. Parhaat tyypit pääsee 🙂

 2. Itse tilaan aina Ifolorilta paperikuvia joulun aikaan tarjoushintaan, eli kerran vuodessa myös, ja laitan ne albumiin. Tuo kuvakirja näyttää kyllä tosi siistiltä myös, voisin ehkä kokeilla tänä vuonna sellaista!

  http://hannamariahh.blogspot.fi/

  1. Kokeile ihmeessä. Mä oon ainakin tykännyt noiden palvelusta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *