Valoisat aamut

visual diary

 

 

Yksi ihanimmista asioista Lissabon -elämässäni on tämä: 

Voin elää minulle ominaisimmassa rytmissä. Valvoa myöhään ja nukkua aamuisin pidempään kuin seitsemään. Tuntini yliopistolla kun alkoivat viime lukukaudella vasta aikaisintaan yhdeltä ja tällä hetkellä ne ovat vielä enemmän iltapainotteisia. Yleensä herään arkisin siinä yhdeksän maissa, viikonloppuisin ja lomalla harvemmin ennen puolta yhtätoista. 

(Tosin usein käyn siinä kahdeksan maissa laittamassa aamupalan kuppiin eräälle äänekkäälle kissaherralle). 

 

 

Toisin sanoen: 

En muista milloin viimeksi olisin herännyt niin, että ulkona on pimeää. Tästä etuoikeudesta aion nauttia nyt ihan täysillä, sillä tajuan toki miten ihanaa ja väliaikaista se on. 

Pyhitän joka aamu tunnin sille, että juon pannullisen teetä, luen muiden blogeja, uutisia ja vähän hömppää. Tehokkaimmillani olen illalla alkaen kymmenen-yhdentoista maissa, aina sinne kahteen asti. Silloin teen usein töitä ja kirjoittelen blogijuttuja. 


Nykyisin olen myös alkanut juoda joka aamu vihersmoothien. Ja ihan kuin ihoni olisi jotenkin kirkkaampi ja paremman näköinen. 

Tai ehkä se on vaan se uni ja aurinko. Mene ja tiedä. 

 

----

 

Loving lazy mornings with my cat. 

 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Täällä yksi kade! <3 Toisaalta, nyt otan ilon irti kun töistä lähtiessä on -vielä- valoisaa. Ilta-aurinko on niin nätti...

saarah
visual diary

On tää kyllä erikoislaatuista luksusta :) Mut toisaalta jää sit aina auringonnousut näkemättä...

Suomen syksy on näyttänyt tänä vuonna ainakin instan perusteella kyllä SUPERkauniilta!

Suvi K.
Sisunainen

Minusta tässä yhteiskunnassa on lähtökohtana p**seestä se, että jotkut muka suuremmat ja tärkeämmät auktoriteetit puuttuu ihmisten unirytmiin. Mikä h**vetin järki 8-16 virka-ajassa on, jos puoli jengiä torkkuu duunissa, koska ne on joutunut heräämään (auringonvalon ja oman fysiologisen unirytmin kannalta) keskellä yötä?

saarah
visual diary

Toi on NIIN totta! Ja sekin et on talvella töissä koko sen ajan kun on valoisaa, kun mielummin ois sen ajan ulkona ja sit tekis ne työt vaikka yöllä... Mut harmillisen monessa työpaikassa tollanen ei oo tietty mahdollista :(

Andando

Oijoo kyllä. Mulla taisi olla viimeksi sellainen synkeä, kylymä aamu joskus Euroopan kevättalvella puolitoista vuotta sitten. Nyt olen Australian kevätkesän auringon alla. Ilmastopakolainen täällä terve. :D

saarah
visual diary

Ooh, kuulostaa ihanalta :)

 

Kommentoi