Valoisat aamut

 

IMG_1270.JPG

IMG_0993.JPG

IMG_0865.JPG

IMG_0844.JPG

IMG_0760.JPG

 

Yksi ihanimmista asioista Lissabon -elämässäni on tämä: 

Voin elää minulle ominaisimmassa rytmissä. Valvoa myöhään ja nukkua aamuisin pidempään kuin seitsemään. Tuntini yliopistolla kun alkoivat viime lukukaudella vasta aikaisintaan yhdeltä ja tällä hetkellä ne ovat vielä enemmän iltapainotteisia. Yleensä herään arkisin siinä yhdeksän maissa, viikonloppuisin ja lomalla harvemmin ennen puolta yhtätoista. 

(Tosin usein käyn siinä kahdeksan maissa laittamassa aamupalan kuppiin eräälle äänekkäälle kissaherralle). 

 

IMG_0684.JPG

IMG_0310.JPG

IMG_0259.JPG

IMG_0052.JPG

 

Toisin sanoen: 

En muista milloin viimeksi olisin herännyt niin, että ulkona on pimeää. Tästä etuoikeudesta aion nauttia nyt ihan täysillä, sillä tajuan toki miten ihanaa ja väliaikaista se on. 

Pyhitän joka aamu tunnin sille, että juon pannullisen teetä, luen muiden blogeja, uutisia ja vähän hömppää. Tehokkaimmillani olen illalla alkaen kymmenen-yhdentoista maissa, aina sinne kahteen asti. Silloin teen usein töitä ja kirjoittelen blogijuttuja. 

Nykyisin olen myös alkanut juoda joka aamu vihersmoothien. Ja ihan kuin ihoni olisi jotenkin kirkkaampi ja paremman näköinen. 

Tai ehkä se on vaan se uni ja aurinko. Mene ja tiedä. 

 

—-

 

Loving lazy mornings with my cat. 

 

 

Kommentit (6)
  1. Oijoo kyllä. Mulla taisi olla viimeksi sellainen synkeä, kylymä aamu joskus Euroopan kevättalvella puolitoista vuotta sitten. Nyt olen Australian kevätkesän auringon alla. Ilmastopakolainen täällä terve. 😀

    1. Ooh, kuulostaa ihanalta 🙂

       

  2. Minusta tässä yhteiskunnassa on lähtökohtana p**seestä se, että jotkut muka suuremmat ja tärkeämmät auktoriteetit puuttuu ihmisten unirytmiin. Mikä h**vetin järki 8-16 virka-ajassa on, jos puoli jengiä torkkuu duunissa, koska ne on joutunut heräämään (auringonvalon ja oman fysiologisen unirytmin kannalta) keskellä yötä?

    1. Toi on NIIN totta! Ja sekin et on talvella töissä koko sen ajan kun on valoisaa, kun mielummin ois sen ajan ulkona ja sit tekis ne työt vaikka yöllä… Mut harmillisen monessa työpaikassa tollanen ei oo tietty mahdollista 🙁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *