Viime aikojen asioita

 

 

IMG_3645.JPG

 

Viime aikojen asioita:

– Olin gastronomiamessuilla, jossa söimme niin pahan lounaan, ettei siitä tarvinnut maksaa.

– Samalla viikolla toivoin olevani itsevarma amerikkalainen, joka voi tilata ilmekään värähtämättä itselleen lasten annoksen, koska ei ole kovin nälkäinen. Minä kun en edes kehtaa kysyä voisiko toastin kanssa tulevat sipsit korvata salaatilla, koska en halua olla vaikea asiakas.

– Pukeuduin nahkahousuihin, koska sain viime tingan kutsun Halloween-bileisiin, jossa oli asupakko. Meikkasin enemmän kuin koskaan, sidoin päähäni huivin  ja tavatessani ystäväni bileissä, hän kysyi miksi näytän ihan samalta kuin aina. Note to self: kukaan ei kiinnitä muiden ulkonäköön kovinkaan paljon huomiota.

– Olisin halunnut pyytää erästä portugalilaista miestä katsomaan suomalaista elokuvaa, mutta koska olen niin suomalainen, en vaan uskaltanut.

– Ostin Ikeasta pakasteröstiperunoita ja söin ne kaikki kolmessa päivässä. 

– Havainnoin myös sen, että Ikeasta saa 24cl viiniä hintaan 1,25€. Viiniä? Ikean ravintolasta? Kaikkea sitä. 

 

IMG_3644.JPG

 

– Olin postaillut eräällä viikolla ihan liikaa viinikuvia instaan ja tajusin vasta torstaina, että olisin voinut kuvatekstittää ne kaikki ”Doing research for designing a wine label”, koska oikeasti suunnittelin viinietikettiä. 

– Olin aivan täysin unohtanut puolivuotisen kesän aikana miten käsittämättömän kylmä sisällä onkaan talvella. Muistin sen sellaisena iltana kun pukeuduin kahteen villapaitaan ja tuplavillasukkiin lämmittäessäni käsiä kiehuvan vesikattilan yllä. Tästä se taas lähtee.

 

IMG_3152.JPG

 

—-

 

Life lately. 

 

 

Kommentit (1)
  1. 24 senttiä viiniä lisää varmasti ihan kiitettävästi naisten ostomaniaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *