Voita kaunis Matterprintsin huivi!

visual diary

Kaupallinen yhteistyö: Matterprints

Jee, vähänkö olen innoissani tästä yhteistyöstä!

Yksi suosikkimerkkini, singaporelainen Matterprints halusi toteuttaa kanssani blogiarvonnan, koska he arvelivat minimalistisen huivimallistonsa vetoavan myös suomalaisten makuun.

Esittelin hetki sitten täällä heiltä saamani huivin ja nyt yhdellä teistä olisi mahdollisuus voittaa huivi samasta Jamdani -mallistosta. 

Jamdani -mallisto on tehty yhteistyössä intialaisen suunnittelijan Sonica Kapurin kanssa. Huivit ovat käsinkirjottuja ja kangas on ihanan pehmeä ja ilmava. Ja nuo tupsut! Ne on vaan ihanat. Jokaista huivia on tehty vain 50 kappaleen erä, eli ei tule vastaan joka paikassa. Huivin arvo on 130€. 

Toimi siis näin: katso koko valikoima Matterin sivuilta ja kerro sitten tarina siitä,
missä näkisit itsesi tämän huivin kanssa.
Viinipiknikillä Ranskassa, Lissabonin kesäkaduilla, Helsingin rantakallioilla vai kenties jossain ihan muualla?

----

Osallistumisaikaa on 20.4. klo 00.00 asti. Muistathan jättää kommentin yhteydessä myös toimivan sähköpostiosoitteen. 
Huivi tulee suoraa Matterprintsiltä, eli tällä kertaa saa osallistua mistä maailman kolkasta tahansa. (Huomioithan kuitenkin, että jos tuote jää tulliin, joudut itse maksamaan mahdollisen tullimaksun). 

----

I´m giving away a scarf from Matterprints Jamdani scarf collection. 

Go to the website to check out the Jamdani collection and tell me where you would see yourself wearing this scarf. Be creative! You have time until 20th April, 12 pm (UCT
(Please note that Matterprints is sending the scarf from Singapore, but any extra payments like customs etc. are not included).

----

BOA SORTE!

 

Kommentit

EricaK
EricaK

Shunya white, koska siinä oli ne söpöt keltaiset tupsut. Ja hmmmm, minulla on aina jokin huivi kaulassa niin se näkisi varmaan vähän enemmänkin maailmaa, mutta sanotaan että se olisi täydellinen Etelä-Afrikassa. Siellä kelpaisi kierrellä markkinoita pompulahuivi harteilla, ja suojaisipa se olkapäätkin kohtisuoraan porottavalta aurigolta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

JAMDANI: JAMITI WHITE, koska tykkään harmaista/mustista ja keltaisista yksityiskohdista. Pystyn heti visioimaan huivin erityisesti tummansinisen puuvillapitsisen kesämekkoni kanssa. Pukisin huivin kesäpiknikille uuden kotini lähellä olevaan ihanaan puistoon tai terassi-illalliselle sellaisena iltana kun ei ihan vielä pärjää hihattomalla paidalla. Oikeastaan käyttäisin pelkästään tätä huivia varmaan koko kesän!

mrsvalkama

Jamiti White, rakkautta ensisilmäyksellä! Tämä huivi pääsisi mukaan kaikille kesän seikkailuille aina lähipuiston piknikeistä pikkutunneille kestävien juhlien asusteeksi. Ottaisin sen mukaan kesän pyöräretkelle Porvooseen ja verhoutuisin siihen illalla, kun menemme syömään. Ulkoiluttaisin sitä kaupungilla ja maalla, ihan joka paikassa.

Toots (Ei varmistettu)

Eksa White olisi mun valinta. Mä käytän tän mahiksen nyt siihen, että kirjoitan visioni auki. Ni sit universumi kuulee sen ja se toteutuu. Tai saan huivin. Tai molemmat!

Haluun tänä kesänä nähdä itteni farkkusortseissa ja valkoisessa löysässä hihattomassa (farkkusortsit ei istu, ne ei imartele, mut ne kestää ja on vanhat ja mulla on niissä vastustamaton fiilis) auringon lämmittämillä kallioilla. Tää huivi on mun hartioilla ja lämmittää auringonlaskussa. Mua lämmittää kans mies, jonka kainalossa istun. Sillä on tuuhea tukka ja vähän partaa, siniset silmät ja leveä rintakehä. Meillä on semmoinen rakkaus, joka on meidän välillä ja tulee muidenkin nähtäväksi aina välillä, jos oikein tarkasti katsoo. Tiiätkö, kun näkee rakastavasta pariskunnasta, että niillä on oma universumi niiden katseiden välissä. Että kemiat on kohdannu. Ja silloin ei tarvii kysellä iteltään semi ok tindertreffien jälkeen, että oonksmä vaan liian kranttu, kun tää ei sytyttäny et voisinko mä oppia rakastamaan ja enhän mäkään oo täydellinen.. Kun se tunne vaan sit syttyisi siihen, ei heti ekoilla treffeillä, mut jossain vaiheessa vaan havahtuisi siihen et hitto nyt oon tässä ja toikin on ja me syntyi.

Tämmönen hetki. Huivi. Mies. Huivi ja mies. :)

maikkiluoma (Ei varmistettu) http://lily.fi/blogit/luoma

E K S A G R E E N

Olen majassa. Sen seinät ovat ilmaa ja muutama vieressä kasvavan syreenipensaan kurkotteleva oksa. Katto hulmahtelee hieman, mutta tuuli on tänään laiska eikä vie sitä mennessään. Aurinko lämittää majasta pilkistäviä sääriä ja varpaita, joita vahvaksi kasvanut ruoho hieman pistelee. Pään alla nousee ja laskee hitaasti ja varmasti lämmin ja vahva rintakehä.

Olisipa jo kesä <3

JAMDANI: Eksa White

Näkisin itseni Lagosin markkinoilla kietoutuneena tähän, tukahduttavassa kuumuudessa.

 

joylimys@gmail.com

Amamban (Ei varmistettu)

Bhalka Grey
Pehmoisessa sängyssä huiviin kietoutuneena piilossa tätä loputonta remonttipölyä. Antaa pölyn laskeutua päälleni ja minä voin hautautua huivin uumeniin.

JaanaK (Ei varmistettu)

Näen jo sieluni silmin itseni Jamdani Eksa Greeniin verhoituneena kesäillan hämyssä läheisellä rantakalliolla Tampereen yössä käsissäni lempivalkkariani muovimukissa ja treffiseuralaisen kädet ympärilleni kietoutuneena.

Jenspa (Ei varmistettu)

Sevilla ja Calle Betis. Lasillinen tintoa, ihmisten ja joen ihastelua kesäyössä Jamiti Whiteen kietoutuneena. Sitä kaipaan eniten tällä hetkellä koko maailmassa.

oonu (Ei varmistettu)

Jamiti blue on ehdottomasti suosikkini <3 Näen itseni meren rannalla lämpimällä kalliolla ja huivi suojaa viileältä merituulelta. Vierellä istuisi paras ystäväni ja mukana olisi herkulliset eväät.

Jamdani: Jamiti white

Aivan ihanat värit! Kietoisin kaulaani ja ajelisin pyörällä pitkin Kööpenhaminan katuja. Ihailisin tyylikkäitä ihmisiä, pysähtyisin katukahvilan terassille katselemaan ja nauttimaan lasillisen.

anskuinen[a]gmail.com

maarett

Eksa Green

Aion viettää kesän katsellen auringonlaskuja Munkkiniemen rannalla. Illat ovat lämpimiä, mutta kun auringon viimeiset säteet vetäytyvät piiloon, kietoudun suureen huiviin, jonka suojassa viihdyn, kunnes viimeisinkin juhlija väsähtää.

maaret_tiensuu(at)hotmail.com

heilo (Ei varmistettu)

Valintani on JAMDANI: Shunya White.

Veisin sen kanssani Lontooseen, jonka rakennusten sävyjä huivin harmaa mukavasti heijastelisi. Mahdollisesta (lue: hyvin todennäköisestä) sateesta huolimatta rakkaassa suurkaupungissa vietetty aika tekisi iloiseksi yhdessä huivin auringonkeltaisten hapsujen kanssa. Kuvittelen itseni kävelemässä Thamesin rantaa huivi nahkatakin päällä lepattaen, päällä tennarit ja elämää nähneet revityt farkut. Kun aurinko pilkahtaa pilvien lomasta, istahdan penkille katselemaan ohikulkevia ihmisiä.

Parasta on olla keskellä kaikkea, mutta hyvällä tavalla ulkopuolella, osata aivan eri tavalla arvostaa muille tavallisia maisemia ja nauttia kevään kasvavasta valosta.

Kamall Mossin veisin mukanani kesäkuussa koittavalle ensivierailulleni Prahaan. Elättelen toiveita, että Keski-Euroopassa olisi tuolloin jo takittomat kelit, mutta myöhäisinä iltoina terasseilla ja puistoissa alati palelusta jumiutuvat hartiani kaipaisivat silkki-puuvillan tuottamaa lämpöä :)

Tiksu (Ei varmistettu)

http://matterprints.com/collections/scarves-1/products/jamdani
Tämä on kaunis. Voin nähdä itseni sohvasurffaamassa maailmalla ja tämä huivi suojelisi ja tuottaisi onnea. Ihanan boheemi huivi.

vikkan (Ei varmistettu)

Lähtisin huivin kanssa toukokuussa katsomaan tukholmaan adelea ;)

anniblomma (Ei varmistettu)

Eksa green

Odotan jo innolla sitä, että sää lämpenisi kunnolla ja pääsisi nauttimaan kevätauringosta. Tämä huivi olisi täydellinen kumppani valkoiselle pellavaneuleelle ja rennoille printtihousuille, kun istuu ystävien kanssa meren rannassa kylmää cavaa lasissa ja katselee ohi lipuvia veneitä.

Nappu (Ei varmistettu)

Kietoisin JAMDANI: SHUNYA GREY -huivin tiukemmin kaulaani Suomenlinnan tuulisella lautalla, levittäisin sen perillä kallioille ja kattaisin päälle torilta ostettuja kirsikoita, mansikoita ja mustikkaleivoksia. Kääriytyisimme siihen kummityttöni kanssa juoruamaan, laskisimme tupsuista lomapäiviä ja keksimme uusia haaveita. Me kaksi olemme luvanneet toisillemme tehdä tällaisen yksinkertaisen mutta tärkeän retken ensi kesänä.

Eksa green.

Näen huivin mukana jokaisella lomareissulla. Seuraavaksi Kreikassa. Peittona lentokoneessa, saronkina rannalla ja lämmikkeenä kaulassa illan pimetessä. A

Karoliiiiiiiina (Ei varmistettu)

BHALKA GREY: Silk Cotton Handprinted Scarf ja voisin niin nähdä itseni yliopistolla alkusyksystä ensimmäisten luentojen aikoihin luentosalissa huiviin kääriytyneenä ja kesämuistoja huivista tuoksutellen.

Jke (Ei varmistettu)

Näkisin itseni Shunya Grey -huivissa Santorinin rannalla viinilasi kädessäni. Se toimisi tietysti myös työ- ja vapaa-ajan vaatetuksessa ihan paikasta riippumatta. Upea laatutuote ja ei välttämättä tule joka toisella vastaan!

Rxu (Ei varmistettu)

On kesä, heinäkuun viimeisiä iltoja. Istun Shunya Grey -huivi ympärilleni kiedottuna Turun Ruissalon Kuuvannokassa, meren rannalla kalliolla. Siemailen olutta ja katselen rahtilaivan katoamista horisonttiin... ja haaveilen olevani sellaisen matkassa.

Miukkis (Ei varmistettu)

Haluaisin kietoutua JAMDANI: Shunya Grey huiviin shobbailessani Helsingin kaduilla ja kolutessani pikkuliikkeitä.

Majjjj (Ei varmistettu)

Shunuya white. Huivi ja minä aloittaisimme yhteisen matkamme ystävien alkukesän häistä, jossa huivi toisi lämpöä vielä viileässä illassa. Tästä tulisi _se_ huivi joka uudistaisi asun kuin asun, joka kiskaistaan viime hetkellä eteisessä laukkuun, joka otetaan aina matkalle mukaan.
Suojaisi auringolta, lämmittäisi kesäyössä, peittäisi olkapäät muslimimaassa.

essimariat (Ei varmistettu)

Eksa Green.
Minulle huivi on pakollinen osa ulkovaatetusta kesät talvet. Näkisin itseni huivin kanssa niinkin lähellä kuin Joensuussa Pielisen rannalla ilta-auringossa uimisen jälkeen :)

Eleanora (Ei varmistettu)

Istun pikkuruisella saarella sijaitsevan mökkimme laiturilla. Minulla on kädessäni loistava kirja ja lasissa kylmää viiniä. Päälläni on ikivanhat puhkikäytetyt farkkushortsit ja pehmeäksi kulutettu t-paita. Eksa white -huivi on löyhästi kiedottuna kaulallani ja tekee rönttäisistä lomavaatteistani boho chicit. Sekä tietysti korostaa upeaa rusketustani.

Jasilyn
Blank page

Shunuya grey. Voin kuvitella kun aamulla herään aikaisin, ilman herätyskelloa  ja  nousen sängystä ilman väsymystä tai huolta. Nostan huivin penkiltä ja kiedon sen ylleni kuin kietaisumekon. Kävelen katsomaan kaunista maisemaa ja  tunnen kevyen tuulen kun se liikuttaa huivin tupsuja. Tiedän olevani kaukana kotoa  mutta en tunne huolta tai ikävää. Edessäni päin avautuu kaunis maisema, puiden lomasta näen kirkkaan sinisen meren ja jopa hetken tunnen hiekan varpaideni välissä. Käännyn ja tiedän että tämä maisema on meille, häntä (sängyssä nukkuvaa)ja minua varten. Tiedän että tämä hetki on täysin tyyni  ja kaunis. Tätä reissua odotellessa ensi talvena Thaimaahan ;)

INDONESIA OCHRE

Tampere. Kuuma kesäilta on kääntymässä kohti viilenevää yötä. Nukkumaan pitäisi mennä, mutta vielä ei malttaisi. Vieressä rakas ja taustalla ymmärrys siitä, että kaikki on juuri nyt hyvin. Minä, sinä ja suomalainen luonto. Kietoudumme yhdessä kauniiseen huiviin, jonka väri muistuttaa laskevaa aurinkoa. Elämä on aika ihanaa. 

ninamariatuulikki@gmail.com

Sonja K (Ei varmistettu)

Kesäinen ilta mökillä. Päivän hiet on pesty saunassa ja järvessä. Kuikan uikutus kantautuu tyyntä vettä pitkin valkeassa yössä. Ilma on lämmin, mutta märkä tukka saa vilunväreet selkäpiihin. Istun laiturilla ja mietin mennyttä ja tulevaa. Kietaisen huivin viitaksi lämmittämään, jotta maltan istua vielä hetken.

Jamiti Blue.

Hannaj (Ei varmistettu)

Jamiti White -huivi olisi jotakuinkin täydellinen kesähuivi. Käyttäisin sitä sellaisenaan Keski-Eurooppalaisen korttelijuhlan humussa, ehkä bikinit alle. Ja pullo roseviiniä käteen.

Ole.

Eksa Green.

Näen itseni kulkemassa elämässäni eteenpäin, löytämässä paikkani ja tarkoitukseni. Kuoriutumassa toukasta huivissakin kuvatuksi perhoseksi! 

hhh (Ei varmistettu)

BHALKA GREY

Irlannin harmaaseen sateeseen harmaalle rannalle harmaaseen hiekkaan harmaa huivi.

Lauramaj (Ei varmistettu)

Ooh näen itseni viilettämässä kesäöiden seikkailuissa upea huivi kaulassa viettäessäni ensimmäistä kesääni Helsingissä! Lisäksi tämä tulee olemaan ensimmäinen kesä sinkkuna viiden vuoden suhteen päätyttyä. Musta tuntuu että tulossa on elämäni kesä ja etenkin tuo Eksa Green huivi kaulassa tulisin eksymään mahtaviin seikkailuihin. Ihania huiveja kyllä!

Katri K (Ei varmistettu)

Jamiti White.

Ihan mahtavaa, että pyydät tarinaa siitä, missä huivia käyttäisin. Minä nimittäin nimenomaan kuvittelen, että tämä huivi olisi oiva osa matkapuvustoani, kun ensi kesänä lähdemme mieheni kanssa reppureissulle Jenkkeihin. Käyttäisin huivia siis lennoilla lämmikkeenä, aavikolla ja auringossa suojana, kaulaan kietaistuna viileinä päivinä (jos Kaliforniassa sellaisia on kesällä) ja iltaisin lämmikkeenä, kun istun Tyynenmeren rannalla.

Mimosa

Shunya white tai grey olisi kaulassani kun kävisin kesällä torilta ostamassa lisää mansikoita ja vadelmia pakkaseen. Lapset mankuisivat viereiseen leikkipuistoon leikkimään. Aurinko häikäisee silmiäni, kun kiepautan huivin pään ympäri toivoen etten saisi auringosta päänsärkyä. Koitan tiirailla lapsia ja haistan ilmassa aurinkorasvan, hiekan, marjat ja kuuman kaupunkipäivän. Hymyni takana on häivähdys muistosta, kenties lapsuuden kesistä.

Hertta-Viola (Ei varmistettu) http://tahrataide.vuodatus.net/

JAMDANI: SHUNYA GREY ja minä maailman ympärysmatkalla. Huivi olisi turvani, suojani, lohtuni ja iloni. Minä ja huivi, voittamaton pari jännittävällä matkalla kohti uusia kokemuksia.

laaksonritari (Ei varmistettu)

Valintani olisi Eksa Green huvi, joka kiehtoisin kaulaani Tukholman tuulessa. Ihanan monikäyttöinen huivi laadukkaasta materiaalista!

Maijai (Ei varmistettu)

Jamdani, Jamiti White. Vaikka ihan minkä tahansa noin kauniista valikoimasta ottaisin ilolla omakseni :) Ja missä näkisin itseni tuon huivin kanssa? Missä vaan! Se on kauniin huivin etuoikeus; päästä mukaan mille tahansa matkalle. Suunnitelmia ei juuri ole - asusteet olisi kiva saada ennalta jo kuntoon ;)

pikku hoo (Ei varmistettu)

Jamiti White. Täydellinen huivi Lähi-Idässä asuessa ja matkustaessa!

CHAKRI BLUE Näkisin huivin mukanani veneilyreissulla ensi kesänä. Auringon laskiessa ja illan viiletessä voisin kietoutua huiviin ja ottaa nopeat torkut veneen keulassa poikaystävän jatkaessa kalastusta vielä hetken.

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

JAMDANI: Eksa Green

Kesän lempihuivi mukana kaikissa minun ja vauvan, sekä koko perheen ensikerroilla. Uimarannalla, leikkipuistoissa, jäätelökioskilla, kesätapahtumissa, matkalla Suomenlinnaan ja Korkeasaareen, sadepäivien museoreissuilla sekä Espanjassa. Lähtiessä asusteena täydentämässä kesälookia, paikan päällä auringonsuojana ja torkahtaneen vauvan peittona tai tyynynä, kotimatkalla turbaanina peittämässä hiusten hikistä wetlookia. 

iidami
Bambino

Jamiti White! Minä sekä mun bebe Bambino voitaisiin molemmat käyttää tätä huivia kun nautitaan rantaelämästä aurinkoisessa (fingers crossed...) Folkestonessa. Tää on meidän eka kesä rannikolla, ja eka kesä vauvan kanssa. Siellä me köllöteltäisiin biitsillä, ja huivi menisi meitsin päässä turbaanina, tai vaikka imetyssuojana, tai kevyenkevyenä peittona kun bebe ottaa päikkäreitä. Illemmalla, kun alkaa viiletä, sen voisi kietaista harteille. Ah.

Jose / ajastaika.com (Ei varmistettu) http://ajastaika.com

Jamiti White olisi just se täydellinen kesähuivi, johon kietoutua tilanteessa kuin tilanteessa. Palaan kesän alussa vanhempainvapaalta töihin, joten alkuun huivi pääsisi piristämään työpäiviä ilmastoituun toimistoon. Loppukesästä ehdin toivottavasti pitää vähän kesälomaa ja silloin suuntana on ruskaa odottava Lappi. Siellä mä huokailisin tunturin laella ympärillä avautuvaa maisemaa, pehmoinen ihana huivi kaulassa. Lisäksi on sanottava, että 1,5-vuotias tyttäreni taatusti rakastaisi huivin palleroita... :)

Aikku10 (Ei varmistettu)

Ruotisinristeilyllä http://matterprints.com/collections/scarves-1/products/copy-of-bhalka-pr... hulmuaisi kesäkuun auringossa.

Helenamt (Ei varmistettu)

Raikas Jamiti White olisi ihana kesäiltojen seikkailuihin. Kroatian rannikolla suojaamassa olkapäitä auringolta, Coldplayn konsertissa Tukholmassa tai koti-Suomessa arjen piristäjänä.

dieanderemari

Mun suosikki on Shunya Grey! Sille olisi tuplasti käyttöä sekä business-minän lämmikkeenä työmatkoilla että kesäheitukka-minän jokapaikanhuivina: kesäiltojen välttämättömyytenä, Ruisrock-turbaanina ja (toivottavasti!) olkapäiden aurinkosuojana. Ihania kyllä kaikki!

Katti Kati (Ei varmistettu)

Ihastuttavia huiveja! Minä ja CHAKRI BLUE olemme ensi kesänä erottamattomat, niin että minua aletaan kutsua tuolla nimellä. Huivi on mukanani lemmenlomalla Italiassa. Ajelemme ympäri Toscanaa. Pysähdymme pittoreskeissa kylissä ja heitän sen pääni suojaksi aina kun pysähdymme nauttimaan viilentävää pino grigiota katukahvilaan. Kun illalla viilenee, kiedon huiviini myös rakkaani.

Erityisesti tuo punapampulainen huivi (eksa white) muistutti minua suurimmasta matkaunelmastani Japanista. Syksyisin Japani peittyy tulipunaiseen ruskaan, joka ainakin kuvissa näyttää aivan uskomattoman kauniilta. Siellä näkisin itseni, puoliksi japanilaisen poikaystäväni olkavarressa Tokion hulinassa, punapampulaisessa huivissa ja punatuissa huulissa. 

Kaima (Ei varmistettu)

Huh, nyt on nättejä! JAMDANI: JAMITI WHITE on ehdoton suosikkini kaikessa raikkaudessaan.

Tekisin huivista turbaanin ja suuntaisin kesäisille Pori Jazzeille siemailemaan rose-viiniä lämpimässä kesäillassa.

Pages

Kommentoi