Voita kaunis Matterprintsin huivi!

Kaupallinen yhteistyö: Matterprints

Jamdani_Lookbook2.jpg

Jamdani_Lookbook9.jpg

Jee, vähänkö olen innoissani tästä yhteistyöstä!

Yksi suosikkimerkkini, singaporelainen Matterprints halusi toteuttaa kanssani blogiarvonnan, koska he arvelivat minimalistisen huivimallistonsa vetoavan myös suomalaisten makuun.

Esittelin hetki sitten täällä heiltä saamani huivin ja nyt yhdellä teistä olisi mahdollisuus voittaa huivi samasta Jamdani -mallistosta. 

Jamdani -mallisto on tehty yhteistyössä intialaisen suunnittelijan Sonica Kapurin kanssa. Huivit ovat käsinkirjottuja ja kangas on ihanan pehmeä ja ilmava. Ja nuo tupsut! Ne on vaan ihanat. Jokaista huivia on tehty vain 50 kappaleen erä, eli ei tule vastaan joka paikassa. Huivin arvo on 130€. 

Jamdani_Lookbook1.jpg

IMG_6042.jpg

IMG_5979-copy.jpg

IMG_6019.jpg

IMG_5982.jpg

IMG_6130.jpg

IMG_6042.jpg

Toimi siis näin: katso koko valikoima Matterin sivuilta ja kerro sitten tarina siitä,
missä näkisit itsesi tämän huivin kanssa.
Viinipiknikillä Ranskassa, Lissabonin kesäkaduilla, Helsingin rantakallioilla vai kenties jossain ihan muualla?

—-

Osallistumisaikaa on 20.4. klo 00.00 asti. Muistathan jättää kommentin yhteydessä myös toimivan sähköpostiosoitteen. 
Huivi tulee suoraa Matterprintsiltä, eli tällä kertaa saa osallistua mistä maailman kolkasta tahansa. (Huomioithan kuitenkin, että jos tuote jää tulliin, joudut itse maksamaan mahdollisen tullimaksun). 

Jamdani_Lookbook8.jpg

—-

I´m giving away a scarf from Matterprints Jamdani scarf collection. 

Go to the website to check out the Jamdani collection and tell me where you would see yourself wearing this scarf. Be creative! You have time until 20th April, 12 pm (UCT
(Please note that Matterprints is sending the scarf from Singapore, but any extra payments like customs etc. are not included).

—-

BOA SORTE!

 

Kommentit (99)
  1. Mua viehättää tuo Eksa Green. Ehkä siks kun se muistuttaa väreiltään huivia, joka uskollisesti kiikkui kaulassa, olalla, piknik-alustana ja lentomatkojen peittona. Ahkera käyttö kuitenkin verotti huivia, ja lopulta se oli niin reikäinen ja kulunut, ettei kovinkaan grunge-muija olis huolinut enää garderoobinsa. Nimi Eksa Green on myös osuva, sillä sain kyseisen huivin eksän äidiltä. Tuleva huivi jatkaa toivottavasti edeltäjänsä monitoimitehtävää niin huivina kuin vilttinä. Tällä hetkellä näkisin sen hulmuamassa kaulassani kun kesän mittaan pyöräilen pitkin poikin tuulista Helsinkiä.

  2. Ääk, ihan kauhean vaikea valinta! Harkitsin varmaan jokaista huivia jossain vaiheessa. Lopulta päädyin Shunya Greyyn.

    Tekisin huivi kaulassani kaikkea muuta kuin nyt (eli rasitusvamman paranemisen odottamista, juurtumista tuoliin gradun ja tenttikirjojen painon alla ja stressaamista rahahuolista ja tulevasta muutosta). Kaulaan liehumaan retkelle Hailuotoon, lämmikkeeksi Sodankylän leffafestareiden viilenevään yöhön, turbaaniksi helteellä. Syksyllä vien sen mukanani Lontooseen koluamaan kaupungin tunnelmallisimmat pubit, vilkkaimmat markkinat ja kämyisimmät doubledeckerit.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *