Voita Polkka Jamin Huvila -tuotteita kylppäriin!

visual diary

(Yhteistyössä S-ryhmä / House)

Mitä vessasi kertoo sinusta?

Kysyy se telkkarimainos, joka saa minut ihan raivon partaalle! Aaaargh, ei kai kukaan arvioi toista ihmistä VESSAN perusteella? Ärsyttää myös olettamus siitä, että miehet oikeasti arvioivat naisia siivoustaitojen perusteella, vuonna 2014. Onneksi tämä hirvitysmainos taitaa olla tauolla. (Mutta onko sen sijaisena nyt se, missä joku komea remppamies tulee naisen luo ja nainen on ihan paniikissa kun se kysyy, voiko käydä vessassa. No worries, tällä ihmeaineella kuuraat vessan niin että voit päästää sinne miehenkin, ilman että se ajattelee, että olet ihan huono ihminen ja nainen. Aaaargh vol2)

Itse olen kuvannut ja esitellyt jokaisen kulman kodissani, mutta en ole varmasti koskaan aiemmin julkaissut yhtään kuvaa vessastani (Niin miksi ihmeessä?) Sain viime viikolla S-ryhmältä Huvila -sarjan tuotteita, mm. pyyhkeitä ja suihkuverhon ja niiden avulla vessani alkoikin näyttää ihan kuvauskelpoiselta.

Tadaa, mitä vessani siis kertookaan minusta? No ainakin sen, että hamstraan kivannäköisiä kosmetiikkapulloja, en omista korurasiaa ja tykkään raidoista (ja tietty kissakuoseista). Eipä juuri mitään muuta.

Ja nyt se paras osuus:

Kertomalla tämän postauksen kommenttikenttään Mitä mainosta sinä inhoat (jätä pliis myös meiliosoitteesi, ellet ole kirjautuneena Lilyyn)

osallistut samanlaisen setin arvontaan. Paketissa on siis Huvila -sarjan kissa-aiheinen suihkuverho, kylpypyyhe ja käsipyyhe (keltaisena). Osallistumisaikaa on 13.3. asti.

Ja se toisiksi paras osuus:

Vessassa on vaan aina paras valo ottaa selfieitä. Ja nyt vielä suihkuverho mätsää paitaankin! Jes!

-----

Never showed a single picture of my bathroom, so here are few.

(I´m also having give-away of some Huvila products, but this goes only for Finland. Sorry!)

Kommentit

Marsublog

Apua! En tiedä yhtään Suomen mainoksia! Nuo kuvailemasi kuulostavat kyllä todella kammottavilta. Ehkä mieleen tulee se Valion mainos jossa annettiin maitoteollisuudesta aika hämmentävä kuva "meillä lehmillä on nimet", kuvassa aurinko paistaa ja lehmät ovat vapaina tilan pihalla.

nirppa (Ei varmistettu)

Mun ehdoton inhokki on Dentasticks tai mikä lie koirien hammashoitomainos, jossa koirilla on tyhmät, isot tekarit suussa. En tiedä miksi, mutta oon ihan raivonpartaalla jos nään sen, koska tykkään kyllä muuten koirista kovasti. Muutenkin kaikki mainokset, joissa eläimet puhuu ihmismäisesti on ärsyttäviä! :D

mikihara

Kaikki mainokset, joissa on puhuvia tai tanssivia animoituja elintarvikkeita (Ballerina-keksit, suurin osa hedelmä-aiheisista mainoksista). No huh huh moro... pantaa kiristää samantien.

SMM (Ei varmistettu)

Voi miten ihana suihkuverho! Itse ostin juuri Prismasta Housen Polkka Jam -tuotteita, patakintaan ja pannunalusen. Nää on vaan niin ihania :-) Mutta asiaan: inhoan yli kaiken kaikkia dubattuja saippua/pesuaine/Mr. Muscle -mainoksia, jossa joku tekopirteä saksalaismies hampaat kiiltäen selittää menemään ja päälle puhuu Seppo Taalasmaa :-D Voi on niitä varmasti muitakin, mutta tää on kategoriana ihan ykkösinhokki!

Panda

Kanava vaihtuu astianpesuainemainoksesta jossa tiskataan tsiljoona lautasta yhdellä pullolla Fairya. Viimeisin versio sijoittui Sotsin olympialaisiin. Kyllä varmasti niin.

sinisofai (Ei varmistettu)

Ei tuu enää hirveesti mainoksia kateltua tv:stä, kun katson aina nauhalta ohjelmat ja skippaan mainoskatkot. Mutta yks ärsyttävimmistä mainoksista on aina ollut mulle se joku vatsaystävällinen jugurtti tms, jossa Miia Nuutila kertoo ystävälleen siitä jugurtista ja kaikki on niin teennäisen kivaa ja uutta ja ihanaa ja vatsa toimii niin että rapa lentää.

Lauranna (Ei varmistettu)

Viime aikoina on ärsyttänyt Putouksen mainoskatkojen lopussa ruudulle pärähtävä mainos, jossa Jutta Gustafsberg sanoo jotenkin näin: "Ketinseip putoaa mullekkin." Mainoksessa markkinoidaan jotain proteiini- tai palautusjuomia. Jutan repla on nauhoitettu varmaan puhelimessa, koska se kuulostaa tosi puuroiselta ja nasaalilta. Lisäksi mainoksen grafiikat ovat niin huonot, ettei niitä voi pitää hyvänä edes ironisesti.

Polkka Jamin Huvila-mallisto on i h a n a! Kävin jo hakemassa Sokokselta patakintaat ja leikkuulaudan, ja varasin sieltä myös pöytäliinan, jotta saan sellaien heti kun ne tulevat myyntiin. Nam!

Hirvein mainos on ehdottomasti se, missä mainostetaan jotain peräpukamavoidetta ja kuvaillaan tarkasti mitä ongelmia ihmisillä sillä alueella mahdollisesti on. Mainoksessa nainen menee metsään hinkkaamaan hanuriaan puuta vasten! Tosi kiva syödä päivällistä kun telkkarissa pyörii peräpukamavoidemainos! Ja kyllä, telkkari voisi olla kiinni ruokaillessa..

matu (Ei varmistettu)

Se kurkkukipulääkemainos, Bafucin, jossa nainen soittaa pianoa ja pomputtaa jalkapalloa päänsä päällä. Jää soimaan päähän! Itellä tulee sellanen olo et en ainakaan tota osta ku oli niin ärsyttävä mainos... : D

Mammamammarjaa (Ei varmistettu)

Bafucin mainos, jossa nainen soittaa pianoa, laulaa ärsyttävästi, helistää lääkepurkkia ja pomputtaa palloa samaanaikaan feikisti on super ärsyttävä!

Mimosa.. (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/mimosan-mietteita

Ekana tulee mieleen bafusin mainos missä se nainen laulaa korvia vihlovasti. Toinen suuri inhokki on nää siivous/pyykinpesuainemainokset: vanis ja bang lika on poissa. Ihmisten ilmeet ja eleet noissa mainoksissa on niin dorkia ja ne duppaukset, huoh.

Kissankieli
Hello Dolly!

Ihan hanurista on se Putouksen väliajalla näytettävä protskumainos, missä J. Gustafsberg toteaa, että "Get in shape putoaa mullekin." Siinä on jotain vähän väkinäistä ja se käsien asettelu siinä kuvassa...arrrgh! Poikani on myös aivan yhtä kypsä siihen :D

Oravanpesän Kati (Ei varmistettu) http://outoorava.blogspot.fi/

Danonen Activia mainokset tulee ensimmäisenä mieleen, kun mietin mainosinhokkia. Superärsyttäviä ja superteennäisiä. :)

Sanph
Sanph

Hahah, jo mainitut Get in shape ja Bafusin. Mutta ehkä näidenkin yli menee Subwayn Fajita-subin mainos: "Ay caramba!" Se on vaan niin huonosti tehty mainos, reploineen ja grafiikoineen saa mut raivon partaalle.

jepujep (Ei varmistettu)

Paula-vanukkaan mainos! Vaikka oonkin lapsirakas ihminen nii se kikkarapäinen kersa vaikuttaa ärsyttävältä. Ja renkutus jää soimaan päähän.

Polkka Jam on ihana ♡

...

Ääh! En asu suomessa nyt, joten en tiedä hirveästi mainoksia. Mutta paluumuutto odottaa keväällä ja siksipä miksipä ei uudet kylpyhuonetuotteetkin kiinnostaisi!

Minun inhokki-suosikki mainoksia ovat sellaiset, jotka jää rilluttelemaan päähän. Esimerkiksi best-in ja koirat kiittää, best-in siitä riittää! Ja aikoinaan ainakin radiossa pyörinyt verkkokaupan lallatus osta nopeammin, osta viisaammin...

Olen aina myös ihmetellyt Hirudoid Forten (onkohan tämä nyt kirjoitettu oikein?) mainosta, joka on ollut VUOSIKAUDET sama, tuntuuko joskus siltä, että tekisi mieli nostaa jalat ylös?... eikä siinä, mitään mutta puheen taustalla on semmonen korvia särkevä ininä...

Vierailija (Ei varmistettu)

Mua ärsyttää kaikki mainokset, joissa on lapsia päähenkilöinä. Esim. se Keiju-mainos, jossa pikkutyttö kantaa mummolle terveellisimpiä vaihtoehtoja ja sanoo jotain näsäviisasta, tai se joku astianpesuaine, jossa poika tiskaa. Miks lapsilla myydään kaikkea? Kenen mielestä se on söpöä ja jos se on söpöä niin laittaako se jonkun oikeasti ostamaan niitä tuotteita? En tajuu ja kiukuttaa aina yhtä paljon. Erityisesti niiden lasten sössötys, oon varma että ne osais kyllä puhua ihan normaalisti, mutta joku markkinointityyppi on käskenyt niitä puhumaan just sillä lässytysäänellä. Päässä alkaa kiristää kun vaan ajattelenkin :D

kisse (Ei varmistettu)

Inhoan Zalandon mainoksia. Onneksi ei ole näkynyt vähään aikaan.

tiia_

Bafucin on kyllä ihan kauheeta kuraa. Ja Rexonan "it vount letjuudaun". Raivostuttava musiikki ja superärsyttävä miesääni.

lauravolyym (Ei varmistettu)

en oo suomen telkkaria hetkeen kattonu muutako netistä, ja sielähän se tässä jo useesti mainittu gustafs...mikälie jutta on hermojani raastanut :---D niin karu mainos. aattelin et se on varmaan pienellä budjetilla laitettu vain netin mainoskatkoihin, mut on se vissii ihan telkkarissaki?! huh hei.

lauravolyym at gmail piste com

janskuu (Ei varmistettu)

Inhokkini on Reilu-leipämainos, joka ei kyllä enää taida tulla. Siinä lapsi kysyy äidiltä, että miksi tämä meikkaa, äiti vastaa jotain ja kun lapsi töksäyttää jotain suoraan eli "reilusti", tulee sellainen todella raivostuttava tyttyy huumoriääni. Mainos on "tosi hauska". Argh.

Jolie Laide

Aiemmin on mainittukin jo kestoinhokkini teennäiset Activia-mainokset ja raivostuttava Bafucin-renkutus! Ja Sanph:in mainitsema Subwayn "Ay Caramba" aiheuttaa aina valtavan myötähäpeän aallon :D 

Jostain syystä vihaan myös Bepanthen Anti Exem-voidemainosta, missä se lapsi kyselee siitä voiteesta: "Miksi sä laitat sitä?" "Koska tää auttaa.." Se on vaan niin teennäinen ja kömpelö, vaikka tarkoitus ois kai olla hellyttävä.

Verenpaineet saa kohoamaan myös Belvitan typerä "pikkutuhma" AAMUKEKSIÄ-mainos, sekä omituinen Serlan/Sagan leivinpaperimainos jossa "nyt hemmotellaan herraa" ja kaikki mainokset joissa puhutaan tökeröllä feikkiaksentilla, kuten Creme Bonjour "Valkosibuli-yrrrrrrttiii" rrrrranskalaisella äksentillää! Aaargh! 

Huh. Täytyyköhän pitää televisioton päivä tänään välttyäkseen kaikilta noilta mainoksilta..? :D 

 

 

Viipe (Ei varmistettu)

Inhokkeja ovat mainokset, joissa Matti tai Maija Meikäläinen kommentoi tuotetta ja on olevinaan niin suorapuheinen. Luulen, että kyseessä on silti vähintäänkin amatöörinäyttelijöitä, joille on maksettu korvaus. Huiputettu olo ja se myötähäpeäkin sieltä kumpuilee välillä.

Emmaran (Ei varmistettu)

'Mitä tänään syötäisiin?' lause aiheuttaa musaa inhorefleksin.

mar (Ei varmistettu)

En omista telkkaria ollenkaan, joten TV-mainoksiin en osaa ottaa kantaa. Sen sijaan puistatuksia katukuvassa herättävät hiljattain kaikkialle ilmestyneet proteiinirahkamainokset, joissa on Elastisen naama ja teksti "Ela täysillä". Aaargh, en kestä tuota typerää sanaleikkiä, jonka joku copy mainostoimistossa on väläyttänyt, ja ilmeisesti muidenkin mielestä tää on ollut ihan killeri idea kun on noin isolla volyymillä katukuvaan ja metrotunneleihin ilmaantunut. EI.

marijja (Ei varmistettu)

Kaikki päälle dupatut mainokset aiheesta kaikki! Se yksi mainos, joka telkkarissa pyörii, missä nainen soittaa pianoa ja pompottelee palloa pään päällä. Ei muistikuvaa mitä siinä mainostetaan, mutta ärsyttävä se on.

Tellu (Ei varmistettu)

Olen ollut televisioton nyt muutaman kuukauden, mutta sillon kun sitä vielä katsoin, niin inhokkimainos oli ehdottomasti Arlan Natura kermajuustoa mainostavat laulavat lampaat! En kestä niitä. Muutenkin puhuvat ja laulavat eläimet mainoksissa on big nou nou. Arlan mainoksissahan ei muita taida ollakaan.

Sannukka (Ei varmistettu)

Ihana ihana palkinto mutta kauheen vaikea kisakysymys :D Mä katselen tv-ohjelmia vain nauhotettuina ja kelaan melkein aina mainostauot. Mutta sanon näin yleisesti, että ehdottomasti ärsyttävimpiä ovat sellaiset, joissa on joku äärimmäisen typerä mainoslaulurallatus, joka väistämättä jää soimaan päässä.

saarah
visual diary

Kiitos mahtavista avautumisista! Raivostuttavia mainoksia on maailma näemmä täynnä :D

eikku
eikkustan

Ykköskauhistus on se jokin aamupalakeksi (mitä sellaisetkin on?), hemmo tokaisee "Ai aamuKEKSIÄ?" Jo kirjoittaminen toi saman ällöolon....

Siwa-mainokset, en vaan jaksa niitä. :D

Katju (Ei varmistettu)

Se joku hammastahnamainos, jossa "tavalliset" ihmiset yllättyvät ja järkyttyvät saadessaan jonkun paljastuskojeen avulla tietää miten paljon plakkia hampaisiin on jäänyt.. Niin teennäinen :D
katjamako(at)hotmail.com

heidikaapo

Kaikista kamalin mainos on se Liptonin jossa nainen purasee palan pois kahvikupista, onhan se tee cupcaken makuinen... Hyi hemmetti, heti alkaa vihlomaan hampaita ja tekee pahaa koko ajatus! Ja ällöttää kyllä ajatus mustikkapiirakan tai mansikkakinuskin makusesta teestä hrrr.  No toinen paha on myös se hammasvesimainos jota purskuttamalla saa suuhun sellasen tunteen et suun sisällä räjähtää ja sen hemmon posken pullistuu. En oo uskaltanu sen jälkee käyttää suuvettä ku ahistaa että suussa räjähtää, huhhuh. Olipas avautuminen!

em-mau (Ei varmistettu)

ekana tulee mieleen se kynsisienilääkemainos, missä näytetään "mörköjä" jotka asuu kynnen alla, se on jotenkin niin oksettava! ärsyttäviä mainoksia riittää, allekirjoitan melkein jokaisen yllämainituista.

polkka jam on ihana! olen juuri muuttamassa, niin nyt olisi hyvä sauma täyttää uusi kylppäri uusilla kivoilla jutuilla :)

Catti (Ei varmistettu)

Peräpukamavoiteen mainos on kyllä melko ärsyttävä, samoin se mitä vessasi kertoo sinusta, jonka mainitsitkin! Hirveitä. Myös ne, missä lapset haluu jonkun toisen vessaan, on aivan yököttäviä… Huono-äiti-pisteitä ropisee, jos ei kodin vessaa siivota kunnolla :D

Mut voisin mainita myös, että eläinmainokset on kivoja! Esim. ne, missä leopardista tulee kissa kun se juoksee kissanluukusta sisään on ihana!! Samoin se, missä näytetään, mihin kaikkeen joku koiranruoka vaikuttaa, kun siinä on se piirretty "kiinteä tuotos", eli koirankakka! Naurattaa melkein joka kerta!

Veerar (Ei varmistettu)

Itse inhoan sitä uutta kalakastike-mainosta, onko sitten Abban. "Nyt kalan kokkaaminen on helppoa". Milloin se on ollut vaikea?? Kala vuokaan, perään suolaa sitruunaa ja jos oikein villiksi heittäydyt, sipulia. Setti uuniin ja se on siinä. Miksi kaiken on oltava niin helppoa aina? Ja se "mm mm mm mm mm"- ääni mitä ne pitää syödessään. Ei! Huh huh. Kylläpäs nousikin ärsytyskäyrät.

Ammi

Evian babies! (klikkaamalla youtubeen, kun ei näyttänyt suostuvan suoraan tähän mukaan)

Eli vesimainos, jossa vauvat rullaluistelee. En muista onko se pyörinyt koskaan Suomessa telkassa, vai onko se vaan syöpynyt mun muistiin Youtubesta. Näyttää niin epänormaalilta kun vauvat temppuilee :D siinä 0:25 paikkeilla, kun ne hyppää verkkoaitaan kiinni, näyttävät ihan riivatuilta ja tulee mieleen Manaaja, hrrr!

Murun kera

Tää ei edes taida pyöriä enää, mutta vitsit että kävi pännimään se dödömainos 'Naiset ovat vahvoja - eivät vahvoja vaan vahvoja'.

pöllö (Ei varmistettu)

Pullava!! Toodella ärsyttävä.

yonna (Ei varmistettu)

Mua aivan tuhottomasti nyrppii ne jotkut olikohan se Atrian mainokset, joissa suomalaiset perheet on kasvattaneet niin mielettömän kauniisti ja lempeästi teuraskarjaa. Voi perkele! Ei sitä voi mitenkään kaunistella sitä eläinten tehokasvatusta ja -teurastusta, ei ees niillä SUOMALAISILLA perheillä, hyi helvetti! Ällöttävää se, miten siinä yritetään vedota tunteisiin, että on se ok syödä sitä lihaa sit kummiski, uskokaa nyt, ku näin nätit ihmiset ja perheet on ne lehmät kasvattaneet, kattokaa nyt miten kauniit lapsetki meillä on, älkää viekö meidän elantoa. Nih.

Mutta Polkkis on <3!

Ajastaika

Täähän onkin aika vaikee, kun en katso telkkaria ja radiossakin soi aina mainokseton YleX... Mutta ehkä yleisesti voisin sanoa inhoavani mainoksia, joissa mainostetaan limsaa/energiajuomaa/karkkia/keksejä - mun mielestä tollasten epäterveellisyyksien mainostaminen pitäs olla kielletty niinku tupakankin. Kaikki herkut houkuttaa muutenkin ihan liian usein niin ois kiva, ettei olis mainoksia kasvattamassa sitä himoa. :P

Tiku (Ei varmistettu)

Kaikki, siis ihan kaikki naisten kosmetiikkamainokset. Juurikin nämä, joissa aina lupaillaan 1000% tuuheammat ripset, hiukset, perskarvat ja vaikka mitä :D Ja paljastetaan sisäiset venukset ja heilautetaan tukkaa niin hiton sensuellisti.

Neo (Ei varmistettu)

En tykkää lastenmainoksista yhtään, koska en muutenkaan lapsille niin lämpene. Kaikki vaippamainokset ja missä lapset peuhaa tai peräti laulaa (yäk), saa minun niskavillat nousemaan pystyyn. Mutta ei näitä mainoksia varmaan ole mulle suunnattukaan :)

Jadesoturi (Ei varmistettu)

My Pillow Pets-mainosta kuullut varmasti vähintään sata kertaa lastenohjelmien välissä ja siinä se tunnuslaulu on jokseenkin tarttuva :D

mummola (Ei varmistettu)

En tiedä, onko nämä ärsyttävimpiä mutta ainakin ahdistavimpia ovat hammastahna ja hammaslääkäri-mainokset. Mulla on järjetön hammaslääkäripelko, joten kaikki hampaisiin liittyvät asiat tuovat tämän mieleen...

tiiti66 (Ei varmistettu)

En sitten millään tajua miten kurkkukivun hoito (Bafucin) liittyy kykyyn tehdä useampia toisiinsa liittymättömiä asioita samanaikaisesti, niinkuin mainoksen nainen joka soittaa flyygeliä ja pomputtaa palloa päällään. Yksinkertaisesti ärsyttävän tyhmä mainos, hyi! Hassua miten mainokset aiheuttavatkin ärsytystä nopsaan, onkohan tarkoituksellista....
anyway, mukana ihanuuksien arvonnassa.
teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

riinu (Ei varmistettu)

zalandon mainokset on ihan kamalia, naiset on vaan järkensä menettäneitä aivottomia shopaholicseja. ai luoja. kerran tilasin yhet kengät ja kyl nolotti kulkea sen valtavan_laatikon kans kotiin. ps. tarvitsen ton suihkuverhon selfie-tarkoituksiin!

Kuten yllä, ensimmäisenä tulee mieleen Zalandon mainokset... speechless!

NennaM (Ei varmistettu)

Zalandon mainokset. Ei varmaan tarvi edes kertoa miksi.

lindak (Ei varmistettu)

Mulla ei tule mieleen yksittäistä mainosta tällä kertaa, mutta ylipäätään elämänlaatu laski sen jälkeen kun youtube:in tuli mainokset. Ei auta.

Hieno kaverikuva yhdessä suihkuverhon kanssa!

lmkoskin a gmail.com

Pages

Kommentoi