Voita Polkka Jamin Huvila -tuotteita kylppäriin!

(Yhteistyössä S-ryhmä / House)

Mitä vessasi kertoo sinusta?

Kysyy se telkkarimainos, joka saa minut ihan raivon partaalle! Aaaargh, ei kai kukaan arvioi toista ihmistä VESSAN perusteella? Ärsyttää myös olettamus siitä, että miehet oikeasti arvioivat naisia siivoustaitojen perusteella, vuonna 2014. Onneksi tämä hirvitysmainos taitaa olla tauolla. (Mutta onko sen sijaisena nyt se, missä joku komea remppamies tulee naisen luo ja nainen on ihan paniikissa kun se kysyy, voiko käydä vessassa. No worries, tällä ihmeaineella kuuraat vessan niin että voit päästää sinne miehenkin, ilman että se ajattelee, että olet ihan huono ihminen ja nainen. Aaaargh vol2)

IMG_2690.jpg

Itse olen kuvannut ja esitellyt jokaisen kulman kodissani, mutta en ole varmasti koskaan aiemmin julkaissut yhtään kuvaa vessastani (Niin miksi ihmeessä?) Sain viime viikolla S-ryhmältä Huvila -sarjan tuotteita, mm. pyyhkeitä ja suihkuverhon ja niiden avulla vessani alkoikin näyttää ihan kuvauskelpoiselta.

Tadaa, mitä vessani siis kertookaan minusta? No ainakin sen, että hamstraan kivannäköisiä kosmetiikkapulloja, en omista korurasiaa ja tykkään raidoista (ja tietty kissakuoseista). Eipä juuri mitään muuta.

IMG_2678.jpg

IMG_2679.jpg

IMG_2683.jpg

IMG_2684.jpg

IMG_2685.jpg

IMG_2686.jpg

IMG_2687.jpg

IMG_2688.jpg

IMG_2689.jpg

IMG_2676.jpg

IMG_2670.jpg

IMG_2671.jpg

IMG_2672.jpg

IMG_2673.jpg

IMG_2674.jpg

IMG_2675.jpg

Ja nyt se paras osuus:

Kertomalla tämän postauksen kommenttikenttään Mitä mainosta sinä inhoat (jätä pliis myös meiliosoitteesi, ellet ole kirjautuneena Lilyyn)

osallistut samanlaisen setin arvontaan. Paketissa on siis Huvila -sarjan kissa-aiheinen suihkuverho, kylpypyyhe ja käsipyyhe (keltaisena). Osallistumisaikaa on 13.3. asti.

Ja se toisiksi paras osuus:

meitsie.jpg

Vessassa on vaan aina paras valo ottaa selfieitä. Ja nyt vielä suihkuverho mätsää paitaankin! Jes!

—–

Never showed a single picture of my bathroom, so here are few.

(I´m also having give-away of some Huvila products, but this goes only for Finland. Sorry!)

Kommentit (62)
  1. Apteekin mainokset tai siis kaikki apteekkituotteet, sillä ne mainokset ovat niin tosi aneemisia. Se ääni ja kaikki. En sitten tiedä, tuskin mistään peräpukamavoiteesta kovin hillitöntäkään mainosta aikaiseksi saisi mutta olisi silti hyvä, ettei kertoja kuulostaisi siltä niin kuin olisi seiväs pers… 😀

  2. Patrick Kane
    12.3.2014, 19:08

    Zalandon mainokset ovat kiusanneet korviani jo kauan. Ne nostattavat ärsytyskynnykseni lukemiin, joka on verrannollinen povattuun ja pelättyyn Kalifornian suureen maanjäristykseen. Joka kerta ei ole edes kaukosäädintä, joka pelastaisi minut kyseiseltä piinalta. It hurts!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *