Yksi (nuoruuden)haave toteutettu

visual diary

Elämässäni on ollut pitkiä kausia, jolloin olen tehnyt itse lähes kaikki vaatteeni.

Osaan ommella mekon ja jakun (kuten kuvasta näkyy) sekä jos oikein keskityn: taskullisen vekkihameen. Myös pari talvitakkia olen tehnyt. Ja ainakin viisikymmentä erilaista printtiä. Pitkään siis kuvittelin joskus vielä perustavani oman vaatemerkin. 

Nykyisin kohtaan ompelukoneen ehkä kerran vuodessa ja vanhat itse tehdyt vaatteetkin on myyty kirpparilla, mutta silti olin innostan pinkeänä kun sain kutsun osallistua Pure Waste -merkin Waste Side Story -muotinäytökseen ja suunnitella sinne yhden asukokonaisuuden.

Valittavissa oli Pure Wasten collegevaatteita ja tehtävänä suunnitella niistä kokonaisuus. Tietysti tein omaani printin. Asua suunnittelin etelänlomallani riippukeinussa ja muistin, kuinka kivaa onkaan tehdä hommia tekstiiliprinttien kanssa.

Valmiin asuni nimi on Feelings ja sen voi nähdä tänään torstaina 20.08. Waste Side Story -muotinäytöksessä Bottalla, Museokatu 10, Helsinki
Näytökset klo: 18.00 & 21.00. Tapahtuma on K-18 ja sinne on vapaa pääsy.

 

Lue lisää tapahtumaa tuottavan Marjon blogista täältä Lilystä. Tässä myös video siitä, kuinka kovassa suunnittelijaseurassa olinkaan. (Onneksi en tiennyt sitä etukäteen, olisin ehkä ottanut hommasta enemmän paineita).

 

Lupaan esitellä valmiin asun täällä, kunhan saan sen käsiini Suomesta. Muut tämän jutun kuvat kun ovat niitä iänkaiken vanhoja suunnittelemiani vaatteita. (Joista tuota oranssia mekkoa kyllä joskus kaipailen).

-----

I´m part of Pure Waste fashion show that takes place tomorrow in Helsinki. Botta, Museokatu 10, Helsinki
Showtime 18.00 & 21.00.

 

Kommentit

Sanph
Sanph

Tää kolahti heti kun kuulin, että muutama tuttu on tässä mukana ja olenkin jo sormet syyhyten odotellut lopputuotoksia. Hienoon seuraan olet päässyt. Ja ihan syystä!

saarah
visual diary

Kiitos paljon!

Mua harmittaa niin paljon etten näe näytöstä livenä. Toivotaan että joku koostaa siitä videon...

Aura
Hyvä yritys

Uuuuu! Tykkään Pure Wasten ideologiasta tosi paljon, Helsinki on Joensuusta käsin toivottoman kaukana mutta toivottavasti näytös on hieno ja toivottavasti vaikkapa täällä näkyisi siitä jälkikäteen jokunen kuva ;)

saarah
visual diary

Lupaan esitellä asun täällä heti kun saan sen käsiini. Ja kertoa suunnittelusta vaikka vielä enemmän.

Pure Wasten ideologia on mustakin todella hyvä :)

ida365 xxx (Ei varmistettu) http://ida365.fi

No vitsit miten siisti juttu!! Hyvä Saara! :-* tuo mekko on supersöpö ja näyttää just sun suunnitelemalta; printti on makee! JEEE, mahtavaa!

saarah
visual diary

Kiitos paljon Ida! Nyt kyllä sormet syyhyää taas suunnittelemaan ja ompelemaan vaatteita. Mitähän maksaisi roudata ompelukone Suomesta tänne... :D ?

evepaa

Oooo, tosi hieno juttu! Toi mekko tossa näyttää muuten just ihan sun tekemästä :)

saarah
visual diary

Kiitos! On kyllä ollut tosi kiva olla mukana tällaisessa projektissa :)

SAMI-PETTERI

Aivan ihana mekko! Tykkään paljon tosta heppa printistä!!!! ^^ Toivottavasti saadaan kuvaa sun projektista!

Kommentoi