Yksi (nuoruuden)haave toteutettu

index_pieni.jpg

Elämässäni on ollut pitkiä kausia, jolloin olen tehnyt itse lähes kaikki vaatteeni.

Osaan ommella mekon ja jakun (kuten kuvasta näkyy) sekä jos oikein keskityn: taskullisen vekkihameen. Myös pari talvitakkia olen tehnyt. Ja ainakin viisikymmentä erilaista printtiä. Pitkään siis kuvittelin joskus vielä perustavani oman vaatemerkin. 

Nykyisin kohtaan ompelukoneen ehkä kerran vuodessa ja vanhat itse tehdyt vaatteetkin on myyty kirpparilla, mutta silti olin innostan pinkeänä kun sain kutsun osallistua Pure Waste -merkin Waste Side Story -muotinäytökseen ja suunnitella sinne yhden asukokonaisuuden.

mekko.jpg

pinkki.jpg

Valittavissa oli Pure Wasten collegevaatteita ja tehtävänä suunnitella niistä kokonaisuus. Tietysti tein omaani printin. Asua suunnittelin etelänlomallani riippukeinussa ja muistin, kuinka kivaa onkaan tehdä hommia tekstiiliprinttien kanssa.

Valmiin asuni nimi on Feelings ja sen voi nähdä tänään torstaina 20.08. Waste Side Story -muotinäytöksessä Bottalla, Museokatu 10, Helsinki
Näytökset klo: 18.00 & 21.00. Tapahtuma on K-18 ja sinne on vapaa pääsy.

 

Lue lisää tapahtumaa tuottavan Marjon blogista täältä Lilystä. Tässä myös video siitä, kuinka kovassa suunnittelijaseurassa olinkaan. (Onneksi en tiennyt sitä etukäteen, olisin ehkä ottanut hommasta enemmän paineita).

 

Lupaan esitellä valmiin asun täällä, kunhan saan sen käsiini Suomesta. Muut tämän jutun kuvat kun ovat niitä iänkaiken vanhoja suunnittelemiani vaatteita. (Joista tuota oranssia mekkoa kyllä joskus kaipailen).

—–

I´m part of Pure Waste fashion show that takes place tomorrow in Helsinki. Botta, Museokatu 10, Helsinki
Showtime 18.00 & 21.00.

 

Kommentit (9)
  1. Aivan ihana mekko! Tykkään paljon tosta heppa printistä!!!! ^^ Toivottavasti saadaan kuvaa sun projektista!

  2. Oooo, tosi hieno juttu! Toi mekko tossa näyttää muuten just ihan sun tekemästä 🙂

    1. Kiitos! On kyllä ollut tosi kiva olla mukana tällaisessa projektissa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *