Yöuinti, drinkkibileet, saariretket (ja muut kesähaaveet)

visual diary

Kävelin eilen kotiin joskus iltaseitsemän maissa. Ainoa ajatus oli EI KOTIIN, vaan jonnekin ulos koska oli niin ihana kesäilta. Mukana oli kuitenkin niin paljon tavaraa, että oli pakko poiketa kotiin, eikä kukaan sitten myöhemmin ehtinytkään kanssani ulos. Menin siis lenkille, ulkonahan siinäkin saa olla. (Kaunista oli!)

Sitten listasin kaikki ne asiat, joita haluan tänä kesänä tehdä, laitoin sen Facebookiin ja tägäsin siihen kaikki ne ihmiset, joiden kanssa haluan niitä kesäasioita tehdä. Toivon mukaan jokainen siitä valkkaa jonkun ja tekee sen kanssani tänä kesänä.

Nämä kuvat on viime kesältä, jolloin kauniita kesäiltoja riitti niin ulkona kuin kotonakin vietettäväksi. Niin ja se lista. Se tulee tässä:

Asioita, joita haluan tänä kesänä tehdä:

käydä yöuinnilla, juoda päiväkännit, matkustaa veneellä, katsoa leffan ulkona, mennä grillibileisiin, valvoa koko yön, syödä toriaamiaista, lähteä ex-tempore-reissuun, pitää drinkkibileet ja jatkot, syödä pizzaa saaressa, bailata aamuun asti, järkätä jättipiknikin, käydä kaikissa lähisaarissa, kastua kaatosateessa, nukkua mökissä, lyödä rahoiksi kirpparilla, yolottaa, ruskettua ja olla tosi onnellinen.

-----

Yesterday I made a list of all the things I want to do this summer.

Then I posted it on my Facebook and tagged all the people I want to do those things with.

 

 

Kommentit

Kissankieli
Hello Dolly!

Hmm, mitä on yolottelu?

saarah
visual diary

You Only Live Once = YOLO

Eli siis ihan niinku hetkeen tarttumista :)

Kissankieli
Hello Dolly!

Siis vähän niin kuin nuoremman sukupolven carpe diem ;D

Tosi hyvä idea tuo ystävien täggääminen listaan!

saarah
visual diary

Kyllä. juurikin nuorison Carpe diem :D

Peeta / RAW Design blog (Ei varmistettu) http://rawdesignblog.blogspot.fi/

Paljon kännäämistä siis tiedossa hahaa! :D Ihana lista, voisin kopsata sen. Kesä menee niin vauhdilla et tollaset pitäis jo suunnitella kalenteriin että sais oikeesti toteutettua mahdollisimman paljon. Muuten mulla usein käy niin että kun yhtäkkiä onkin vapaapäivä niin ei muista tehdä mitään ja lööbailee vaan kotona. Sit taas kiireen keskellä muistaa että perkele ku olis sillon vapaapäivänä pitäny käydä Lonnassa! Tai jottain. :) Ehkä tämmönen ylös kirjotettu lista auttaa muistamaan.

saarah
visual diary

Ohoh, totta, olipa aika monta drinksuttelumainintaa :D

Ihan sama juttu, usein unohtaa tehdä ne jutut ja vikalla lomaviikolla on ihan et mitä, minne ne viikot meni ja mitä ihmettä tein. Aion printat tän listan jääkaapin oveen, sit on pakko muistaa!

kesäesa (Ei varmistettu)

Just hyvä lista, ei sellanen liian paisunut :D Pizzan syömisen saaressa vois viimeinkin tänä kesänä toteuttaa Skifferissä. :) Ootko sä käynyt? Olis kiva tietää onko ihan hintansa arvoinen mesta.

saarah
visual diary

Mä oon käyny Skifferissä vaan Erottajalla, se on ainakin tosi hyvä. Mut tota saarijuttua siis suunnittelinkin. Se vaikuttaa ihanalta paikalta :)

Roosa
Mangomalen

Ilmoittaudun seuraksi drinkkibile-yolottamiseen.

saarah
visual diary

Jee, mahtavaa!

Nuuh beibe!

Mahtava idea ja inspiroiva lista! Haluankin kiittää myöhästyneesti Thaimaan-lomapostauksesta ja yolottamisen lanseeramisesta (salaiseen) sanavarastooni - löysin siitä uusen asenteen koko kevääksi ja huikeita asioita on tapahtunut! Nyt samalla fiiliksellä kesään <3 Paljon seikkailuja ja riehaa ja kauneuksia/komeuksia kesääsi!

saarah
visual diary

Ooooh, tää oli ehkä mun blogihistorian ihanin kommentti :) Mahtavaa että oot omaksunut yolotus-asenteen.

Ihanaa kesää myös sulle!

 

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Mahtava lista!

Kommentoi