Yöuinti, drinkkibileet, saariretket (ja muut kesähaaveet)

koti5.jpg

Kävelin eilen kotiin joskus iltaseitsemän maissa. Ainoa ajatus oli EI KOTIIN, vaan jonnekin ulos koska oli niin ihana kesäilta. Mukana oli kuitenkin niin paljon tavaraa, että oli pakko poiketa kotiin, eikä kukaan sitten myöhemmin ehtinytkään kanssani ulos. Menin siis lenkille, ulkonahan siinäkin saa olla. (Kaunista oli!)

Sitten listasin kaikki ne asiat, joita haluan tänä kesänä tehdä, laitoin sen Facebookiin ja tägäsin siihen kaikki ne ihmiset, joiden kanssa haluan niitä kesäasioita tehdä. Toivon mukaan jokainen siitä valkkaa jonkun ja tekee sen kanssani tänä kesänä.

koti1.jpg

koti4.jpg

koti2.jpg

koti7.jpg

koti8.jpg

koti9.jpg

Nämä kuvat on viime kesältä, jolloin kauniita kesäiltoja riitti niin ulkona kuin kotonakin vietettäväksi. Niin ja se lista. Se tulee tässä:

Asioita, joita haluan tänä kesänä tehdä:

käydä yöuinnilla, juoda päiväkännit, matkustaa veneellä, katsoa leffan ulkona, mennä grillibileisiin, valvoa koko yön, syödä toriaamiaista, lähteä ex-tempore-reissuun, pitää drinkkibileet ja jatkot, syödä pizzaa saaressa, bailata aamuun asti, järkätä jättipiknikin, käydä kaikissa lähisaarissa, kastua kaatosateessa, nukkua mökissä, lyödä rahoiksi kirpparilla, yolottaa, ruskettua ja olla tosi onnellinen.

—–

Yesterday I made a list of all the things I want to do this summer.

Then I posted it on my Facebook and tagged all the people I want to do those things with.

 

 

Kommentit (13)
  1. Mahtava idea ja inspiroiva lista! Haluankin kiittää myöhästyneesti Thaimaan-lomapostauksesta ja yolottamisen lanseeramisesta (salaiseen) sanavarastooni – löysin siitä uusen asenteen koko kevääksi ja huikeita asioita on tapahtunut! Nyt samalla fiiliksellä kesään <3 Paljon seikkailuja ja riehaa ja kauneuksia/komeuksia kesääsi!

    1. Ooooh, tää oli ehkä mun blogihistorian ihanin kommentti 🙂 Mahtavaa että oot omaksunut yolotus-asenteen.

      Ihanaa kesää myös sulle!

       

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *