Yritin vain nauttia (sori)

 

Oli kaunis aurinkoinen tammikuinen perjantai, just eilen nimittäin. 

Lämpömittari kohosi seitsemääntoista asteeseen ja olin aivan sydämenkuvat silmissä KEVÄT KEVÄT KEVÄT. Istuin työhuoneella levottomana, soitin kuulokkeissa ranskalaisia rakkauslauluja ja katselin ulos. AIVAN LIIAN AURINKOISTA TEHDÄ TÖITÄ!!!!! 

Koska oli perjantai, ajattelin ettei kukaan asiakas kuitenkaan palaa kommentein tänään. Karkasin ulos. Matkalla kohti lämmintä puistonpenkkiä nappasin kuvan kauniista kelistä instagramiin (ja tsekkasin meilit: ei mitään, knew it). 

 

IMG_4994.JPG

 

27046393_10156249337891742_1136617963_o.jpg

 

 

Toki tiedän jo kolmen kevään kokemuksella, että Lissabonin tasolla on ihan tavallista että välillä kesken talven iskee pieni helleaalto ja sitten talvi tulee taas takaisin ja sataa sataa sataa vaan. Mutta silti, 

MITÄ HITTOA?

Jos yksi asia portugalilaisissa ihmisissä ärsyttää, on se muuten aikamoinen negatiivisuus. Ei saa yleistää, mutta täällä ollaan melkein yhtä kovia valittamaan kuin Suomessa. Ilmankos on kotoisa olo. 

 

IMG_4966.JPG

IMG_4928.JPG

 

Nyt takas aurinkoon. Minua ei hullut instassa haittaa, kevät on nimittäin
 

MIELENTILA. 

Kaunista lauantaita!

 

—-

 

I´m so done with negative people. 

 

 

 

Kommentit (21)
  1. Itsehän aloitan kevääni talvipäivän seisauksesta seuraavasta päivästä eli 22. tai 23.12. Päivä pitenee, joten se on kevät. Ainoa tapa selvitä näistä talvista on lyhentää ne minimiin. Joka muuta väittää, on väärässä.

  2. negatiivinen mies
    22.1.2018, 21:25

    Käyn yleensä blogissasi jos haluan valittaa jostain.

    1. Olen huomannut tämän. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *