Fiiliksiä viikon alkuun

Moikka taasen!

 

Toivottavasti siellä on lähtenyt viikko hyvin käyntiin? Täällä vauhdikkaasti ja vähän repien itseään liikkeelle. Jokin íhmeellinen väsy on..tai ei ihan väsy, vaan sellainen..hmm.. ”olen mielummin sohvan suojissa-fiilis”. 😂

Kirjoitan nyt viimeistä kertaa tällä läppärillä (Cromebook) kun huomenna vissiin tulee uusi, ihana ja ennenkaikkea kirjoitushommiin sopivampi versio. Tämä on tosi hyvä ja nopea läppäri, kosketusnäyttö ihana..mutta… ah, kun tein nuita PT:n kokeita, niin kirjalliset hommat uskomattoman hankalia, joten Windows, teretulemas takaisin!

Loppukoetta vaille valmis, eli suuri tehtävä ja pitää kirjoittaa paljon, kaavioita yms väsäillä niin… tämä pikkusöpö pääsee miehelleni hyviin käsiin.

Sitten bongasin tori.fi niin ihanan sohvan meille. Hups. 😄 Vaan meillä on ollut sellaisia tilapäis-sohvia pari vuotta, johtuen koirista. Heitä on 6kpl, kissoja 3kpl… ja nuo koiruudet ovat omia pentuja..tai, kaksi on muualta, isä ja äiti, mutta joka pentueesta joku on jäänyt…tai vielä tarkemmin: 3 pentuetta ollut, ja yhdestä jäi kaksi.

Sitten kun ensin selvisi näistä pentueista, ennenkuin leikattu ja oli juoksuja, pojilla hormonit sekasin jne…sohvaparat… Nyt, vihdoin… nuorinkin on ”jo” joulukuussa 2v, niin pikkasen alkaa hösläykset tasoittumaan… ja tadaa: kunnon sohva kottiin! ❤

 

 

😂 Niih…piti olla iso soffa, mutta mihis sitä itse istuisi.. no ei, kyllä me siihen mahdutaan kaikki! Ja toinen sohva on toisessa olkkarissa. Jännä koti, aikoinaan tehty lisäosa ja vanhasta osasta jäi ikäänkuin kaksi olkkaria. Toisessa ruokaryhmä ja levysoitin, kirjoja ja toimisto, toisessa viihdekeskus.

 

 

Seinät odottelevat maalia, jota jo kellarissa on. Tumman luumun väristä, toinen olkkari on jo maalattu.Siellä odottelisi lattiaremppa.. huh, tekemistä riittää! Kun koirat olivat pieniä, ei ollut mitään järkeä tehdä mitään, kun aika tuhoa saivat aikaan. Nyt sitten… huh! Uutta lattiaa myös kaavailtiin tähän toiseen olkkariin, mutta ei vielä valitty materiaalia eikä väriä.

Kuva otettu kesken sohvaurakan ja muuttohommien, älä välitä! Mutta seinän väri näkyy tässä, ja tällainen siis myös toiseen huoneeseen. Joskus vuorokaudessa pitäisi olla enempi tunteja!

 

Saispa jouluksi about valmiiksi vaikka nuo seinät, ja matolla selviää lattioista sitten vuodenvaihteen yli. Omakotitalossa ei tekeminen lopu ikinä!

Onko kellään muulla muuten joulu- fiilis noussut jo pintaan? 🤔 Mulla on jo sellainen ihmeellinen kuume, jota ei ole vähään aikaan ollut…joko jo saisi koritstella paikkoja…ja  laittaa valot (sähkön hinta, autsh…) eli edes jotain 🥳 ja joululauluja soittaa?

 

Tässähän tätä, alkufiiliksiä ja pohdintoja vähän kevyemmällä otteella verrattuna edelliseen tekstiin🥰

 

Nyt sitten tyhjentämään tätä läppäriä, ja uutta odottelemaan! Hyvää viikkoa just sulle,

 

With love,

Maarit

 

 

 

koti ajattelin-tanaan remontointi ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *