Kauneudenhoitolaitteet kotona ja ihonhoito keski-iässä

Moikka taasen kaikki! 🥰

Ihonhoito, ah lempiaiheeni!!

Ajattelin kirjoitella ja jakaa vinkkejä omasta ihonhoidostani ja sen kulmakivistä. Kun ikää tulee, niin kyllähän se tuo jonkin verran enempi hommia että haasteita iholle.

Napakka ja ei niin maan vetovoiman mukaan venyvä iho on jonkinasteinen muisto vaan 😅 Mutta! Pienillä jutuilla saa jo aika paljon aikaiseksi! Se vaatii pari sijoitusta, mutta jokainen omasta mielestäni sen arvoisia.

Otetaan tähän ensin kuvaa minun ihosta, eli nassukuva:

Omaan makuun ihan okoo- iho näin 51-vuotiaaksi. 🤔

Monelle purkkimäärä on se avain onneen, itselläni ei. Käytän Filorgan silmänympärysvoidetta, saman sarjan seerumia sekä päivä ja- yövoidetta. Tämän päälle omaan yhden kasvonaamion. Eli ei nuista nyt isoa määrää saa, sekä nämä ovat sen verran kestäviä ja laadukkaita, että menevät kohtuu- pitkän ajan käytössä/purnukka.

Ei siis niin paha kuluerä kuitenkaan…toisaalta, kaikki on suhteellista. Ja vaikka itse suosin Filorgaa, niin kaikilla on varmaan se oma suosikkinsa! Ideana ehken se, että enempiä ei välttis tarvitse.

LED-valoterapia perustuu sen nimen mukaisesti LED-valoihin (LED = Light Emitting Diode eli valoa säteilevä diodi)  ja ”ihon valaisemiseen” niillä. Eri aaltopituudella olevat LED-valot kykenevät läpäisemään ihon tiettyyn syvyyteen asti käytetyn LED-valon aallonpituudesta riippuen ja vaikuttamaan siellä eri tavoin. Ne siis auttavat käynnistämään solujen sisäisiä reaktioita.

LED-valoterapian avulla voidaan esimerkiksi hoitaa aknea, ihon tulehduksia, ryppyjä, velttoutta, epätasaista ihonsävyä ja pigmenttiläiskiä. Muualla maailmalla sitä käytetään leikkauksien jälkeen, koska iho paranee 50% nopeammin kuin ilma valoa!!
LED-valoterapiasta on ylipäätään tehty jo satoja tutkimuksia, joilla sen toimivuus on voitu todeta. Kyse ei siis ole vain yhteen tai kahteen tutkimukseen pohjautuvasta olettamuksesta. *Teksti lainattu suoraan http://www.satusalonki.com/ledvalohoito sivulta, jossa siitä on lisää. Tämä siksi, että tässä oli niin hyvin selitetty tämä asia.

Itselläni on seuraavanlainen vispilä kotona:

Mun lomaparatiisi 😂 Sanon aina miehelle, että lähden lomalle.. tuon alla on niin ihanan kirkasta että lämmintä! Näitä näyttäisi oleva ainakin kauneusmaalilmassa myynnissä hintaan 99€. Tuo kaula-osio on tosi kiva, sillä se kukonheltta haluaisi vaan tulla…

Mutta tämä on yksi tärkeimmistä asioista iholleni! Pari kertaa viikossa menen tämän alle, ja ihon on napakampi, tasaisenpi ja ah, ihana tämän jälkeen. Sijoituksena ihan parhautta, sillä tämän kautta voi vähentää niitä naamioita ja purnukoita paljonkin!

Ihon kuorinta ultraäänellä

Mihin ultraäänilastan toiminta perustuu?
Ultraäänikuorintalaitteessa ohjataan laitteen lastamaiseen kärkeen ultraäänivärähtelyä. Näiden värähtelevien ultraäänien avulla poistetaan kuolleita ihosoluja ja komedoita kasvoilta. Iho näyttää ja tuntuu terveemmeltä, eikä laitteella suoritettu kuorinta aiheuta ihon punoittamista tai ärsyyntymistä. Iho puhdistuu ja kirkastuu sekä ihonväri tasoittuu (esim. pigmenttiläiskät). Laitteen avulla voidaan suorittaa hellävarainen ihon puhdistus. Ultraäänillä on lisäksi ihoa desinfioiva vaikutus. Laitteella voidaan käsitellä kasvojen, kaula-aukon, kaulan ja selän iho.

Tämä suoraan  kauneusmaailman sivuilta otettu teksti, jossa on enempi tietoa myös, miten se toimii. Hinta näytti siellä olevan pikkaisen alle 80€.

Mutta tuossa perusjuttu ja kun tällä kuorii vaikkapa kerran viikkon/kahteen, niin ei tarvitse muita kuorintajuttua/purkkeja enää! Puhdistaa niin hyvin ja iho kiittää. Omani on jo vähän vanha, mutta silti toimiva.

Pesuaineena simppelisti puhdistumaitoa Lidlistä, hintaa kutakuinkin 2-3€.

Samalla tuotteella saan meikit pois ja saippualla loput.

Rutiinina; illalla saippualla/maidolla ja rasvat perään.

Aamulla huuhtelu vedellä ja rasvat perään.

Kerran/kaksi LED- valohoitoa viikossa ja viikon/parin välein kuorintaa uä:llä.

Aika simppeliä, vai mitä? Ja kun nuohon laitteisiin on sijoittanut, oikeasti olen säästänyt rahaa muissa…sekä voin tehdä hoidot kotona koska haluan. En vaihtaisi enää mihinkään näitä! (paitsi tietty jos sattuisi jotain vielä parempaa tulemaan….😂)

Nyt mahtavaa iltaa kaikille 🥰

With love,

Maarit

kauneus iho hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *