Pieni päivitys vaihtari- rintamalta ja vaatekaapin muutosta

Moikka kaikille, täältä rempan seasta!

Täällä pistetään seiniä ja lattioita uusiksi, ja ennen sitä sitten hyllyt tyhjäksi ja kamat levällään kun Jokisen eväät 😂 Laitan toki kuvia, kun on saatu osa lattiasta valmiiksi, niin saa ideaa kokonaiskuvasta. Nyt… omassa päässä on se kuva, mutta se ei varmaan sinne teille auta.

Pieniä päivityksiä vaihtareista ja missä nyt mennään. Taitaa toisetkin menkat jäädä pois, mahtaako olla, että jo kokonaan? Saas nähdä. Mutta olo on silti kaikkinensa positiivisen puolella. Ok, jonkin verran on mielialan vaihteluita ja jännä; fiilikset, että menkat alkasi..sellainen ”haamufiilis”, mutta muuten so far so good!

Iho ei pahemmin ole ainakaan vielä muuttunut, käytän silloin tällöin LED- valohoitoa kotona ja ainoa kuorinta vieläkin ultraääni- lastalla. Joskus Filorgan Meso- mask, mutta tuo LED- valohoito on  niiiiiin hyvä, että ei ole tarvinnut enempiä ihmetellä. Onneksi, sillä siihen saisi uppoamaan sekä aikaa, että rahaa ja nyt säästyvät molemmat 😁

Itse käytän aina (melkein) sitä oranssia, boostaa kollageenia ja tässä iässä ei voi mennä sillä vikaan. Namikat kaakkoon ja 20-30min, siinä se. Ja myös se, että eletty elämä saa näkyä. Ehken sitä panostaa enempi siihen, että kutakuinkin kokonaisuus kimmoisa ja ihon itsensä on hyvä olla.

Energiatasot ovat mitä ovat, antibioottikuuri päällä ja eteenpäin mennään. Pientä treeniä ilman stressiä ja pihalla hiippailua. Tuo antibioottijuttu ja siihen liittyvä juttu vähän keskeytti tuon edellisessä postauksessa maninitsemani projektin. Noh, jatketaan kun ollaan kunnossa! Eli tiivistettynä: kaikki hyvin! ❤️

Vaatekaapin raivaus

Nonniih, tämä on ollut mun Iisakin kirkko- projekti niin kauan kun muistan. Vaatekaappi. Siksi Instankin nimi on @kaaosvaatekaapissa koska omasta mielestäni siellä vaan on aina kaaos. Kääk.

Kipinä tähän ideaan lähti ihan siitä, että oikeastaan ahdisti mennä koko kaappiin. Tuntui, että se kaatui päälle jo avatessa ovea. Äkkiä aina ulos sietä! Ja ok, vaatemäärä on aikamoinen, joten siellä oli paljon sellaisia, mitä ei edes muistanut omistavasta…🤦‍♀️

Laitetaan alkuun kuva ennen:

Niinkus SOS ja Mayday- tilanne. Aika pieni huone… tai varmaan riippuu, kuka on kyseessä 😂mutta mulle. Miehellä on oma kaappi, TG.

Tästä sitten kaikki pois kaapista ja nuo tuplatangot ja hyllyt pois. Ja tämä kaikkien 6den koiran ja 3 kissan kanssa, jotka avuliaasti halusivat laittaa karvoja vaatteisiin… Oh well, harjalla niistä selvisi!

Sitten mies laittoi vasemmalla olleet hyllyt tuonne päätyyn , ja henkarivaatteet saatiin siihen tilalle ja jipii! Kaikki samalle puulle! Kirjaimellisesti! Siinä on puun runko, joka oli osa ojien raivausprokkista, ja se kestää! 😂Yksi tanko meni poikki vaatemäärän alla…🧐🤷‍♀️

On tilavempi miltä näyttää! En vaan saanut kuvaan sitä. Mutta, nyt pääsee paljon pidemmälle kaappiin, ja kaikki tarpeelinen näkyvillä.

Urheiluvaatteet ja takit ovat omassa komerossaan, ja villa/talvivaatteet sitten hellemekkojen yms tilalle.

Ja kyllä, yksi suuri intohimo on kengät. Tuossa niitä nyt sitten on, tankovaatteiden alla ja hyllyn alla on saappaita. Noin niinkus…juuh, I ❤️ shoes….😂

Mutta supertyytyväinen tähän ja pientä viilausta vielä, kun kerkiää. Koruille oma paikka ja tuolta ylhäältä raivausoperaatiota… mutta isoin työ takana! Happy! Ja kun en käytä kuin oikeastaan yhtä kaulakorua, hopeakorviksia ja sormuksia, niin ne ei nyt isoa tilaa tarvitse.

Nyt kutsuisi tuo ihan oikea remppa taasen, my Gosh, mikä duuni!! 🤸 Pitänee vaan muistaa, että lopussa se kiitos jne…

With love, Maarit

hyvinvointi mieli sisustus remontointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *