Dubai - osa 2

Ladataan...
mariannekukka Ollaan näin

Dubaissa vietimme yhden päivän ihastellen ja ihmetellen kukkia ja perhosia. Hotellillta matkasimme taksilla reilu 20 kilometriä Dubai Miracle Gardeniin sekä Butterfly Gardeniin. Molempiin oli pyörätuolilla liikkuvalla ilmainen sisäänpääsymaksu ja avustajalle lippu myytiin puoleen hintaan normaalista. Kalliiksi retkemme ei siis tullut. Taksi taisi maksaa yhteensä molempiin suuntiin 30 euroa ja minun liput muutaman euron.
Aika hauskasti on avustajan...

Mitä Suomesta tiedetään ulkomailla?

Ladataan...
mirapitkanen Mira Pitkänen

 

Suomi on maailman mittakaavalla pieni maa pinta-alaltaan ja myös asukasluvultaan. Suomalaiset pitävät itseään rehellisinä, täsmällisinä ja ahkerina, ja me elämme kauniissa maassa, jossa on neljä vuoden aikaa. Uskoisihan näiden asioiden myös kiirivän maailmalle. Mutta mitä Suomesta oikeasti tiedetään maailmalla?

Todella...

Dubai - osa 1

Ladataan...
mariannekukka Ollaan näin

Joulukuussa kävin pikkusiskoni kanssa Dubaissa. Halusimme jonnekin missä on lämmintä ja melko lyhyt lentomatka sekä suunnilleen tietty budjetti käytössä. Dubain lisäksi vaihtoehtoina oli Eilat ja Kanariansaaret. Matkatoimiston kautta löytyi sopivan hintainen pakettimatka Dubaihin. Kohde on ollut molempien haaveissa pitkään, joten...

Pages