Currently (Doha edit)

Ladataan...
celine journey

Dohan inhokkinaapurustoni on Pearl. Sieluton, keinotekoinen, muovinen, ruma, listaamme kilpaa ystäväni kanssa. Silti se on erinomainen, koska alueen kävelymahdollisuudet ovat täysin omaa luokkaansa. Aamulenkillä pääsee pinnistelemättä yli kymmenentuhannen askeleen ilman, että tarvitsee ravata samaa kadunpätkää eestaas. 

Aamuseitsemästä puoleen yhdeksään Pearlin satama-alue on...

Phuket - Missä käytöstavat?

Ladataan...
Lessmondays Less Mondays

  Sananen ja kaksi mun pienestä Thaimaan matkasta. Eli lähdin soolomatkalle Phuketiin neljäksi päiväksi. Kohde valikoitui ihan suoraan sanottuna hinnan perusteella. Balilta sinne on helppoa ja halpaa lentää. 

  Otin vähän hienomman hotellin aivan Kata beachin lähettyviltä. Hotellin kuski tuli noutamaan mut kentältä kädessään kyltti, jossa luki mun nimi. Tervehdin ja esittelin itseni...

Tältä näytti matkavuosi 2018

Ladataan...

Niin se vaan vuosi lähenee loppuaan ja onkin taas aika muistella millaisia reissuja kuluneeseen vuoteen mahtuikaan. Bucket list keveni kolmella uudella maalla (tosin tilalle tuli luonnollisesti uusia kohteita, joten ehkä ei voida puhua kevenemisestä) ja pääsin matkustamaan myös uudelleen tuttuihin lempparikohteisiin. Pidemmittä puheitta; tässä meidän vuoden 2018 matkasaldo!

 Tammikuu: New York...

Auringosta

Ladataan...
celine journey

Jaldi, jaldi, as fast as you can, please, pyydän Mohammedia kiirehtimään. Kiirehdin, sillä ajatuksenani on nähdä auringonlasku Islamilaisen taiteen museon terassilta. Doha ei ole mitenkään erityisen kaunis kaupunki, mutta auringon laskiessa kaupungista tulee upea. Islamilaisen taiteen museo MIA on mainio paikka auringon ihailuun, koska kaupungin taakse laskeutuva aurinko värjää koko Persianlahden kultaiseksi. 

...

Vinkkejä Prahaan matkustavalle

Ladataan...

Heippa tyypit!

Prahasta on nyt kotiuduttu ja päästy normaaliin rytmiin. Nyt voin aloittaa todenteolla jouluvalmistelut! Viikonloppu vietettiin Tampereella ystävien luona ja tänään olen väkertänyt joulukortteja puuhellan lämmittäessä keittiötä. Reissussa oli ihanaa ja joulutori oli kaunis, mutta kyllä vaan on ihanaa olla kotona kisut taas kainalossa. Ajattelin jakaa teille nyt muutaman vinkin, jos olette aikeissa matkustaa Prahaan.

Yleistä:

Meitä oli reissussa viiden...

Viikon kohokohdat kuvina

Ladataan...
malpe Los días en Sevilla

Taas yksi viikko takana täällä Sevillassa. Aika vaan kiitää.. Joulukuu on jo pian puolessa välissä ja lähtöni lähenee uhkaavasti. On ollut kiva olla viime viikot vaan täällä, sillä tykkään tästä kaupungista niin paljon. Ei ole ollut yhtään sellainen tunne, että pitäisi lähteä vielä johkin reissuun tai vaihtaa maisemaa, vaikka päivät käyvät vähiin. Täällä on niin paljon tekemistä ja kaikki kaverit ovat enimmäkseen täällä <3. Jaan teille tämän viikon kuvia ja kerron kuvateksteissä tästä...

Elävienkirjoissa

Ladataan...
carlab Carla B

En edes tiedä mistä aloittaisin, tai suoraan sanottuna mistä kirjoittaisin. Saan hetkellisesti jostain ajatuksesta kiinni, kunnes se leijuu jonnekin ulottumattomiin. On ideoita ja aiheita, mutta ei energiaa toteuttamiseen. Tuntuu etten oikein ole tässä maailmassa vielä kiinni. Jetlag, siinä syy.

Matkustaminen on ihanaa, mutta...

Pages