Surullinen surffikylässä – Miten selättää reissuahdistus

Ladataan...
VilmaNurminen Long Story Long

 

Byron Bay oli kuvitelmissani idyllisen surffikylän tyyssija. Paikka, jossa aloitetaan alusta sitten kun jätetään kaikki ja ryhdytään surffipummiksi. Ajattelin sen olevan ensimmäisen Australia-vaellukseni kohokohta. Päällisin puolin kaikki olikin kuten kuvittelin: bikininarujen rusketusrajat ja suolaiset kiharat ympärilläni, polttava hiekka ja viileät aallot, rento ja...

Missä ovat reissu -suunnitelmat?

Ladataan...
sanninokikuru Sanni Nokikuru

Olen pitkästä aikaa elämässäni tilanteessa, jolloin en ole tehnyt minkäänlaisia reissu -suunnitelmia tulevaisuudelle. Oikeasti, tiedossa ei ole siis yhtään mitään. Tilanne tuntuu samalla hieman huvittavalle, sekä samalla yritän sulkea saapuvan ahdistuksen koko hommaa kohtaan.

Työpaikan vaihdos, eikä pidempiä lomia ole mahdollista pitää hetkeen. Tämä jos jokin tuntuu oudolle, sillä...

Caversham wildlife park

Ladataan...

Terveisiä Länsi-Australiasta!

Saavuimme tänne 16.9 puolilta öin. Hieman reilu 5 tunnin lento Singaporesta tänne Perthiin meni nopeasti ja ilman sen suurempia töyssyjä. Qantas lentoyhtiönä vaikutti muutenkin varsin kivalta. Lennolla tarjottiin ilman ylimääräisiä lisämaksuja mm. (kasvis)ruokaa, monenlaista ruokajuomaa, välipalaa, huopa, pehmeä tyyny ja kuulokkeet leffojen katselua varten. 

Ihastuin jo heti ensimmäisistä päivistä lähtien Perthiin ja Australiaan. Ihmiset ovat...

Kymmenen yllätystä vaihdossa

Ladataan...
malpe Los días en Sevilla

Moi <3

Haluaisin kirjoittaa teille erityisesti tuleville vaihtareille siitä, mitä yllätyksiä olen kohdannut täällä, mistä olisi voinut tietää jo etukäteen. Toki jokainen kohtaa eri "ongelmia" eri maissa, sillä minun haasteeni täällä eivät välttämättä ole ongelmia esim. Saksassa tai Jenkeissä. Myös jokainen kohtaa erilaisia ongelmia, sillä ongelmat toisille, eivät ole välttämättä ongelmia toisille. Tässä alla listattuna minun näkemyksiäni. :)

1. siivous

...

Ateena on uusi Berliini

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Ateena on uusi Berliini. 

Tyyli omintakeinen, kulttuuri aivan mahtava. Ateena sopii sinulle, joka haluat nauttia kulttuurista - uudesta ja vanhasta - ruuasta, musiikista, lämmöstä ja tunnelmasta. 

En ole yleisesti ottaen kova valvomaan tai yöihminen, mutta pakko myöntää, että Ateena on parhaimmillaan kun ilta laskeutuu. Kaikki valot ja muu. Tunnelma on ihana. Parasta on vain kävellä ympäri kaupunkia ja pysähtyä syömään hyvännäköiseen ravintolaan. 

 

...

Irlanti <3

Ladataan...

It was lovely, absolutely lovely! Kuten täkäläiset sanoisivat. Olemme olleet Irlannissa poikaystäväni perheen kanssa neljä päivää tapaamassa heidän perhetuttujaan. Tämä on ensimmäinen kertani täällä ja olen kyllä totaalisen ihastunut maahan. Meillä on Airbnb Dublinissa the Liberties-nimisellä alueella, joka on vähän Kallion tyyppinen nouseva kaupunginosa. 

Kävimme...

Hotelli Sevillassa

Ladataan...
nhkomula Maailman kolkista

Hotellimme Sevillassa ansaitsee ihan oman postauksensa. Sen verran spesiaali paikka oli kyseessä! Olimme buukanneet huoneen Casa Boutique La Pila del Patosta ystäväni suosituksen perusteella. Ja taas kannatti kuunnella tuttujen suosituksia! Tämä ihan boutique-hotelli sijaitsi kapealla kadulla aivan vanhan kaupungin ytimessä. Täältä käveli katedraalille alle 10 minuutissa ja aivan hotellin...

Japani-kuume

Ladataan...
Ilse Siinä kaikki

Seuraavaksi esiin ottamani aihe on syvässä ristiriidassa blogin yhden pääteeman, ympäristöystävällisemmän elämän, kanssa, joten olen empinyt siitä kirjoittamista. Usein perheemme lentomatkat ovat kohdistuneet sinne, missä siskoni perhe asuu, joten lentämiselle on ollut mielessäni perusteltu syy, mutta en voi mitenkään tarpeeksi hyvin perustella tämän tekstin aiheeseen liittyvän kaukolennon tarpeellisuutta. Lentämisen ilmastohaitat ovat kiistattomat, eikä niitä auta kaunistella korulausein....

Te quiero, te quiero

Ladataan...
elenarheamanda Siempre es hoy

Tää hetki oli niin absurdi, että mun on pakko jakaa se tännekin:

Aurinko paahtoi kuumana ja päätimme pysähtyä hetkeksi pieneen kulmapaikkaan siestan jälkeen. Natisevan portin takaa paljastui mitä sympaattisin ravintola appelsiinipuiden varjosta. Ruokaa odotellessa ehdimme kuunnella...

Pages