Ladataan...
Sunday Blondie

Amerikassa vietettiin eilen kiitospäivää, jolloin ihmiset kokoontuvat yhteen nauttimaan juhla-aterian ja muistelemaan asioita, joista he ovat kiitollisia.

Moni on kirjoittanut blogissaan ja some-kanavissaan asioista, joista on kiitollinen. Nämä kirjoitukset saivat minutkin pohtimaan asioita, joista tunnen kiitollisuutta – eilen, tänään ja huomenna.

Kiitollinenhan ei tarvitse olla vain kiitospäivänä – kiitollinen voi olla jokaisena päivänä. Siksi haluankin osoittaa kiitollisuuttani näistä asioista tänä marraskuisena perjantaina:

Kiitos siitä, että olen terve. Että voin juosta, tanssia, hyppiä ja pomppia. Joogata ja käydä kuntosalilla. Että kehossani ei ole jatkuvia kiputiloja, eikä minulla ole vakavaa sairautta. Että voin pitää huolta terveydestäni liikkumalla.

Kiitos siitä, että olen löytänyt vierelleni ihmisen, jonka kanssa on ihanaa kulkea tätä elämää eteenpäin, jakaa yhdessä niin tasainen arki kuin juhlahetket. Joka ymmärtää, vaikka en aina asioita ääneen sanoisikaan. Joka ottaa syleilyynsä aina, kun kaipaan lämmintä halausta. Jonka kanssa on aina hauskaa, ja jolle voin jakaa niin iloni kuin murheeni.

Kiitos siitä, että ympärilläni on ihana perhe, ja että puolisoni tapaamisen myötä perheeni on kasvanut entisestään ja olen saanut ympärilleni lisää rakkaita ihmisiä, jotka tuovat iloa elämääni. Kiitos siitä, että myös he ovat saaneet olla terveitä.

Kiitos ystävistä, jotka ovat itselleni yhtä rakkaita ja läheisiä kuin perheeni. Kiitos, että kiireistämme huolimatta saamme säännöllisesti kokoontua yhteen parantamaan maailmaa, tapasimme toisemme sitten Helsingissä tai missä tahansa päin maailmaa.

Kiitos työpaikasta, jossa saan toteuttaa itseäni, ohjata itse työskentelyäni ja oppia jatkuvasti uutta inspiroivassa ympäristössä. Kiitos työkavereista, jotka saavat minut nauramaan joka päivä, joiden kanssa on mahtavaa työskennellä, mutta myös puhua mistä tahansa maan ja taivaan väliltä.

Kiitos, että olen saanut matkustaa tänä vuonna moneen upeaan kaupunkiin. Tallinna, New York, Tokio, Tukholma, Milano, Nizza ja monet muut Etelä-Ranskan kaupungit… Jokaisella matkalla olen nähnyt ja oppinut uutta, inspiroitunut ja ennen kaikkea nauttinut elämästä.

Kiitos, että minulla rahaa siten, että voin harrastaa, matkustella ja käydä toisinaan ulkona syömässä. Materia ei tuo onnellisuutta, mutta olen iloinen siitä, että rahan avulla voin kokea erilaisia asioita.

Kiitos myös näistä turhanpäiväisemmistä asioista, jotka kuitenkin piristävät merkittävästi arkea: Makers Kahvilan pipariraakakakusta, uusista Samsoe&Samsoen vaaleanpunaisista tennareista, glittersukista ja hot joogasta.

Kiitos ystävälleni Jennalle näistä upeista kuvista, jotka otimme, kun vierailin hänen luonaan Hamptonsissa helmikuussa. ♡

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Share

Ladataan...
Sunday Blondie

Marraskuu, jos jokin, on kuukausi jolloin kroppa huutaa vitamiineja ja hellimistä.

Tänään aamulla lähdin juoksulenkille merenrantaan ennen seitsemää. Ulkona oli niin pimeää, että minua suorastaan nauratti – eikä taivaanranta juuri valaistunut 40 minuutin lenkin aikana. Sää oli kuitenkin ihanan raikas, tuuli ulvoi ja meri pauhasi sen voimasta. Kotona seisoin rauhassa lämpimässä suihkussa, kunnes laitoin itseni kuntoon ja lähdin töihin.

Kun menen töihin, on pimeää. Kun lähden töistä, on pimeää. Mutta onneksi voin lohduttautua sillä, että talvipäivänseisaukseen on enää alle kuukausi. Eikä pimeä aika minua varsinaisesti haittaa: on oikeastaan mukavaa tunnelmoida iltaisin kynttilänvalossa.

Mieli halajaa nyt värejä, tuoreita hedelmiä ja matkaa lämpimään. Hedelmiä olenkin nauttinut runsaasti – persimmon addiction is real – ja lomamatkaakin olemme pallotelleet. Mutta minne sitä lähtisi? Thaimaassa on tullut käytyä jo kolme kertaa, ja siksi jokin muu kohde kiinnostaisi. Se ei saisi olla kuitenkaan liian kaukana: lomaa kun on käytettävissä vain viikon verran.

Lomamatkasta pimeyden keskellä haaveillessa piristää raikas päärynä-selleri-kurkkumehu, johon lisäsin tietysti myös inkivääriä. En osaa kuvitella elämää ilman tuota ihmejuurta. Pimeys hiipi näihinkin harmaana sunnuntaina otettuihin kuviin, mutta itse mehun makuun se ei onneksi vaikuta.

Iloa torstaihin! ♥

Päärynä-selleri-kurkkumehu (4dl)

 2 isoa päärynää

 4 sellerinvartta

 1/2 kurkku

 omena

 pala inkivääriä

aiemmat tuoremehureseptit:

kurkuma-porkkana-omenamehu

ananas-pinaatti-appelsiinimehu

punajuuri-porkkana-granaattiomenamehu

lehtikaali-selleri-omenamehu

appelsiini-porkkana-mango-inkiväärimehu

 

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Share

Ladataan...
Sunday Blondie

…pikkujouluista, jotka sattuvat tietysti samalle viikolle: perjantaina juhlitaan firman kanssa, lauantaina kotona ystävien kesken. Pikkujouluissa parasta on rento yhdessäolo, ja nautinkin eniten kotoisista illanistujaisista.

…jouluvaloista, joita on jo kaikkialla naapurustossamme. Jenkkiläisin valaistus löytyy naapuritalomme parvekkeelta, jossa loistavat suloisessa sekamelskassa keltaiset, siniset ja punaiset valot.

…jouluruoista. Olen syönyt jo pipareita juustojen kera, juonut glögiä ja keittänyt riisipuuroa. Aion syödä vielä joulutortun ennen joulukuuta, mutta joulupöydän herkut säästän vasta aattoon.

…jouluaiheisista keskusteluista. Työkavereiden ja ystävien kanssa jutellessa puheissa esiintyvät lähinnä lasten lelukuvastot, joulukoristeet, kynttilät ja joulun matkakohteet. Asiaa ei varsinaisesti helpota se, että toitotan työnkin puolesta jouluntuloa all the time.

…joulukorteista, joiden lähettämistä pohdin. Olen perinteisesti lähettänyt vain muutaman joulukortin, ja lahjojakaan en hanki kuin perheenjäsenille. Kortti kaukana asuville isovanhemmille on kuitenkin must, sillä tiedän, miten paljon kaunis kortti ilahduttaa saajaansa.

…joulukuusesta, joka nököttää jo olohuoneessamme. Koska pikkujoulut, tiptap!

neule &OtherStories // toppi Samsoe&Samsoe // farkkuhame Topshop // kengät Vagabond

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Share

Pages