Eväsretkellä Helsingissä

Rakastan eväsretkiä! Ihan sama tapahtuuko eväiden syönti omalla pihalla vai kauempana on se aina yhtä kivaa! Haluaisin myös viedä lasta metsiin, mutta ei sinne vaan tule lähdettyä… Nuuksiossa en ole käynyt koskaan ja Keskuspuistossakin ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Enhän ole asunut Helsingissä kuin vuodesta 2002… Ohops!

Sunnuntaina kun kelloja siirrettiin, tajusin tilaisuuteni tulleen. Yksi ekstratunti aikaa ennen päiväunia, tässähän ehtii hyvin retkelle! Pakkasin siis eväät kassiin ja pakotin lapsen ja miehen lämpimän peiton alta kirpeään syysilmaan! Matkustimme lapsen mielestä pitkän matkan ratikalla Pasilaan ja sieltä loikkasimme Keskuspuistoon. Lapsi halusi heti syömään eväitä, mutta käytiin kuitenkin ensin katsomassa hevosia aitauksessa. 

WP_20131027_005.jpg

Löysimme kivan paikan eväiden syöntiin aurinkoiselta, vaikkakin märältä kalliolta. Eväät maistui hyvin eikä kylmäkään ehtinyt tulla kuin kahdelle kolmesta (itsehän olin jopa ylipukeutunut). 

WP_20131027_007.jpg

 

Matkalla nähtyä: hevosia, tikka, iso kastemato, paljon lintuja ja ihana vesilätäkkö. Ps. pikkulinnuille ei kannata antaa leipää jos pelkää lintuja. Yksi lintu muuttui parveksi ja paniikki nosti päätään 🙂

 

WP_20131027_011 (2).jpg

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *