Gluteeniton leipä

Elämä ilman leipää sujuu ihan hyvin, mutta ei ole leivän voittanutta aamupalalla! Kräkkerit ja siemenleipä eivät vaan aja samaa asiaa…

Otin siis testiin Finaxin gluteenittoman jauhon jonka löysin lähikaupasta. 

WP_20131010_017.jpg

 

 

 

Leivän leipominen oli superhelppoa vaikka taikina olikin todella epäilyttävää. Ihan kuin olisi laittanut sekaisin vettä ja perunajauhoja. Valkoinen kulho ja valkoinen taikina ei olleet kauhean valokuvauksellisia, joten tässä kuva taikinasta leipävuoassa. 

WP_20131010_012.jpg

 

Valmis leipä näyti ihan oikealta leivältä, vaikkakin vähän kumiselta 🙂

WP_20131010_014.jpg

 

Maku oli hyvä, joskin ensi kerralla lisään suolaa ja muita mausteita. Perus höttöleipää 😉

WP_20131010_023.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *