Joutsenia ja munia

Sain pakkomielteen lämpimästä untuvatakista jonka alle ei tarvitsisi laittaa kuin ehkä se yksi paita ja silti pysyisi lämpimänä. Untuvatäkkejä tai takkeja en ole ajatellutkaan koska en halua mitään takkia jonka takia eläin olisi kärsinyt turhaan. 

Joutsen finlandin nettisivuilla kuitenkin sanotaan:

Untuvaa saadaan ainoastaan vesilinnuista. Joutsen Finland käyttää maailman parhaita untuvalaatuja. Hanhen- ja ankanuntuvat hankitaan vain parhailta ja valikoiduilta eurooppalaisilta tuottajilta, sillä riittävän korkealaatuista untuvaa syntyy ainoastaan luonnollisissa ja hyvissä elinolosuhteissa sekä viileässä ilmanalassa. Joutsen-tuotteiden eristeenä käytetty untuva syntyy elintarviketuotannon sivutuotteena. Joutsen Finland ei käytä käsin nypittyjen lintujen höyheniä tai untuvaa. Edellytämme kaikilta raaka-ainetoimittajiltamme todistusta, että tuotteisiimme toimitettava untuva ja höyhen ei ole elävistä linnuista käsin nypitty.

Untsikka oli siis saatava! Olisin mielelläni ostanut takin käytettynä, mutta en Huuto.netistä en löytänyt haluamaani ja kirppiksiä en vaan jaksaisi kiertää turhanpäiten. 

Kuulin että Joutsenen myymälästä saattaisi löytää takkeja alesta, joten sinne piti päästä! Noin 10 minuuttia kaupassa ja takki löytyi! Ja alesta vielä! (Tosin hinta oli silti sama kuin tämän kauden takkien ovh). 

Tracy+m_11.jpg

Kuva. Takkitalo.fi

 

Ai niin ne munat… Minäkin kävin ensimmäistä kertaa Bodarien munarinki tapaamisessa 😉 Enkä muuten ollut ainut Lilyn bloggari siellä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *