Paras raakasuklaakakku

Olen kokeillut jos jonkinmoista raakaleivonnaista elämäni aikana. Valitettavan usein kakuista on kuitenkin jäänyt puuttumaan se jokin! Kyllähän ne toki on syötyä tullut, mutta ei mitenkään antaumuksella kuitenkaan. Olen kuitenkin löytänyt yhden ohjeen josta tulee täydellistä raakakakkua ja ajattelin jakaa ohjeen tännekin!

Pohja:

1dl yön yli liotettuja manteleita jotka on kuorittu liotuksen jälkeen

1dl cashewpähkiköitä

1,5dl tuoreita taateleita

ripaus suolaa

Blenderillä ensin mantelit ja pähkinät raemaiseksi. Sekaan taatelit ja suola ja tehdään taikinapallo. Pohjan ainekset taputellaan pieneen vuokaan (käytin silikonista leipävuokaa). Pohjan päälle pilkotaan yksi luomubanaani.

Täyte:

2 avokadoa

3-4rkl carobjauhetta tai raakakaakaojauhetta

1-2rkl agavea tai vastaavaa

2rkl kookosöljyä

ripaus vaniljaa

Täytteen aineet sekoitetaan blenderissä ja levitetään pohjan ja banaanin päälle. Koko komeus jääkaappiin pariksi tunniksi ja nauttimaan!
  Tällaista jälkiruokaa antaa lapsellekin mielellään, itsestäni puhumattakaan! Suosittelen kokeilemaan jos raakaleivonta yhtään kiinnostaa!  

WP_20131024_001.jpg

Resepti on täältä.

 

hyvinvointi terveys ruoka-ja-juoma diy