Totaalisiivous

Sisustusvalmennusprojekti etenee omaa vauhtiaan. Olen saanut ensimmäisen raportin jossa annettiin esimerkkejä kaikkien huoneiden toimenpiteille. Osa ehdotuksista oli hiuksia nostattavan mahtavia ja osa ennemminkin latistavia 😉 Mutta siksihän ehdotuksia onkin, niistä etsitään itselle sopivimmat!

Elämä on ollut yhtä kaappien raivaamista ensimmäisestä päivästä alkaen. Olenkin ylpeä siitä kuinka paljon olen onnistunut karsimaan turhaa tavaraa ja vaatetta johon on muodostunut omituinen tunneside. Osan tavaroista olen laittanut myyntiin fb-kirpputoreille muutaman euron vuoksi, mutta täytyy sanoa että helpommalla henkisesti pääsee kun ei sotkeennu noihin kirppareihin…

Eilen sitten siivottiin kellari! Tähän sain Reijalta hieman henkistä apua ja suoriuduttiinkin hommasta tosi hienosti! Yhden laatikon jätin valokuvilleni ja yhden ”tunne-esineille”, kuten vanhoille kalentereille ja kirjeille. 

Nyt kellari ja koti on vielä täynnä jätesäkkejä, mutta ensi viikolla tavarat päätyvät Kierrätyskeskuksen murheeksi aarteeksi. Ihanaa!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *