Omat lempiblogini

Monet bloggaajat ovat esitelleet silloin tällöin blogissaan omia suosikkiblogejaan, mutta itse en ole tainnut vielä koskaan tehdä sitä. Koska uutta luettavaa on aina kivaa (ja myös yllättävän vaikeaakin!) löytää, päätin minäkin nyt vihdoin jakaa omat blogisuosikkini, jos joku teistä vaikkapa löytäisi tätä kautta uutta luettavaa lukulistalleen tai jakaa vaikkapa rakkauden samaa blogia kohtaan. Tässäpä olisi siis minun henkilökohtaisia blogisuosikkejani (sekalaisessa järjestyksessä). 

- Lilies & Life

Blogia kirjoittaa Porissa asuva ihana Lilli, joka on työskennellyt aiemmin hyvinvointineuvojana, ja hyvinvointi-teema näkyykin blogissa monella tapaa. Blogissa on muun muassa asupostauksia, reseptejä ja luonnonkosmetiikkaesittelyjä. Lisäksi blogissa on myös paljon syvällisempiä teemoja, kuten kirjoituksia Lillin sairastamasta skolioosista, ihmissuhteista ja henkilökohtaisen elämän eri teemojen pohdintaa. Lillin blogi on ihanan aito ja maanläheinen, ja luen erityisen mielenkiinnolla aina hänen syvällisemmät postauksensa, koska saan niistä niin paljon ajateltavan aihetta myös itselleni. Odotan aina innolla Lillin uusia juttuja, ja suosittelenkin ehdottomasti tutustumaan tähän blogiin, jos se ei ole vielä sinulle tuttu.

- Tyhjä Ajatus

Tyhjä Ajatus -blogin Saranda on yksi sympaattisimmista tapaamistani tyypeistä; niin ihanan aurinkoinen ja positiivinen! <3 Samanlainen henki on myös Sarandan blogissa - hyväntuulinen, rento, aito ja lämmin. Saranda kirjoittaa vaihtelevista aiheista, mutta yksi blogin kantavista teemoista voisi olla tiivistetysti hyvä elämä. Blogin aihepiirejä ovat muun muassa luonnonkosmetiikka, vegaaniruoat ja -reseptit, päivän asut, henkilökohtainen elämä, mieli ja liikunta, näin niin kuin tiivistetysti. Tässä blogissa vierailemisesta tulee aina hyvälle mielelle.

- Pieni musta mökki

Tämän blogin löysin vasta hetki sitten, mutta tykästyin siihen heti. Etsin tarkoituksella jotain blogia, jossa omani tavoin kirjoiteltaisiin mökkijutuista, ja tuolloin löysinkin tämän blogin. Nimensä mukaisesti blogissa kirjoitetaan pienestä mustasta mökistä ja kaikesta mökkeilyyn liittyvästä. Blogissa on kauniita kuvia mökiltä ja kaikenmoisia ideoita mökkeilijöille. Suomalaisia mökkiaiheisia blogeja ei loppupeleissä ole ihan hirveän paljon, joten olen iloinen, että löysin tämän.

- Homevialaura

Lauran koti on mustavalkoinen ja pelkistetty, mutta hänen ajatusmaailmansa ei. Pikaisella vilkaisulla saattaisi tietysti vaikuttaa, että blogi käsittelee vain skandinaavisen minimalistista sisustusta ja designia, mutta tarkemmalla tutustumisella selviää, että blogissa on kaikkea muutakin. Laura on erinomainen kirjoittaja ja ottaa teksteissään myös kantaa milloin mihinkin - esimerkiksi naiskuvaan, ekologisiin asioihin ja vaikkapa perhekokoon. Kaikki tämä tulee upean visuaalisessa paketissa kauniin kuvin höystettynä, ja Laura olikin viimeisimmässä Inspiration Blog Awardsissa ehdolla vuoden visuaalisimmaksi, eikä suotta. Olen tavannut Lauran kerran, ja lyhyehkön juttutuokion perusteella voin sanoa, että hän on aivan ihastuttava ihminen myös livenä! Tykkään blogissa erityisesti myös siitä, että Lauralla on mahtava taito itseironiaan :)

- Niittykukkia

Anna oli varmasti yksi ihan ensimmäisistä ihmisistä, joka kommentoi blogiini joskus lähes neljä vuotta sitten. Vuosien varrella meistä on tullut "nettituttuja", joilla on jo tällainen vuosien mittainen yhteinen historia :) Anna on opiskellut valokuvausta, ja sen kyllä huomaa hänen blogissaan, joka on täynnä toistaan kauniimpia kuvia. Lisäksi Anna kirjoittaa ihania pohdintoja ja havaintoja elämästä ja ympäröivästä maailmasta. Annan blogissa on ihanan harmoninen ja rauhallinen tunnelma.

- Isyyspakkaus

Olen lukenut Tommin blogia jo vuosikausia, vaikka olemmekin aina olleet tooosi erilaisissa elämäntilanteissa. Tykkään kuitenkin tosi paljon lukea Tommin juttuja, ja miesnäkökulma perhe-elämään ja elämään yleensäkin tuntuu blogimaailmassa edelleen niin kovin harvinaiselta ja raikkaalta. Ja vaikka olemmekin erilaisia ja erilaisissa elämäntilanteissa, on meillä kyllä samanlaisia kiinnostuksenkohtaitakin, kuten mökkeily, puutarhanhoito, kulttuuri, ruoka ja fine dining. Blogista olen saanut muun muassa lukuisia ravintolavinkkejä. Tällä hetkellä kiinnostaa erityisesti seurailla Tommin juttuja heidän siirtolapuutarhamökiltään, koska projektissa on paljon samaa kuin meidän mökkirempassamme ja puutarhatouhuissamme. Tommin blogi on ihanan maanläheinen ja arkinenkin, tykkään kovasti siitä, että tässä blogissa esitellään sitä ihan tavallista elämää.

- Anna Vihervaarasta

Myös Vihervaaran Annan blogia olen lukenut jo vuosia. Annalla on hyvä visuaalinen silmä ja kaunis koti sekä pukeutumistyyli. Anna elää  omannäköistään elämää ja kirjoittaa ihanan viisaita ajatuksia ja havaintoja maailmasta, kestävästä tyylistä, sisustuksesta ja mistä milloinkin. Blogissa esiintyvät usein myös valloittavat koirat Nessi & Nana. Tykkään Annan blogissa sen harmonisesta, viisaasta, rauhallisesta ja lämpimästä tunnelmasta.

- En pelkäisi mä mitään (pahaa)

AnLottasen blogi on varmasti koskettavin blogi, jota olen koskaan lukenut. Sen äärellä ovat silmät kostuneet ja sydän meinannut pakahtua. Blogi kertoo suuren suuresta halusta ja toiveesta saada lapsi - ja lukuisista, aivan liian monista epäonnistumisista asian tiimoilta. AnLottanen kirjoittaa todella kauniisti ja elämänmakuisesti, enkä koskaan jätä lukematta hänen uusinta postaustaan. Tässä tarinassa lukija todellakin elää mukana ja toivoo näille ihmisille vain ja ainoastaan kaikkea hyvää. Tällä hetkellä AnLottanen on raskaana ja varmasti me kaikki lukijat toivemme sydämemme pohjasta, että tämä lapsi pääsisi vanhempiensa syliin.

- Nørrebro Summers

Suomalainen Marja asuu Kööpenhaminassa tanskalaisen miehensä kanssa, ja kirjoittaa todella mukaansatempaavalla tavalla niin elämästä Tanskasta, ajatuksistaan Suomea kohtaan, ihmissuhdeasioista kuin ihan vain arkipäivän kuulumisistakin. Marjalla on ihana koti ja muutenkin superhyvä tyylisilmä. Mutta parasta tässä blogissa ovat mielestäni juurikin Marjan pohdiskelupostaukset, joihin on aina niin helppoa samaistua.

Oikeastaan tässä oli vain osa blogeista joita luen, ehkäpä pitää jossain vaiheessa tehdä jatko-osa tälle tekstille! Näköjään luen vain suomalaisia blogeja, ja suurin osa lemppareistani sijaitsee täällä Lilyssä :)  Lisäksi suosikkiblogeissani on kaikissa hyvä ja rauhallinen tunnelma, ja niiden lukemisesta tulee hyvä mieli, inpiroituu ja saa usein uutta ajateltavaa.

Itse muuten seuraan blogeja Bloglovin-sivuston kautta, se on mielestäni ehdottomasti helpoin ja kätevin tapa pysyä kärryillä siitä, milloin lempiblogit ovat päivittyneet, ja on myös helppoa lukea kaikkia blogeja saman sivuston kautta. Lisäksi Bloglovin-aplikaatio puhelimessa on tosi kätevä ja tekee blogien lukemisesta erittäin helppoa esimerkiksi bussimatkoilla - suosittelen siis kokeilemaan, jos et vielä ole Bloglovin-käyttäjä. Myös mun blogin löytää Bloglovinista. :) Uusien blogien löytäminen sen sijaan ei mun mielestä ole nykyään yhtä helppoa kuin joskus ennen muinoin Blogilista-aikana, joten on kivaa, että ihmiset jaksavat välillä nostaa esiin omia suosikkiblogejaan.

Toivottavasti tästä listasta oli teille iloa! Olivatko nämä blogit teille jo tuttuja? :)

-Netta

Ps. Kuvat Pexels.com.

Kommentit

Marie H (Ei varmistettu) http://mariehoo.blogspot.com

Kaikki muut blogit on minulle aivan vieraita (vielä), paitsi Anna Vihervaarasta. Ehdottomasti yksi lemppareistani! Kiitos kun avasit hieman omaa lukulistaasi, näistä aina silloin tällöin löytää myös itselleen uutta luettavaa.

Nettanen

Hei tosi kiva, jos tämän listauksen kautta löytyisi uutta luettavaa! :) Uusien blogien löytäminen on aina niin mukavaa, mutta myös yllättävän hankalaa :)

Anna/Niittykukkia (Ei varmistettu) http://starbox.fi/niittykukkia

Moikka Netta, olipa ihana yllätys löytää oma blogi tästä listasta! Niin kivasti kirjoitit. Totta on, että uusia blogeja on nykyään vaikeampi löytää, siis sellaisia, joita oikeasti alkaisi seuraamaan. Siksikin tällaiset postaukset ovat kivoja lukea. Pari noista mainitsemistasi löytyy omaltakin lukulistalta, täytyypä tutustua muihinkin. (Muuten, mun piti ihan tarkistaa, että oonko aina lukenut Sarandan nimen väärin. Mutta yksi r siinä on kahden sijaan.) :)

Mukavaa viikkoa!

Nettanen

Voi ihanaa, mukavaa jos tykkäsit <3

Mikäköhän siinä onkin, että uuden luettavan löytäminen tosiaan on nykyään vähän hankalaa! Ennen löysin lukemista nimenomaan tuon Blogilistan kautta, mutta esimerkiksi Bloglovinista en samalla tavalla kyllä ole löytänyt. Ehkäpä niin moni lempiblogini onkin siksi täältä Lilystä, että Lilyn etusivun nostojen kautta olen tutustunut uusiin blogeihin parhaiten viime vuosina. Mutta koska omalta lukulistalta aina välillä myös tippuu blogeja pois, on uutta luettavaa aina kiva löytää ja siksi kyllä tykkään lukea tällaisia kirjoituksia :)

Ja ihanaa, että huomasit mut typon, kiitos! Nyt on korjattu kirjoitusasu oikeaan muotoon <3 Olipa nolo moka. :(

Oikein ihanaa ja aurinkoista viikkoa sinne myös <3

Lilies
Lilies & Life

Voi Netta päivä alkoi aivan ihanasti kun luin tämän! <3 Kiitos ihanista sanoista, oot ihan huippu <3 Ja kiitos muutamien mulle uusien blogien esittelystä, pitää käydä tutustumassa :) Täytyy itsekin tehdä tällainen postaus! 

Nettanen

Voi mikä ihana kommentti! <3 Ja tosiaan totta joka sana, mä tykkään hirmuisesti sun blogista ja oon iloinen, että oon löytänyt sen!

Tosi kiva, että listalta löytyi uusia blogeja. Ja miten kivaa oiskaan lukea sun blogisuosikeista, uutta lukemista on nimittäin aina tosi kivaa löytää <3

marjapilami
Nørrebro Summers

Oooh kiitos, ihana olet! <3<3<3

Nettanen

Kiitos itsellesi aivan ihanista lukukokemuksista, inspiraatiosta ja ajatusten herättämisestä! Arvostan sun rehellisyyttä tän pinnalliseksikin kutsutun blogimaailman keskellä. Innolla aina odottelen sun uusia tekstejä. <3

IlonaK (Ei varmistettu) https://nennesitajasetata.blogspot.fi

Olipa kiva postaus! Listalta löytyi pari tuttua blogia, mutta suurin osa oli ihan uusia tuttavuuksia. Kiitos vinkeistä, täytyy käydä tutustumassa. :) Ps. Tosi kiva myös tämä sinun oma blogisi! Jään seurailemaan. :)

Nettanen

Hei tosi kiva että tykkäsit ja toivottavasti listan kautta löytyisi uutta luettavaa - sitä on aina vaan niin mukavaa löytää! :) Ja miten kivaa, että eksyit tänne ja tykkäät blogista, jee! <3 Mun pitää myös ehdottomasti käydä tutustumassa sun blogiin. Ihanaa päivää sinne! <3

Musta Mökki (Ei varmistettu) https://mustamokki.blogspot.fi

Kiitos kauniista sanoistasi &lt;3

Nettanen

Oon tosi iloinen, että löysin sun blogin! <3 Kukaan omasta tuttavapiiristäni ei omista omaa mökkiä, niin halusin löytää jostain inspiraatiota omaan mökkiprojektiin. Kiva kun eksyit tänne! :)

A.S. (Ei varmistettu)

Kiitti hyvistä blogivinkeistä ja myös Bloglovin-suosituksesta! Olen joskus kirjautunutkin sinne, mutta sen käyttö on unohtunut. Vaikuttaa kuitenkin mukavan kätevältä tavalta blogien seurantaan, joten pitää ottaa aktiivisempaan käyttöön. :)

Jos itse tekisin tällaista listaa, niin tämä sun blogi kuuluisi ehdottomasti suosikkeihin. Sulla on tosi kiva kirjoitustyyli ja täällä on muutenkin niin ihana tunnelma. &lt;3

Nettanen

Hei tosi kiva, jos tästä löytyi vinkkejä! :) Ja henkilökohtaisesti kyllä suosittelen ehdottomasti tuota Bloglovinia, se on ollut mulla käytössä blogien seurantaan jo vuosia, ja on jotenkin vaan niiin kätevä, etten keksi mitään muuta tapaa joka olisi parempi. Sopii ainakin tällaiselle blogien aktiivilukijalle, joka ei halua missata lempiblogien uusia päivityksiä. Ja tosiaan tykkään erityisesti tuosta, että toi applikaatio on niin kätevä, että sillä voi helposti lueskellä päivityksiä puhelimella esim bussissa tai kun on muuta luppoaikaa. :)

Ja kiitos TAAS ihanista sanoistasi! <3 Oot kyllä sellainen hyvänmielen kommentoija <3 Tosi ihanaa, kun jaksat lukea ja kommentoida. Ja ihanaa, jos blogissani on ihana tunnelma, mikä voisikaan olla parempaa!

Aivan ihanaa viikonloppua sinulle!<3

Laura / Homevialaura (Ei varmistettu) http://homevialaura.com/

Nyt vasta huomasin tämän, mutta arvaa oliko sydäntälämmittävä yllätys. Kiitos tuhannesti Netta! Olen tosi otettu listalle pääsemisestä ja käynpä kurkkaamassa listalta muitakin. Jatka itse samaan malliin: maailma kaipaa hyviä ajatuksia ja keskustelunavauksia. &lt;3

Nettanen

No ei kuule kestä kiitellä yhtään, olen ehdottomasti tätä mieltä! <3 Ja kiitos, lupaan ehdottomasti pysyä samalla linjalla :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.