Kyselyn tuloksista, palautteesta ja tähdityksestä

Hei kaikki!

Aloitetaan pienellä kissanhännän nostolla, ennen kuin käsittelen aiemmin tekemäni kyselyn tuloksia. Sain taannoin teettämäni kyselyn yhteydessä valtavasti kommentteja ja luin niitä silmät kosteina – niin kauniisti olitte kirjoittaneet. Tälläisin tähän jokikisen saamani rohkaisevan palautteen jos voisin, mutta se veisi älyttömästi tilaa ja saattaisi epäilyttävästi vaikuttaa jopa leuhkalta, joten jaan nyt tässä kolme koskettavaa viestiä, joiden perään kirjoitan tunnollisesti ja tasapuolisuuden nimissä myös parista kriittisestä palautteesta.

Sulla on ihan mieletön tapa kirjoittaa ja kuvailla tapahtumia. Välillä ihan henkeä pidätellen luen ja välillä on lähes kyyneleet silmissä. Olen lukenut tarinoita jo moneen kertaan. Suosikkiani en osaa kuitenkaan valita. Olen myös kirjojasi ostanut ja niiden parissa olen viihtynyt myös oikein hyvin.

Kiitos näistä tarinoistasi – viet eroottiset novellit ihan uudelle tasolle. Nämä tarinat koskettavat ja niihin antautuu mukaan. Mielestäni kirjallisuuden pitää aina herättää erilaisia tunteita, ja kaikki lukemani tarinasi ovat todellakin onnistuneet siinä.

Tarinat ovat laajentaneet hurjasti omaa seksuaalisuuttani. Löyisin itseni ja ensimmäisen orgasmini vasta pari vuotta sitten ja nyt viisikymppisenä nautin naiseudestani ja eritoten seksistä valtavasti. Ja tarinoista saa välillä uusia ”vinkkejä” ,kiitos siitä 🙂

Kriittiset kommentit koskivat tarinoita, joiden uskon olevan ainakin kahden mutta todennäköisimmin kolmen tähden tarinoiden synnyttämiä. Yhden mukaan kirjoitan toistuvasti tunteettomasta seksistä, joka lähentelee hyväksikäyttöä. Jotakuta ärsyttivät ”typerät naiset”, jotka heittäytyvät seksiin liian helposti kenen kanssa tahansa.

Näihin voin vastata rehellisesti, että kyllä – molempia ilmiöitä voi teksteistäni löytää. Toisaalta ne eivät missään nimessä toistu läheskään kaikissa tarinoissa eikä niitä koskaan löydä yhden tähden kertomuksista. Jos sen sijaan kolmen tähden Onnenonkijan tai Seuralaisen (tarina Lilyssä) pariin eksyy, voi melko suurella todennäköisyydellä odottaa löytävänsä jotain tuon tapaista. Myös kahden tähden tarinoissa päähenkilöllä voi olla useita partnereita tai he voivat liukua epäilyttäviin tilanteisiin. Molemmat palautteet ovat siten varsin ymmärrettäviä ja perimmäinen syy myös sille, miksi luokitin tarinat tähdillä avatessani kaupan. Ei ole kivaa ostaa sikaa säkissä ja halusin myös antaa jonkinlaiset kriteerit tarinoille, jottei niiden ostaja hanki itseään ahdistavaa materiaalia.

Minulle itselleni pimeät fantasiat, joissa olen miltei vanki ja alistetussa asemassa, ovat olleet aina osa sisäistä seksuaalista maailmaani, ja rajuimmissa tarinoissa ne saavat sitten muotonsa tavalla tai toisella. Kirjoitin myös aiemmin tunteettomasta seksistä, joka on omassa elämässäni ollut aikanaan hyvin tavanomaista ja totean taas, että ihmiset ovat erilaisia. Se mikä sopii minulle, ei sovi kaikille. Ymmärrän hyvin, miksi kaikki eivät ollenkaan syty esim. Onnenonkijan maailmalle. Toisaalta ymmärrän myös, miksi toiset syttyvät.:D

Mitä kyselyn tuloksiin tulee, olin aika yllättynyt lopputulemasta. Ne nimittäin jakautuvat yllättävän tasan ja hienoisesti eniten sai ääniä sai nelosvaihtoehto. Tämähän siis tarkoittaa, että on paljon väkeä, joka lukee sujuvasti eri tähtiluokan tarinoita kilteistä ykkösistä rajuihin kolmosiin.

Yhden tähden ja kolmen tähden tarinoita äänestettiin aika lailla tasan ja kahden tähden äänestäjät olivat niin lähellä kahta edellämainittua, että mitenkään suuresta tilastollisesta poikkeamasta ei voi puhua.

Tästä päättelen, että voin hyvällä omallatunnolla jatkaa valitsemallani tiellä ja kirjoittaa aika lailla laidasta laitaan. Todennäköisesti minun olisi toimittava joka tapauksessa siten. Aina välillä olen semmoisissa fiiliksissä, että tekee mieli kirjoittaa dramaattista ja suorastaan rivoa tarinaa, ja toisinaan taas kaipaan kevyttä menoa ja sellaista sitten tulee kynästäkin. Lähinnä kai tein kyselyn siksi, että tietäisin, millaista suosiota milloinkin voi odottaa.

Tulos ei siihen kysymykseen kyllä vastannut.

Se, miksi olin yllättynyt tuloksista, johtui Eroottisia tarinoita -blogin tarinoiden saamista tykkäyksistä ja toisaalta tähänastisesta verkkokaupan myynnistä. Yhden tähden tarinat ovat pärjänneet parhaiten molemmilla puolilla ja siten oletin tietysti, että näin käy kyselyssäkin. Toisaalta en vielä ole kirjoittanut kolmen tähden tarinaa, joka ei olisi ollut jossain vaiheessa ilmainen, joten niiden suosio testataan tosissaan vasta tulevaisuudessa.

Mitä tähdittämiseen tulee, aina välillä se ei ole kovin helppoa. Silloin yritän tuoda esille sen, mikä on tarinassa hyvä huomioida. Esimerkiksi juuri julkaisemani Belleville voisi hyvin olla yhden tähden tarina, jossa on vain tylypuheinen, vihamielinen sankari, mutta annoin tarinalle kaksi tähteä, koska sankaritar seikkailee alussa oikean sankarin veljen sängyssä. Valentina ja varastetut taulut taas pysyy kyllä sankariparin välisessa seksissä, mutta seksi saa välistä kinkympiä muotoja (tosin kestää hiukan että siihen päästään) ja Valentinan muistot traumaattisesta avioliitosta saattavat saada herkemmän lukijan ihokarvat pystyyn. Tähtikin  (tarina vielä Lilyssä) on tähditetty kahdeksi (mielessäni ja sivuillani kyselyyn liittyvässä postauksessani), vaikka se voisi nykyisellään olla melkein kolmekin. Luulen kuitenkin, että kertomus elää hieman, kun alan sitä oikolukea, joten tarkemmin en ota sen tähditykseen vielä kantaa.

Mutta tässäpä tämän illan pohdintaa. Nyt siirryn taas fantasioihini. Valentinan klubilla pidetään naamiaiset, joissa Valentina esittää Marie Antoinettea ja Frans Preussin kuningas Fredrik Suurta. Mitähän on luvassa, kun yhdistetään Ranskan kuningattaren kevytmielisyys, Preussin kuningaskunnan motto Jokaiselle ansionsa mukaan ja…raippa?

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

t. Lilith

www.eroottisiatarinoita.fi

Kommentit (1)
  1. Kyselyn tuloksista ja tähdityksestä Lilyssä - Lilith
    28.3.2021, 19:03

    […] KYSELYN TULOKSISTA, PALAUTTEESTA JA TÄHDITYKSESTÄ […]

Kommentointi suljettu.