3 x viihdyn näiden parissa – maaliskuu

Aloitin vuoden alusta uuden postaussarjan, jossa kuukausittain esittelen sillä hetkellä viihdyttävimmät sarjat, kirjat ja musiikin. Haluaisin ihan hirveästi suositella edelleen samaa kirjasarjaa kun viime kuussa, koska se on niin timanttinen, mutta olen lukenut muutakin!

Tällä hetkellä erityisesti viihdyttävät seuraavat:

Sarjat/elokuvat: Sinulle on postia, Viaplay

Tällä kertaa halusin suositella elokuvaa, koska tämä vanhan klassikko kosketti sydäntäni. Meg Ryanin ja Tom Hanksin leffa vuodelta 1998 on ihana, hauska, romanttinen ja niin nostalginen. Se vie aikaan jolloin internetiin todellakiin mentiin, ja odoteltiin, että modeemi yhdistää. Tästä elokuvasta tulee jotenkin rauhallinen ja hyvä mieli, ja jopa kaipuu tuohon aikaan jolloin moni asia oli paljon yksinkertaisempaa. Tarjoa itsellesi pieni aikamatka ja anna tämän viedä mukanaan.

Kirjat: Uusia lukuja ja onnellisia loppuja – Jenny Colgan

Nappasin kirjan mukaan ruokaostoksilla, lukaisin nopeasti takakansitekstin ja tykkäsin kannesta. En odottanut suuria, ja kuten mainitsin, olen ihan koukussa Ruth Galloway-sarjaan. Aloitin lukemisen ja tykkäsin kovasti siitä, että tässä on kirjat niin isossa roolissa. Minusta olisi ihana  työskennellä kirjojen parissa, ja joskus uskaltaudun haaveilemaan kirjakaupasta jossa olisi kaikenlaisia kirjoja, uusia ja vanhoja, ja maailman parhaat korvapuustit. Tämä kirja sai nämä haaveet nousemaan pintaan, ja unelmoimaan jostakin jännittävästä. Pieni miinus siitä, että kirjan loppu notkahti hieman, mutta kaikesta huolimatta, kelpo kirja. Lue jos kaipaat pientä seikkailua ja jopa voimaantumista.

Musiikki: Britney Spears

Toki olen kuunnellut paljon muutakin, mutta viimeaikoina Britneyn biisit ovat soineet paljon Spotifystäni. Mielestäni koko Britneyn liittyvä kuvio on niin raivostuttava, ja kun se taas kohudokkarin myötä on ollut tapetilla, myös Britneyn musiikki luonnollisestikin tuli mieleen. Ehkäpä hän kaiken kohun myötä saa myös artistina vihdoin ansaitsemansa kunnioituksen. Siinä missä Madonna on 80-luvun ikoni, Britney on 90- ja 00-luvun. One more time, Oops I did it again, I love rock n roll, Toxic, Womanizer, Everytime, Slave ja lukemattomat muut hitit ovat klassikoita, jotka muovasivat aikaansa. Puhumattakaan siitä miten paljon Britneyn tyyli ja musiikkivideot vaikuttivat aikansa muotiin. Joten kyllä, maaliskuussa pauhaa Britney <3.

Lue aiemmat:

Tammikuussa viihdyin näiden parissa

Helmikuussa viihdyin näiden parissa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *