Voi hyvin

Pakko myöntää, että viimeisen parin viikon aikana blogin kirjoittaminen on tuntunut omituiselta. En ole halunnut käsitellä sitä k-aihetta. En kuitenkaan tiedä mitä muutakaan aihetta käsittelisi, koska kaikilla meillä se on mielessä kuitenkin. Olen halunnut keskittyä hyvinvointiin ja ehkä vähän kevyempiin ajatuksiin, mutta jotenkin ajatukset koukkaavat aina koronaan.

Se on pelottava aihe, ja tuntuu, että se tursuaa ymmärrettävästi joka tuutista.Epävarmuus ja huoli, välillä pelko, kuristavat kurkkua, maailma muuttui ihan toiseksi parissa viikossa.Toista helpottaa jakaa hauskoja memejä koronasta, toisen mieltä taas keventää vaikka hyvinvointivinkkien lukeminen ja jakaminen. Jotakuta ärsyttää ajankäyttövinkit, toinen taas kaipaa niitä. Me ollaan erilaisia, ja se näkyy tässäkin. Jokainen reagoi omalla tavallaan. Meillä on siihen oikeus. Kaksi asiaa meidän jokaisen tosin olisi tehtävä: pestävä niitä käsiä, ja pysyttävä kotona.

Omalta osaltani olen yrittänyt keskittyä kirjoittamaan asioista joiden avulla voisi tavoitella parempaa oloa, edes hetkeksi.

Vastustuskyvyn boostausvinkit

Helpot meditaatiovinkit

Viikon eväät etätyöläiselle

Hemmotteluvinkkejä kotiin

Pari sanaa lempeydestä

Kommentit (2)
  1. Eira/ Inspiration: Beauty
    7.4.2020, 18:05

    Ihania postauksia, täytyy käydä lukemassa nuo. 🙂

    1. Ihana kuulla, toivottavasti löydät niistä hyödyllisiä vinkkejä :)!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *