Hemmottele itseäsi

Hyvinvointi on monen tekijän summa. Minulle myös ulkoiset, jostakin ehkä jopa pinnalliset asiat vaikuttavat hyvinvointiin.

Nautin kasvonaamioista, vartalokuorinnoista ja kaikenlaisesta ulkoista ja samalla sisäistä kauneutta hoivaavista asioista. Mielestäni olemme kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Sitäpaitsi, joskus kauneudenhoito voi olla jopa meditatiivista.

Kokosin yhteen omia vinkkejäni hemmotteluun ja hyvään oloon.

Kuivaharjaus on ehdottomasti yksi tärkeimmistä vartalonhoitokonsteistani. Pyörittelen kevyin ottein koko kropan läpi ennen suihkua. Tekee todella hyvää iholle sekä kehon lymfakierrolle. On tärkeää, että muistaa kevyen otteen, eli ihoa ei kuulu hangata.

Gua sha-kampaus kasvoille on vähän kuin kuivaharjaus kropalle. Vetelen gua sha-kammalla kasvot läpi aamuisin ennen meikkiä. Välillä saan gua sha-kammalla jopa orastavan päänsäryn hellittämään. Hyviä vinkkejä kamman käsittelyyn löydät mm. Katja Kokon blogista.

Kasvonaamiot ovat aina hyvä idea. Tykkään kangaskasvonaamioista, mutta välillä on kiva kokkailla naamioita itse. Tässä linkki kolmeen kotitekoiseen kasvonaamioon.

Kotona voi kokkailla muutamista perus raaka-aineista toki muutakin kun naamioita. Ota vinkit talteen.

Seerumeilla läträäminen on iholle palvelus, josta kiität itseäsi myöhemmin. Seerumeissa etsin muutamia tehokkaiksi todistettuja ainesosia. Tässä jutussa tarkemmin seerumeista, jotka todellakin tekevät iholle pieniä taikoja.

Venyttely ja jooga tekevät ihmeitä mielelle, sekä kropalle. Mikään ei saa kasvoja hehkumaan kuten hyvä joogatunti. Venyttely ja kehonhuolto ovat hyvä pohja, jolle kaikki muu rakentuu.

Ole utelias, on mantrani elämässä, ja kauneudenhoidossa ja hyvinvoinnissa. Haluan oppia uutta ja etsin aina uusi tapoja boostata hyvää oloa ja kauneutta.

Oletko tutustunut ajatukseen, jossa ihoa hoidetaan kuukautiskierron vaiheiden mukaan? Tai tiedätkö miksi probioottinen kosmetiikka on tällä hetkellä niin trendikästä?

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *