Yksivuotias Hey Girl

Hey girl

 

Tuntuu ihan hassulta että tämä blogi täyttää maaliskuussa, eli huomenna jo vuoden! Aika menee ihan hirveän nopeasti silloin kun on kivaa. Kamala klisee, mutta silti niin totta.

Blogi on vienyt ison osan vapaa-ajastani, mutta se on myös antanut niin paljon. Olen tutustunut muutamaan ihan huipputyyppiin blogin kautta, saanut super ihania lukijoita ja samalla löytänyt täältä Lilystä mun suosikkiblogit.

Kun aloitin blogin, olin samalla ihan fiiliksissä, ja samalla tosi epävarma. Voinko mä kirjoittaa muodista ja trendeistä, kun olenko tavallisena lahtelaispulliaisena yhtään trendikäs :D? Tai voinko mä kertoa meikkivinkkejä, kun ei niissä omissa meikkaussuorituksissa välillä niin kovasti ole kehumista.

Päätin vaan olla oma itseni, ja kertoa asioista omasta näkökulmasta. En olla yritä olla coolimpi kun mitä olen :D. Päätin myös alusta asti, että en kehu tai tuo blogissa esille yhtäkään tuotetta tai palvelua josta en oikeasti tykkää tai jonka takana en voisi seisoa. Se olisi vaan meidän kaikkien ajan tuhlaamista, mainostekstejä voi lukea muualtakin.

Olen joka päivä yhtä iloisesti yllättynyt kun joku kommentoi tai tykkää jostakin tekstistäni. Arvostan aivan hirveästi sitä että joku käyttää omaa arvokasta aikaansa siihen että lukee hetken blogiani. Suuri kiitos siitä <3. Blogin kirjoittaminen olisi aika tylsää ilman lukijoita.

Kuluneen vuoden aikana hieman yllättäen suosituimpia postauksia ovat olleet nämä:

http://www.lily.fi/blogit/hey-girl/helpot-pikkujoulu-kampaukset-x3

www.lily.fi/blogit/hey-girl/sugarbear-hair

http://www.lily.fi/blogit/hey-girl/ne-vihrea-kuula-tortut

http://www.lily.fi/blogit/hey-girl/tavallinen-vartalo

Syntymäpäivien kunniaksi pistin pystyyn arvonnan ja palkintona on ihania Natural Goods Companyn Sante-uutuustuotteita. Tuotteista on tulossa oma postaus, mutta nämähän ovat siitä mielenkiintoisia tuotteita että ne eivät sisällä tensidejä vaan ovat savipohjaisia.

Kommentoi alle minkälainen Hey Girl-blogi mielesäsi on, ja laita kommenttiin myös s-postiosoitteesi, jooko :)?

Arvonta päättyy 10.3 jonka jälkeen ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti.

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Onnittelut ihanasta blogista!! Jatka vain samaan malliin :)
kirsikka007@hotmail.com

Minnea
Minnean muruja

Onnea 1-vuotiaalle!

Sun blogi on ihanan hempeä ja persoonallinen! Tykkään sun tyylistä kirjoittaa ja kuvata :) Tästä blogista välittyy hyvä fiilis!
Keep up the good work!

minneanmuruja@gmail.com

Mari.A. (Ei varmistettu)

Onko blogi vasta 1-vuotias! Tuntuu kuin oisin seurannut jo paljon pidempään.

Blogi on helposti samaistuttava ja mielestäni sopiva sekoitus muoti/kauneusjuttuja ja itsellenikin tärkeitä arvoja. Blogin kuvat ovat hyviä mutta blogi ei ole liian siloteltu, kokonaisuus tuntuu aidolta! Ei millään tavalla tusinablogi ja se jos joku on nykyään harvinaista.

mari_asplund@hotmail.com

Suttastiina

Onnea yksivuotiaalle!
Mie tykkään sinun blogisi freesiydestä ja mutkattomuudesta. Tapasi puhua esitellä muotia ja kauneusjuttuja uppoaa myös minunlaiseeni Periaatteestavastustantrendejä-tyyppiin :D
Jatka samalla tavalla!

suttastiina at gmail.com ( tietoturvaneuroottisen puolison innoittamana yritän muistaa vältellä suoraan tekstistä poimittavan sähköpostiosoitteen kirjoittamista ;))

Lilies
Lilies & Life

Onnea blogille! :)

Sun blogi on mun mielestä persoonallinen, aito ja hyvällä tavalla rento. Luonnonmukaisuus on mullekin tärkeää, siksi pystyn samaistumaan moneen juttuun :)

Olisi kiva kokeilla Santen uutuuksia!

Lilies
Lilies & Life

... ja unohtui: lilieslife@outlook.com :D 

Kirsikka W.

Onneksi olkoon! Mun blogi tulee pari kuukautta perässä, sillä yksvuotissynttärit ovat huhtikuun lopulla :)

Hey Girl on visuaalisesti miellyttävä, järkevä, rehellinen, rento, mukaansatempaava ja ajan hermoilla pysyvä aikuisen naisen blogi :) Sellainen täydellinen kombinaatio syvällistä ja kevyttä juttua!

Toimitus
Toimitus

Hurjasti onnea yksivuotiaalle! Ihanaa, että olet ilahduttanut meitä postauksillasi jo näin pitkään!<3

T. Toimitus

Nina Into (Ei varmistettu)

Ihana, raikas ja aito blogi, jossa on mukavan lyhyitä juttuja, mutta täynnä asiaa. Onnittelut yksivuotiaalle! &lt;3

ninainto@hotmail.com

Siri H
Still Life

Onnea yksivuotiaalle! Blogisi on inspiroiva, seesteinen ja ilo silmälle ja mielelle :)

still.lifeblogi@gmail.com

Joohaannaa (Ei varmistettu)

Mukava ja lämmin, kiva lukea "jutteluasi" :) Onnea tuleville vuosille!

instavilmu
Be you

Blogissasi mennään suoraan asiaan eikä jaaritella turhia. Sanotaan asiat niin kuin ne ovat ja ilahdutetaan muita :)

Fanny Keränen (Ei varmistettu)

Oon ihastunut blogiisi, kun se on rehellisyydessään niin inspiroiva! Kuvasi ovat toki todella kauniita, mutta ei puhkikiillotettuja, niin kuin monissa isommissa blogeissa. Ihailen myös tyylitajuasi, ja asukuviasi selaillessani keksin usein uusia tapoja yhdistää omia vaatteitani - se onkin toinen mukava asia blogissasi, et tyrkytä mainoslinkkejä ja kannusta ostamaan uutta, vaan inspiroit olemalla oma itsesi ja pukeutumalla omiin vaatteisiisi kaikista trendikkäimpien, kuvauslainassa olevien vaatteiden sijaan.

sharks
by a mile

Sun blogi on aina raikas tuulahdus mun(kin) seurantalistassa. Tykkään miten et oo yhtään tiukkapipoinen, mutta silti blogistasi löytyy aina hyvää asiaa. <3

Onnea vuosikkalle blogille!

elina.karjalainen@live.fi

smagardi
astu harhaan

Onnea blogitaaperolle, joka on mielestäni oiva esimerkki hyvän mielen blogista! <3 :)

lastdaysonearth@gmail.com

Asta O. (Ei varmistettu)

Tykkään paljon, paljon! Onnea!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitokset sydämeni pohjasta jokaiselle kommentoijalle ja blogin lukijalle! Te että usko miten ihanaa ja käsittämätöntä näitä kommentteja oli lukea! Olen ihan onnesta soikeana, kiitos <3! Arvonnan voittajille on ilmoitettu sähköpostilla :).

Kommentoi