Yksivuotias Hey Girl

 

IMG_8971.JPG

Tuntuu ihan hassulta että tämä blogi täyttää maaliskuussa, eli huomenna jo vuoden! Aika menee ihan hirveän nopeasti silloin kun on kivaa. Kamala klisee, mutta silti niin totta.

Blogi on vienyt ison osan vapaa-ajastani, mutta se on myös antanut niin paljon. Olen tutustunut muutamaan ihan huipputyyppiin blogin kautta, saanut super ihania lukijoita ja samalla löytänyt täältä Lilystä mun suosikkiblogit.

Kun aloitin blogin, olin samalla ihan fiiliksissä, ja samalla tosi epävarma. Voinko mä kirjoittaa muodista ja trendeistä, kun olenko tavallisena lahtelaispulliaisena yhtään trendikäs :D? Tai voinko mä kertoa meikkivinkkejä, kun ei niissä omissa meikkaussuorituksissa välillä niin kovasti ole kehumista.

Päätin vaan olla oma itseni, ja kertoa asioista omasta näkökulmasta. En olla yritä olla coolimpi kun mitä olen :D. Päätin myös alusta asti, että en kehu tai tuo blogissa esille yhtäkään tuotetta tai palvelua josta en oikeasti tykkää tai jonka takana en voisi seisoa. Se olisi vaan meidän kaikkien ajan tuhlaamista, mainostekstejä voi lukea muualtakin.

Olen joka päivä yhtä iloisesti yllättynyt kun joku kommentoi tai tykkää jostakin tekstistäni. Arvostan aivan hirveästi sitä että joku käyttää omaa arvokasta aikaansa siihen että lukee hetken blogiani. Suuri kiitos siitä <3. Blogin kirjoittaminen olisi aika tylsää ilman lukijoita.

Kuluneen vuoden aikana hieman yllättäen suosituimpia postauksia ovat olleet nämä:

Helpot pikkujoulu kampaukset x3

www.lily.fi/blogit/hey-girl/sugarbear-hair

Ne vihreä kuula -tortut

Tavallinen vartalo

IMG_9476.JPG

Syntymäpäivien kunniaksi pistin pystyyn arvonnan ja palkintona on ihania Natural Goods Companyn Sante-uutuustuotteita. Tuotteista on tulossa oma postaus, mutta nämähän ovat siitä mielenkiintoisia tuotteita että ne eivät sisällä tensidejä vaan ovat savipohjaisia.

Kommentoi alle minkälainen Hey Girl-blogi mielesäsi on, ja laita kommenttiin myös s-postiosoitteesi, jooko :)?

Arvonta päättyy 10.3 jonka jälkeen ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti.

Kommentit (17)
  1. Kiitokset sydämeni pohjasta jokaiselle kommentoijalle ja blogin lukijalle! Te että usko miten ihanaa ja käsittämätöntä näitä kommentteja oli lukea! Olen ihan onnesta soikeana, kiitos <3! Arvonnan voittajille on ilmoitettu sähköpostilla :).

  2. Tykkään paljon, paljon! Onnea!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *