Naisvoimaa

Kuten jo monen muun tontilta on voinut lukea (ja Instatulvasta jotain päätellä) on takana aivan loistava viikonloppu! Paljon naurua, monta fantastista naista, kuplia lasissa ja uskomattoman hyvää ruokaa, täydellistä!

En edes muista kenen idea alunperin oli pakata kassit ja lähteä mammalomalle Tallinaan, mutta kuka ikinä se olikaan ei olisi parempaa ideaa voinut saada. Vielä lopen uupuneenakin mennyt viikonloppu näyttäytyy yhtenä kesän kohokohtana! Ja tiedättekö, mikä on kaikista upeinta? Ne seitsemän uutta ihanaa ystävää <3 Leidit, lähtisin teidän kanssanne milloin vain, vaikka maailman ääriin! 😉

#mammattallinnassa

kuva: phocahispida

Reissussa keveni arkisen purtaamisen tuoma taakkaa ja hiukset. Päätin nimittäin hyödyntää Tallinnan huomattavasti edullisemmat hinnat ja ponnarini lyheni vähintään 20 sentillä. Ja kyllä muuten tuntuu keveältä, en edes enää ymmärrä, että mitä ihmettä oikein ajattelin, kun en kesän alussa, jolloin sitä ensimmäisen kerran harkitsin, jo pätkäissyt hiuksiani.

Mennyt viikonloppu oli myös ensimmäinen, jolloin neiti S oli Isin hoivissa ja äiti reissussa, siis kauemmin kuin yhden illan. Kotona olo oli sujunut hyvin ja viestit, joita minulle reissuun tipahteli paljastivat kotona naatiskelevan kaksi kappaletta herkkusuita, jotka ottivat iisisti ja tekivät kivoja juttuja. Kun kissa on poisssa niin hiiret hyppivät pöydillä? Ehkäpä, mutta olkoon se niitä Isi-Tytär juttuja <3 

#mammattallinassa

kuva: phocahispida

Matkakuvia ja muiden tunnelmia voit käydä kurkkimassa mm. Emmin, Raissin, Rosannan ja Phocasipidan tonteilta, unohtammatta #momfieta, jossa Tallinnan kirjeenvaihtaja esittelee löytöjään!

Minena kuittaa ja kiittää: Emmi, Amma, Iksu, Raissi, Ella F, Rosanna ja Phocahispida, kiitos upeasta reissusta!

 

väsynyt, mutta onnellinen

M

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe matkat
Kommentit (4)
  1. Mä nauroin jo päivällä Facessa, että tuossa sunkin laittamassa ekassa kuvassa kiinteytyy aika tehokkaasti koko reissu. Oltiin kai tavattu noin kaksi tuntia aiemmin ja ei tuosta nauramisesta tullut loppua. Kiitos, mulla on sua (ja muitakin ja koko reissua) jo ihan hirveä ikävä!!

    1. Naurua kyllä riitti <3 

      JA ihan sama juttu, täytyy ottaa pian uusiksi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *